Απλά πράγματα: Τυλίξτε δώρα με τις ζωγραφιές τους.

1 Comment 🕔19:36, 23.Ιούν 2015

Έχουν περάσει ήδη αρκετές ημέρες από τότε η μικρή Βάλια έκλεισε τα τρία της χρόνια και ακόμα η τούρτα στο σχολείο της δεν είχε πάει ώστε να γιορτάσει αυτό το γεγονός με τους φίλους της όπως άλλωστε συνηθίζουμε να κάνουμε χρόνια τώρα με την Αλίκη. Τα γεγονότα και οι καταστάσεις των τελευταίων ημέρων με είχαν ξεπεράσει και αυτή την μικρή αλλά σημαντική παραχώρηση στην κόρη μου δεν την είχα κάνει.

Στο άλμπουμ των φωτογραφιών θα απουσίαζε αυτή η στιγμή που το σχολείο της με τόση αγάπη έχει αγκαλιάσει και υποστηρίζει. Έτσι τελευταία στιγμή, κατόρθωσα να παραγγείλω μία τούρτα και κανόνισα σήμερα το πρωί να φθάσει στο σχολείο της. Εχθές το απόγευμα όμως συνειδητοποίησα πως δεν έιχα πάρει ένα μικρό δωράκι για τους φίλους, έτρεξα γρήγορα και επέλεξα από ένα συμβολικό καλοκαιρινό δωράκι για τα φιλαράκια της. Έλα όμως που βρέθηκα το ίδιο βράδυ στις 23.00 να τα κοιτάζω και να αναρωτιέμαι με τι χαρτί θα τα τυλίξω – δεν το είχα σκεφτεί καθόλου.

Κοίταξα στα συρτάρια μου που πάντα κρύβω διάφορους θησαυρούς μα τίποτα. Γύρισα το βλέμμα μου στο σαλόνι και είδα το καβαλέτο που τα κορίτσια μήνες τώρα ζωγραφίζουν και αμέσως έγινε το κλικ. Τα μεγάλα ρολά χαρτί από το ΙΚΕΑ που έχουν ζωγραφίσει με διάφορους τρόπους και διάφορες τεχνικές και τα οποία φυσικά είχα φυλάξει στο πίσω μέρος του. Μα τι πιο ωραίο από το να τυλίξω τα δώρα τους με τα έργα της ίδιας της Βάλιας. Το αποτέλεσμα οφείλω να ομολογήσω πως με κατέπληξε. Ούτε εγώ δεν το περίμενα για αυτό άλλωστε και το μοιράζομαι εδώ μαζί σας.
Valia's Gifts_Wrapping 2

Valia's Gifts_Wrapping 3

Valia's Gifts_Wrapping 4

Valia's Gifts_Wrapping 5

Και σας παροτρύνω να το κάνετε και εσείς αν δεν το έχετε ήδη κάνει. Πάρτε χαρτιά και αφήστε τους μικρούς σας καλλιτέχνες να αφήσουν τη μοναδική και άκρως προσωπική τους σφραγίδα. Δώστε τους μαρκαδόρους, λαδοπαστέλ, δαχτυλομπογιές και πιστέψτε με, οι μικροί ζωγράφοι θα εντυπωσιάσουν. Τα μικρά φιλαράκια έχουν ένα απίστευτο τρόπο να συνδυάζουν τα χρώματα, τα σχήματα, τις μορφές και να δημιουργούν πραγματικά αριστουργήματα. Και με αυτά ντύστε τους τοίχους τους, και γιατί όχι και τα δώρα τους προς τους φίλους τους.

xxx

you may also like:

About Author

1 Comments

  1. 🕔 8:27, 25.Ιούν 2015

    Γιούλη (ψυχολογία παιδιού)

    τέλεια ιδέα!!! κατοχυρώθηκε   ευχαριστουμε που το μοιράστηκες!!

    reply comment

Write a Comment