ΜΟΟ Cards – κάρτες για όλα τα γούστα

0 Comments 🕔10:41, 16.Jan 2018

Αν με ρωτούσες πριν μερικά χρόνια για τη χρησιμότητα μιας κάρτας, το μυαλό μου θα πήγαινε στην αυστηρή business card της εταιρείας που εργαζόμουν. Αυστηρή, με λογότυπο, συνήθως λευκή και αδιάφορη – όπως και άλλωστε και η φύς της τότε δουλειάς μου. Από τότε έχουν περάσει από το χέρι μου πολλές κάρτες, ιδιότητας θα έλεγα, αφού οι ιδιότητες πλέον πολλές, άλλες τυπικές, αλλά διασκεδαστικές και πολύ cool όπως θα έλεγε και η Αλίκη.

Μία όμως ιδιότητα που είχα εντελώς ξεχάσει ήταν εκείνη ως συντρόφων – στέλναμε ένα δώρο και τελευταία στιγμή έψαχνα ένα στυλό, μολύβι, κραγιόν για να γράψω το όνομά μας, πηγαίναμε σε κάποια εκδήλωση καλεσμένοι, πάλι τα ίδια. Μετά από 15 χρόνια έφτιαξα επιτέλους και τις κάρτες μας – δεν μας έχει καλέσει κανείς ακόμα κάπου ….

moo cards

Όμως δεν θέλω να περιαυτολογήσω επί του θέματος αλλά να μοιραστώ μαζί σας τις MOO cards που πολύ εύκολα και οικονομικά μπορείς να φτιάξεις ότι καρτούλα φανταστείς.

MOO CARDS

Μέσα από την ιστοσελίδα τους μπορείς πολύ απλά να επιλέξεις το προϊόν που επιθυμείς – Business cards, leaflets, προσκλήσεις, ευχαριστήριες κάρτες, postcards, αυτοκόλλητα, φακέλους και ότι άλλο φανταστείτε, και στη συνέχεια να επιλέξεις το σχέδιο που προτιμάς.

moo cards

moo cards

Η MOO συνεργάζεται με επαγγελματίες designers και έχει δημιουργήσει μία μεγάλη γκάμα εικαστικών και σχεδίων που ικανοποιούν σχεδόν όλες τις βιομηχανίες και περιστάσεις.

Τα πλεονεκτήματά της MOO νομίζω πως είναι ελκυστικά:

δε χρειάζεσαι γραφίστα για να φτιάξεις εικαστικό. Επιλέγεις μέσα από μία τεράστια γκάμα δημιουργικών εκείνη που σου ταιριάζει
– προσφέρονται σε πολλά μεγέθη
– είναι οικονομικές,
– γρήγορη παράδοση

Εμείς δημιουργήσαμε τις Mini Moo cards, 100 τεμάχια και το συνολικό κόστος δεν ξεπέρασε τα 16,00 ευρώ μαζί με την αποστολή. Κάρτες σε μία ξεχωριστή συσκευασία, γρήγορα και οικονομικά.

moo cards

Μικρές εκπληξούλες με περίμεναν καθ’όλη τη διάρκεια της παραγγελίας, και η συσκευασία τους είναι από μόνη της μία πρωτότυπη πρόταση.
Τώρα απλά το επόμενο βήμα μου είναι να φτιάξω των κοριτσιών – ίσως όμως να τις βάλω να ζωγραφίσουν κάτι και να κάνω upload τη ζωγραφιά τους αφού πρώτα την φωτογραφίσω – nice idea?

Εδώ μπορείτε να τους ακολουθήσετε στο Instagram

x

Υ.Γ. Να αναφέρω ότι το άρθρο αυτό δεν αποτελεί προιόν εμπορικής συνεργασίας.

you may also like:

About Author

No Comments

No Comments Yet!

No one have left a comment for this post yet!

WRITE A COMMENT ON THIS POST

Write a Comment