Γέρε χρόνε φύγε τώρα…είμαστε πιο σοφοί!

0 Comments 🕔15:04, 31.Δεκ 2014

Σε λίγες μόνο ώρες το 2014 θα είναι παρελθόν. Ένας καινούργιος χρόνος μας περιμένει. H χρονιά που θα έχουμε αφήσει πίσω μας όπως και όλες οι προηγούμενες αλλά και όλες οι επόμενες θα έχουνε πάντα τις κορυφαία χαμογελαστές στιγμές αλλά και τις απίστευτα επώδυνες ώρες και ημέρες τους. Γιατί αυτή ακριβώς είναι η φυσική τάξη των πραγμάτων. Το συναίσθημα σα θερμόμετρο θα παγώνει από τον πόνο, την οργή και το θυμό για μία απώλεια και θα “χτυπάει κόκκινο” μαζί με την καρδιά που θα αυξάνει τους παλμούς σαν τρόμπα που φουσκώνει το στήθος από υπέρμετρη χαρά, αγάπη, λατρεία, υπερηφάνεια. Αυτή ακριβώς είναι η ζωή και καλά θα κάνουμε όλοι μας αυτό να μην το ποστάρουμε απλά σαν μία εικόνα που με καλλιγραφία θα μας θυμίζει Η ΖΩΗ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΟΧΗ, αλλά κοιτώντας κάποια στιγμή στα μυστικά το κενό όταν δάκρυα θα μας έχουν ανέβει στα μάτια από έντονο συγκινησιακό σοκ να το εντυπώσουμε στο μέσα μας, σαν αυτά τα τατουάζ της μόδας που με μελάνι αόρατο θα οδηγούν τη καρδιά μας και θα της φωνάζουν ΖΗΣΕ ΖΗΣΕ ΖΗΣΕ – ή τώρα ή ποτέ.

ON

Εύχομαι αυτή η νέα χρονιά να είναι γεμάτη υπέροχη τρέλα. Να φέρει μαζί της λίγη από τη μαγεία που καθένας μας έχει ονειρευτεί.

Εύχομαι να βρούμε όλοι λίγο περισσότερο χρόνο να διαβάσουμε πολλά βιβλία, να φιλήσουμε αυτόν/ή που μας βρίσκει υπέροχες/ους, να αγκαλιάσουμε με θέρμη και να κλείσουμε το μάτι συνωμοτικά σε έναν φίλο που έχουμε γελάσει πολύ μαζί του, να τραγουδήσουμε τους στίχους ενός αγαπημένου τραγουδιού δυνατά, να χορέψουμε σαν παιδιά, να ανακαλύψουμε ένα αγαπημένο νέο μέρος για πρωινό τις Κυριακές, να απολαύσουμε περισσότερους από έναν καφέ, να μαγειρέψουμε για αγαπημένους φίλους ένα δύσκολο σουρεαλιστικό πιάτο ανακαλύπτοντας ένα νέο πολιτισμό, να απολαύσουμε τα ποπ κορν μας βλέποντας μια συναρπαστική ταινία, να κάνουμε εκείνο το ταξίδι που έχουμε αφήσει στη μέση με μία πινέζα στο χάρτη, να ανακαλύψουμε ένα ακόμα υπέροχο στοιχείο του χαρακτήρα μας και να μας αγαπήσουμε λίγο περισσότερο.

Και πάνω από όλα μας εύχομαι, έστω και για μία μικρή στιγμούλα να εκπλήξουμε τον εαυτό μας και να του κλείσουμε πονηρά το μάτι.

Καλή χρονιά σε όλους μας. Και του χρόνου να είμαστε πάλι ΟΛΟΙ εδώ και να ανταλάσσουμε ευχές για το 2016….

Π+Α+Β+Χ

you may also like:

About Author

No Comments

No Comments Yet!

No one have left a comment for this post yet!

WRITE A COMMENT ON THIS POST

Write a Comment 

<