Valia is turning 6

0 Comments 🕔08:03, 13.Jun 2018

Valia is turning 6

Θέλει να γίνει κτίστης αλλά και αρχιτέκτονας γιατί έχει στόχο να γκρεμίσει όλα τα άσχημα κτίρια της Αθήνας και να κόψει τα καλώδια της ΔΕΗ για να φανεί ουρανός.

Θέλει όμως να γυρίσει και τον κόσμο και να εξερευνήσει τη φύση και τους νέους τόπους. Και θέλει όλα να τα κάνει μαζί. Μια ημέρα το ένα, μία ημέρα το άλλο. Αναρωτιέται συνεχώς γιατί οι άνθρωποι δεν μπορούν να επιλέξουν περισσότερα επαγγέλματα αλλά μάλλον είναι μάταιο να της εξηγήσω. Της λέω μόνο ότι μπορεί να γίνει όλα και όσα ονειρεύεται.

Αγαπάει τα μυρμήγκια, τα τετράποδα – που και λίγο τα φοβάται όταν της γαβγίζουν οι σκύλοι ειδικά, το κόκκινο της φωτιάς, το κίτρινο και το μπλέ αλλα σιχαίνεται το ροζ και τα βολάν. Μέχρι τα 3 της ζωγράφιζε πολύ με το μαύρο χρώμα.
Τρελαίνεται για παγωτά και λιχουδιές, κρέμες και σοκολατάκια και εχθρός της είναι τα φασολάκια και τα χρωματιστά ζυμαρικά. Αγαπάει τις τσίχλες με άρωμα κανέλα για να την καίνε λίγο.

valia is turning 6

Βλέπει με μανία Troll Hunters και το ζει μέχρι κάθε της μικρό κύτταρο.
Αγαπάει τις φίλες της, τις κολλητές της που είναι πολλές.
Αγαπάει την Dolores (των Cranberries) και δεν καταλαβαίνει γιατί πέθανε τόσο νωρίς.
Λιώνει για την αδελφή της και κλαίει στην αγκαλιά μου με κάθε της απόρριψη.
Με αγαπάει γιατί όπως λέει της έδωσα ζωή.
Τότε την φωτογράφιζα για να θυμάμαι τους πρώτους της μήνες αλλά σταμάτησα στους 6 γιατί δεν ήμουν συνεπής όπως δεν είμαι με πολλά πράγματα που θέλουν να γίνουν θεσμός, ένα είδους συνήθεια. Είμαι της παρόρμησης.

Σήμερα γίνεται 6 και έχω πολλές της φωτό για να γεμίσω τοίχους ατελείωτους, να γεμίσω album και κάδρα αλλά περιορίζομαι σε αυτές. Νιώθω περίεργα, ευτυχισμένη και συγκινημένη που τη βλέπω να μεγαλώνει όμορφα, με άποψη, γεμάτη περιέργεια και ρομαντισμό.

Κάποτε με ρώτησε τι σημαίνει το άπειρο – δεν είχα λόγια. Μόνο αυτό που νιώθω για εκείνες μπορούν να το εξηγήσουν.

x

you may also like:

About Author

No Comments

No Comments Yet!

No one have left a comment for this post yet!

WRITE A COMMENT ON THIS POST

Write a Comment