Τυπώστε. Αναπολήστε. Διακοσμήστε.

0 Comments 🕔13:18, 21.Οκτ 2015

Είδα εχθές μία διαφήμιση στο Facebook και αμέσως μου έκανε κλικ και έκανα κλικ. Η σελίδα πρότεινε την εκτύπωση φωτογραφιών σε μαξιλάρια, κούπες και διάφορα άλλα υλικά. Η μανία μου όμως με τις φωτογραφίες των κοριτσιών σε συνδυασμό με μία ακατανίκητη λατρεία στα διακοσμητικά αντικείμενα που έχουν ζωή ή παίρνουν λίγο από τη ζωή των κατοίκων ενός σπιτιού έγινε οδηγός και την αμέσως επόμενη στιγμή βρέθηκα να κάνω upload φωτογραφιών μου, προχώρησα γρήγορα σε παραγγελία και σήμερα το σπίτι μας γέμισε με τις φατσούλες τους Α και εκείνες έχουν ξετρελαθεί.

printory_1

printory_2

Είμαι σίγουρη ότι υπάρχουν και άλλες παρόμοιες πλατφόρμες αλλά εγώ πάνω σε αυτή έπεσα εχθές. Εσείς ψάξτε το όσο θέλετε. Εγώ μόνο να σας προτείνω μπορώ αυτή που δοκίμασα εγώ και δηλώνω κατενθουσιασμένη με το αποτέλεσμα (ΠΡΟΣΟΧΗ – δεν πρόκειται για διαφημιστικό άρθρο).

printory_3

Πλήρωσα για κάθε μαξιλάρι 8,00 Ευρώ και το κόστος αποστολής ήταν 4,00 Ευρώ. Η διαδικασία ήταν απίστευτα απλή και η αποστολή άμεση. Νομίζω ότι η επόμενη αγορά μου θα είναι είναι μεγάλο παζλ.

xxx

you may also like:

About Author

No Comments

No Comments Yet!

No one have left a comment for this post yet!

WRITE A COMMENT ON THIS POST

Write a Comment