«Με πας θέατρο;» Έχουμε αίτημα. Ας κλείσουμε τις θέσεις τους!

0 Comments 🕔11:43, 04.Φεβ 2020

Μια καινοτόμος και άκρως αλληλέγγυα δράση που αποδεικνύει έμπρακτα ότι η τέχνη είναι επικοινωνία, είναι έκφραση, είναι παρηγοριά, τρόπος συνύπαρξης,  πύλη πολιτισμού, παιδεία και ανάπτυξη. Αναγκαία όσο και φυσική, πολύτιμη όσο και δικαιωματική, πρωτίστως για τα παιδιά όχι μόνο τα δικά μας αλλά ολόκληρου του κόσμου.

Και δυστυχώς δεν είναι σε θέση όλα τα παιδιά να έχουν πρόσβαση στον πολιτισμό όταν ακόμα και βασικές ανάγκες δεν μπορούν να ικανοποιηθούν. Να όμως που και εδώ μπορούμε ΟΛΟΙ να βοηθήσουμε.

Με το πρόγραμμα ΜΕ ΠΑΣ ΘΕΑΤΡΟ; το Εθνικό θέατρο μας καλεί να κάνουμε την αγκαλιά μας όσο το δυνατόν μεγαλύτερη, για να χωρέσει κάθε ομάδα νέων που είναι λιγότερο ή περισσότερο αποκλεισμένη από τον πολιτισμό, λιγότερο ή περισσότερο ευάλωτη: ασυνόδευτα παιδιά και έφηβοι, ιδρύματα, σχολεία που βρίσκονται σε περιοχές με μειωμένη πρόσβαση στα πολιτιστικά δρώμενα, παιδιά με σοβαρά προβλήματα υγείας ή παιδιά που μεγαλώνουν χωρίς τους γονείς τους.

Μας προσκαλεί όλους εμάς και κάθε έναν προσωπικά να προσφέρουμε το δώρο του θεάτρου σε παιδιά και εφήβους από ευάλωτες κοινωνικές ομάδες. Ας κλείσουμε τώρα τις θέσεις τους!!!!

Το αίτημα

10 παιδιά από 12-18 χρονών που διαμένουν σε δομή φιλοξενίας του Διεθνούς Οργανισμού Μετανάστευσης, θέλουν πολύ να παρακολουθήσουν την παράσταση Χίλιες και μία Ιστορίες, το ερχόμενο Σάββατο 8/2 ή την Κυριακή 16/2. 10 παιδιά μαζί με 2 συνοδούς. Τι θα λέγατε να το κάνουμε πράξη;
Να προσφέρουμε αυτό το δώρο του πολιτισμού δίνοντάς τους την ευκαιρία να παρακολουθήσουν την παράσταση σε ειδικά διαμορφωμένη τιμή για ομάδες;

Τι πρέπει να κάνω;

Επικοινωνία με την κα Γιώτα Μπάκα στο Εθνικό Θέατρο

Τηλέφωνο: 2107001469 (εσωτ. 317)

e-mail: gmpaka@n-t.gr

 

Ελπίζουμε πως η νέα αυτή πρωτοβουλία σύντομα θα αποτελεί έναν σταθερό θεσμό στην πολιτιστική ζωή της πόλης, κάνοντάς τη λίγο πιο δίκαιη και σίγουρα πιο πολυφωνική.

 

you may also like:

About Author

No Comments

No Comments Yet!

No one have left a comment for this post yet!

WRITE A COMMENT ON THIS POST

Write a Comment 

<