10 Ιδέες περιτυλίγματος για τα Χριστουγεννιάτικα Δώρα

0 Comments 🕔12:12, 18.Dec 2017

10 Ιδέες περιτυλίγματος για τα Χριστουγεννιάτικα Δώρα

Όλοι ελπίζω να έχουμε επιλέξει τα δώρα μας (το ελπίζω γιατί αν το αφήνεις για τελευταία στιγμή θα ταλαιπωρηθείς) και μάλλον έχει φθάσει η στιγμή του περιτυλίγματος. Ειδικά τα Χριστούγεννα η παρουσίαση ενός δώρου πιστεύω πως είναι το μισό της απόλαυσης – και όλοι το εκτιμούν.

Εδώ έχω προσπαθήσει να συγκεντρώσω μερικές εύκολες, απλές και υπέροχες ιδέες περιτυλίγματος που δεν επαιτούν δεξιοτεχνίες και δύσκολα υλικά. Πολλά από τα υλικά μπορείς απλά να τα προμηθευτείς από την φύση. Το μόνο βασικά είναι χαρτί που μπορείς εύκολα να βρεις σε ρολό στο ΙΚΕΑ.

Εδώ λοιπόν οι αγαπημένες μου 10 Ιδέες περιτυλίγματος για τα Χριστουγεννιάτικα Δώρα

1. Berry

Mία υπέροχη απόδειξη του μηνύματος less is more. Berry ή κλαδάκι από πεύκο, λίγος σπάγκος και να το όμορφο δώρο σου.


via

2. Ζωγράφισέ το

Μπορείς πραγματικά να κάνεις θαύματα μόνο με ένα πινέλο και χρώμα. Το μόνο που πρέπει να κάνεις είναι να σκεφτείς του συνδυασμούς ώστε το αποτέλεσμα να είναι αρμονικό. Εδώ θα δεις κάτι που είχα φτιάξει σε ένα από τα πάρτυ της Βάλιας – περιτύλιγμα για τα δώρα των φίλων της.

christmas-gift-wrapping-ideas
via

3. Παιδική Ζωγραφιά

Μοιάζει λίγο με την πρώτη ιδέα μόνο που εδώ δεν έχουμε αφηρημένη τέχνη αλλά λίγο πιο συγκεκριμένη. Μπορεί να είναι θεματική δηλαδή Χριστουγεννιάτικη.

christmas-gift-wrapping-ideas
via

4. Γλυκό δώρο

Αν δεν έχεις πρόβλημα με τα γλειφιτζούρια, έστω για αυτή τη μία φορά το χρόνο τότε αυτή είναι μια πολύ γλυκιά ιδέα. Τυλίγεις το δώρο και με σπάγκο δένεις γλειφιτζούρια. Ένα κεντρικό νομίζω πως θα είναι άκρως υπέροχο.

christmas-gift-wrapping-ideas
via

5. Blackboard

Είναι εντυπωσιακό αρκεί να έχεις διάθεση να βρεις χαρτί blackboard. Εδώ μπορείς να το βρεις αλλά σαφώς είναι μία πιο ακριβή λύση. Γράψε το προσωπικό σου μήνυμα με κιμωλία ή απλά το όνομα του παραλήπτη.

christmas-gift-wrapping-ideas
via

6. Jingle Bells

Κουδουνάκια υπάρχουν παντού αυτή την εποχή. Και αν δεν βρεις στο χρώμα που θέλεις μπορείς να τα βάψεις με σπρευ. Σε κάθε περίπτωση, δέσε μερικά κουδουνάκια σε ένα κλαρί από πεύκο και το δώρο σου θα βγάζει μελωδίες…..


via

7. Ζωγραφιστός φιόγκος

Πολύ απλά με ένα πινέλο ζωγραφίζεις πάνω στο χαρτί σου ένα φιόγκο. Ίσως χρειαστεί να κάνεις πρώτα λίγη εξάσκηση.

christmas-gift-wrapping-ideas

via

8. Ρουντολφ

Σε ποιο παιδί δεν θα αρέσει ένα τέτοιο δώρο – ίσως μείνει μόνο στο περιτύλιγμα και δεν προχωρήσει. Μία κόκκινη φουντίτσα για μύτη, ένας μαύρος μαρκαδόρος και είσαι έτοιμη.


via

9. Jinger Μπισκότο

Εκλεπτυσμένη ιδέα αλλά απλά υπέροχη. Αν φτιάχνεις εύκολα μπισκοτάκια, ε μπορείς φέτος να προσθέσεις μία μικρή τρυπούλα και ένα όνομα (άχνη και νερό), να το περάσεις σε ένα φιόγκο ή σπάγκο και ορίστε το προσωπικό σου δώρο. Είναι υπέροχη αλλά ίσως και η πιο χρονοβόρα.

christmas-gift-wrapping-ideas
via

10. Κοπτικό Αστέρι

Μα πόσο πιο απλή και πόσο υπέροχη. Φτιάξε μερικά αστέρια (μπορείς να χρησιμοποιήσεις τα cookie cutters που μάλλον έχεις) και με ένα σπάγκο να τα δέσεις στο δώρο. Υπέροχο.


via

Εδώ μπορείτε να βρείτε και άλλες ιδέες/προτάσεις που έχω συγκεντρώσει στο Pinterest στο Board Μου Love Wrap

you may also like:

About Author

No Comments

No Comments Yet!

No one have left a comment for this post yet!

WRITE A COMMENT ON THIS POST

Write a Comment