Swimming Party – σε πισίνα εσωτερική

0 Comments 🕔16:53, 03.Jul 2018

Swimming Party – σε πισίνα εσωτερική
Blue Swimming Center

Αισίως γιόρτασε και τα φετινά της 6α γενέθλια όπως ακριβώς το είχε φανταστεί. Διασκεδάζοντας με τους νέους και τους παλιούς της φίλους, με μια πρόσκληση και μια τούρτα αφιερωμένη στους Troll Hunters και πολύ πολύ γέλιο. Εδώ μπορείτε να δείτε το Flamingo Party Aναρρίχησης που είχαμε οργανώσει πέρυσι.

Και για να ξεκαθαρίσω λίγο τα πράγματα, όπως έχω γράψει και σε αυτό το Post, τον 10λογο του παιδικού πάρτυ, το πάρτυ αυτό δεν ήταν υπερπαραγωγή – πλέον Candy Bars δεν υπάρχουν, για όλους τους ευνόητους λόγους (υπερβολική ζάχαρη, υπερβολικό κόστος), το θέμα που έχει επιλεγεί περιορίζεται στην πρόσκληση, ίσως σε μερικά διακοσμητικά στοιχεία και στην τούρτα, και αυτό στο οποίο δίνεται η βαρύτητα είναι ο χώρος. Φέτος θέλαμε βουτιές και παιχνίδια στο νερό.

blue swimming center

Η πρόσφατη άφιξη του κέντρου κολύμβησης Blue Swimming Center στην περιοχή της Μεταμόρφωσης είχε όλα όσα ήθελε – Παιχνίδια και σκυταλοδρομίες νερού, φουσκωτά παιχνίδια θάλασσας, νόστιμο φαγητό που μπορούσε να έχει τη μορφή σνακ, εκπαιδευμένη ομάδα επιτήρησης και απασχόλησης και ένα ευχάριστο εξωτερικό χώρο για τους γονείς. Τι άλλο να θέλει κανείς;

Αν και η ευρύτερη περιοχή δεν σε προϊδεάζει, ο χώρος τόσο ο βασικός της πισίνας όσο και των επιμέρους βοηθητικών χώρων και του προαυλίου, είναι καλαίσθητος με minimal αισθητική. To γνωρίσαμε τυχαία ως καλεσμένη σε φίλους της Αλίκης και όταν ήρθε η στιγμή να αναζητήσω χώρο, μου φάνηκε εξαιρετική ιδέα λαμβάνοντας υπόψη τον άστατο καιρό που επικρατούσε εκείνη την περίοδο.

blue swimming center

blue swimming center

blue swimming center

blue swimming center

Ο χώρος και η πισίνα

Μετά την άφιξη των φίλων της όλοι τρέχαμε στα αποδυτήρια για να φορέσουν μαγιό, σκουφιά, σαγιοναρες, τουβλάκια και έτοιμοι όλοι στη σειρά. Με μαγικό τρόπο η ομάδα της πισίνας οργάνωσε τα παιδιά και τα οδήγησε στην πισίνα για την έναρξη των παιχνιδιών χωρίς οι γονείς να δυσκολευτούν διόλου.

blue swimming center

blue swimming center

blue swimming center

Χαρούμενες ήταν και οι λιγοστές φίλες της Αλίκης που και αυτές να και μεγαλύτερες έζησαν τη δική τους περιπέτεια με την ειδική «πιρόγα».

blue swimming center

Φαγητό

Οι επιλογές του μενού είναι πολλές αλλά εμείς προτιμήσαμε τις προτάσεις από την TheBakers με νόστιμα σάντουιτς που εύκολα μπορεί να τσιμπήσει χωρίς απαραίτητα να πρέπει να καθίσει σε ένα τραπέζι- ψωμάκια καλαμποκιού ή χωριάτικα αργής ωρίμανσης ή σίκαλης, γεμιστά με αλλαντικά πεντανοστιμα τυριά.

blue swimming center

blue swimming center

blue swimming center

Για 2,5 ώρες τα παιδιά ξεσάλωναν στην κυριολεξία στην πισίνα, έφαγαν (λίγο άτσαλα αφού οι αντοχές του κάθε παιδιού διέφεραν και έστι άλλο έβγαινε νωρίτερα και άλλο παρέμενε για λίγο στην πισίνα), και στη συνέχεια η Αλίκη με τις φίλες της τους έκαναν ταχυδακτυλουργικά.

Φεύγοντας όλοι οι φίλοι παρέλαβαν ένα μικρό δωράκι διπλωμένο στα χρώματα του Troll Hunting να λάμπει στα χέρια τους – όπως και η πρόκσληση που είχε ετοιμάσει μερικές ημέρες πριν – ένα βράδυ για την ακρίβεια.

Για τα αγόρια είχαμε επιλέξει την κατασκευή κρεμαστού (mobile) δράκου και για τα κορίτσια μια ποικιλία art καρτών της Djeco αλλά και της OMY ανάλογα με τις ηλικίες τους.

Αν λοιπόν ένα swimming party είναι στις σκέψεις σας, ειδικά από Σεπτέμβριο τότε σας προτείνω να επικοινωνήσετε με το Blue Swimming Center για να μάθετε περισσότερα. Φυσικά ο χώρος διαθέτει ακαδημία κολύμβησης για όλες τις ηλικίες. Δείτε εδώ περισσότερα.

Και του χρόνου σε όλα τα παιδιά. Να είναι γερά και δυνατά και όπως είπα και σε μία φίλη το πρωί, να μάθουν να κοιτάνε πάντα στα μάτια. Και υπόσχομαι να συνεχίσω να είμαι δημιουργός των παιδικών τους αναμνήσεων! Με διαφορετικό κάθε φορά τρόπο.

x

you may also like:

About Author

No Comments

No Comments Yet!

No one have left a comment for this post yet!

WRITE A COMMENT ON THIS POST

Write a Comment