Φαντάσου, μόνο φαντάσου

0 Comments 🕔10:18, 19.Οκτ 2018

Φαντάσου, μόνο φαντάσου να έπεφτε ξαφνικά από τον ουρανό ένας μαρκαδόρος, σε ότι χρώμα θέλεις. Και να κούρνιαζε μέσα στην παλάμη σου. Και φαντάσου, μόνο φαντάσου να ένιωθες με το άγγιγμα αυτό να σε διαπερνάει μία τεράστια δύναμη και ξαφνικά να ένιωθες πώς όλα μπορεί να είναι δυνατά. Γιατί, φαντάσου είπαμε, μόνο φαντάσου, αυτός ο μαρκαδόρος μπορεί να σχεδιάσει ότι σκεφτείς, ότι ονειρευτείς. Και αυτό το κάτι, φαντάσου μόνο φαντάσου, να μπορεί να πάρει ζωή.

Αυτό λοιπόν είναι ακριβώς που συμβαίνει στη Λίλη και τον Πέτρο. Δεν είναι τα πραγματικά τους ονόματα αλλά αυτά που η Βάλια φαντάστηκε όταν είδε, όχι όταν διάβασε, αυτό το βιβλίο. Και η Λίλη είχε ένα κόκκινο μαρκαδόρο που την οδήγησε σε ένα μοναδικό ταξίδι. Ταξίδεψε σε μια πόλη που όμοιά της δεν είχε ξαναδεί, εκεί όπου οι δρόμοι είναι ποτάμια, ακολούθησε ένα μωβ εξωτικό πουλί και κάποια στιγμή γνώρισε και τον Πέτρο, είπαμε η Βάλια τον ονόμασε έτσι.

Λοιπόν για την ώρα μόνο αυτό μπορώ να σου πω. Να ξέρεις όμως ότι ένα συγγραφικό θαύμα μας περιμένει την επόμενη εβδομάδα.

Μέχρι τότε Φαντάσου, μόνο Φαντάσου.

Από τη Δευτέρα θα σου πω περισσότερα σσσσσσσσ……Aπό τις εκδόσεις Φουρφουρί.

x

you may also like:

About Author

No Comments

No Comments Yet!

No one have left a comment for this post yet!

WRITE A COMMENT ON THIS POST

Write a Comment 

Your email address will not be published. Required fields are marked *