Mobook – Αν δεν το ξέρεις να το γνωρίσεις και με ειδική προσφορά

0 Comments 🕔20:15, 23.Nov 2017

Κάθε φορά που πηγαίνω στο πατρικό μου, θα κάνω μία στάση στη ντουλάπα που βρίσκεται στο παιδικό δωμάτιο. Εκεί πάντα με περιμένει ένας μικρός θησαυρός – οι παιδικές μου αναμνήσεις, οι ιστορίες που έζησα, τα πάρτυ, τα καλοκαίρια μου, η βάφτισή μου. Όλα αποτυπωμένα σε φωτογραφίες, άλλες ασπρόμαυρες και άλλες έγχρωμες. Χωρίς φίλτρα, χωρίς κροπαρίσματα, χωρίς καμία επεξεργασία. Αυθεντικές, όπως ακριβώς τις έζησα, τώρα τις θυμάμαι, τις πιάνω και τις μοιράζομαι με τις κόρες μου.

Όχι η μαμά μου δεν ήταν φωτογράφος αλλά είχε μία μικρή αδιάφορη φωτογραφική μηχανή, αγόραζε τα μικρά κίτρινα κουτάκια της Kodak με τα φιλμ και κλικ, κλικ μας φωτογράφιζε. Πόσο αλήθεια σπουδαίο να ζωντανεύουν οι αναμνήσεις μου μέσα από μερικά glossy χαρτιά.

Εμείς πλέον στο σπίτι έχουν digital φωτογραφικές μηχανές, από 1 μία ο καθένας και φυσικά smart phones. Έχουμε αρχεία ψηφιακά γεματα φωτογραφικό υλικό αλλά κανένα απολύτως album. Μου έλειψε, μου έλειψε πολύ. Να το πιάνω και να ξεφυλλίζω τη ζωή μας.

Και το έκανα. Με μεγάλη επιτυχία και υπερηφάνια θαυμάζω πια τα βιβλία μας με τις δικές μας φωτογραφίες, με τίτλους και ημερομηνίες ακόμα και λογάκια. Ναι το έκανα με το Mobook που αν ακόμα δεν το έχεις ανακαλύψει σε προσκαλώ να το κάνεις.

mobook

Έτσι τώρα οι καλοκαιρινές διακοπές δεν υπάρχουν μόνο στο μυαλό μας αλλά η ανάμνησή τους έγινε βιβλίο με ράχη, τίτλο και έχει πάρει θέση μαζί με άλλα βιβλία στα ράφια μας και πολύ συχνά το παίρνουμε στα χέρια μας το ξεφυλλίζουμε και αναπολούμε.

Τι είναι το Mobook

Το Mobook, η νέα και μοναδική στη χώρα μας εφαρμογή που κάνει τις φωτογραφίες σου είτε στο κινητό σου είτε στον υπολογιστή σου φωτογραφικό album! Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να κατεβάσεις την εφαρμογή, να επιλέξεις τις φωτογραφίες που θέλεις και να πατήσεις την ένδειξη “αποστολή”.

Μπορείς να επεξεργαστείς το album σου, αλλάζοντας εξώφυλλο, να βάλεις σε συγκεκριμένη σειρά τις φωτογραφίες που έχεις επιλέξει, να γράψεις λεζάντα κάτω από κάθε φωτογραφία και να δώσεις στο album σου τον τίτλο που σου αρέσει!

mobook

Είναι τόσο εύκολο – και πλέον δε χρειάζεται να αγοράζετε άλμπουμ για να βάλετε τις φωτογραφίες σας. Οι διακοπές σας, τα γενέθλια των παιδιών σας, οι selfies σας έχουν μια θέση στο Mobook.

Τα Mobooks τυπώνονται σε εξαιρετικής ποιότητας gloss χαρτί με την κορυφαία τεχνολογία ψηφιακής φωτογραφικής εκτύπωσης και βιβλιοδετούνται άριστα για να είναι όμορφα και ανθεκτικά.

Επιλογές Mobook

Τα Mobook έιναι τετράγωνα αλλά έχουν 2 διαφορετικές διαστάσεις– το ένα είναι το μικρό 14,5×14,5 cm και το άλλο το μεγάλο με διάσταση 20x20cm. Το κόστος είναι 9,90 Ευρώ και 19,90 Ευρώ αντίστοιχα (το κόστος αναφέρεται στον ελάχιστο αριθμό φωτογραφιών που είναι 33).

Εγώ προτίμησα το μεγάλο μέγεθος και το αποτέλεσμα με δικαίωσε. Ο αριθμός φωτογραφιών που μπορείς να βάλεις είναι από 33 έως 105. Και φυσικά επέλεξα και πάλι το maximum – έφθασα τις 105 φωτογραφίες. Κάτι λιγότερο δεν θα μου ήταν σίγουρα αρκετό.

Μερικά Χαρακτηριστικά που θα ήθελες να ξέρεις

– Εκτύπώση φωτογραφιών από τη συσκευή σας ή από faceboook & instagram και από τον υπολογιστή
– Χρήση από 33 μέχρι 105 φωτογραφίες συμπεριλαμβανομένου και του εξωφύλλου
– Εκτύπωση τίτλου στη ράχη για εύκολη αρχειοθέτηση και χρήση
– Δυνατότητα προσθήκης λεζάντας σε όσες φωτογραφίες επιθυμείτε•
– Πλαστικοποιημένο χοντρό εξώφυλλο (300 GSM) για άριστη εμφάνιση και προστασία
– Με αξεπέραστη ποιότητα mobook σε εξαιρετικά χαρτιά και βιβλιοδεσία και πραγματική offset ψηφιακή εκτύπωση, για αναλλοίωτα χρώματα.

Eδώ μπορείτε να κατεβάσετε την εφαρμογή για κινητό ενώ εδώ θα βρείτε την εφαρμογή για να χρησιμοποιήσετε φωτογραφίες από τον υπολογιστή σας.

Ειδική προσφορά για εσάς από το Mobook

Και επειδή θέλω να γνωρίσετε το Mobook, σε συνεργασία με το Mobook και την ομάδα του, σας δίνουμε τη δυνατότητα να κάνετε χρήση του κωδικού

ALICE

και να κερδίσετε έκπτωση 20%
Κατεβάστε λοιπό την εφαρμογή, επιλέξτε τις φωτογραφίες σας, φτιάξτε το album σας, προτείνω να βάλετε περισσότερες από 33 φωτογραφίες, και εισάγετε τον κωδικό ALICE στο πεδίο με τα εκπτωτικά κουπόνια. Η προσφορά ισχύει μέχρι 04 Δεκεμβρίου

Τυπώστε και εσείς τις φωτογραφίες σας. Είναι ο θησαυρός σας και είναι κρίμα να μένει καταχωνιασμένος σε ψηφιακά αρχεία. Όπως πολύ εύστοχα είχε σχολιάσει ένας ιδιοκτήτης φωτογραφείου σε ένα άρθρο που είχα διαβάσει: «η πιο πολυφωτογραφημένη γενιά στην Ιστορία, δεν θα ξέρει το παρελθόν της. Τα album των παιδιών υπάρχουν μόνο στο Facebook. Και πιστέψτε με, εκεί θα θαφτούν».

Πέπη

you may also like:

About Author

No Comments

No Comments Yet!

No one have left a comment for this post yet!

WRITE A COMMENT ON THIS POST

Write a Comment