Το Φανταστικό Χωριό – Κερδίστε 3 διπλές προσκλήσεις

0 Comments 🕔07:25, 11.Dec 2018

Κερδίστε 3 διπλές προσκλήσεις

Ο Σπύρος Γραμμένος έχει δημιουργήσει μια εξαιρετική παράσταση που συγκεντρώνει όλα εκείνα τα στοιχεία που θα έπρεπε τελικά να έχουν οι παραστάσεις για παιδιά: Κείμενο ζωντανό γραμμένο σε γλώσσα κατανοητή, διανθισμένη με χιούμορ, έχει ροή και ρυθμό, και οικειότητα του πρωταγωνιστή με το κοινό αφού ο Σπύρος Γραμμένος είναι δίπλα στους μικρούς θεατές, τους κοιτάει στα μάτια και συχνά απευθύνεται σε αυτούς – περιστασιακά τους τρώει και κανένα τσιπς, τα σκηνικά λιτά σχεδόν ανύπαρκτα ώστε να προβάλλουν τη δύναμη του κειμένου και του εκτοπίσματος, του ταλέντου του καλλιτέχνη.

Πρόκειται πραγματικά για ένα project, προτιμώ την λέξη αυτή, που ξεχειλίζει από το ταλέντο του καλλιτέχνη. Μια ιστορία που πλάθεται σχεδόν μπροστά στα μάτια σου και γίνεται αμέσως αντιληπτός ο μερικός αυτοσχεδιασμός του πρωταγωνιστή που ανάλογα με τη δυναμική του κοινού, προσθέτει, αφαιρεί, αλλοιώνει, διαμορφώνει – κάποια στιγμή ο Σπύρος Γραμμένος άρχισε να ρωτάει τα παιδιά να του πουν 4 λέξεις και με αυτές έφτιαξε κείμενο και μουσική που πραγματικά το απολαύσαμε.

Αν λοιπόν αναζητάτε μια παράσταση διαφορετική, με χιούμορ και έμπνευση τότε κάθε Σάββατο στις 15:00 & Κυριακή στις 11:30στο Γκλόρια Μικρό μην χάσετε «Το φανταστικό χωριό». Ας υποστηρίξουμε αυτές τις προσπάθειες που γίνονται με low budget και high διάθεση και ταλέντο.

Μαζί του ο μουσικός Χάρης Παρασκευάς

Σκηνοθεσία: Ζωή Ξανθοπούλου
Σκηνικά – κοστούμια: Αμαλία Θεωδοροπούλου
Βοηθός σκηνοθέτη:Κώστας Δετώρος

Διαγωνισμός για 3 διπλές προσκλήσεις

Σε συνεργασία με το Θέατρο Mικρό Γκλόρια είμαστε στην ευχάριστη θέση να διαθέσουμε 3 διπλές προσκλήσεις για την παράσταση το Σάββατο 15/12 και ώρα 15.00. Για να λάβετε μέρος δηλώστε συμμετοχή στην κάτωθι φόρμα και θα χαρούμε να κάνετε Like τη σελίδα του Blog Alice on Board στο Facebook – πάντα μας ενθαρρύνει και την Παρασκευή 14 Δεκεμβρίου  θα σας ενημερώσουμε για τους νικητές.

Όροι Διαγωνισμού

1. Ο διαγωνισμός λήγει τη Παρασκευή 14/12/2018 στις 12.00
2. Θα κληρωθούν 3 τυχεροί που θα παρακολουθήσουν την παράσταση στις 15 Δεκεμβρίου στις 15.00
3. Οι νικητές θα δημοσιευτούν στο παρόν post και θα ειδοποιηθούν με email και αναμένουμε επιβεβαίωση άμεσα.

Πληροφορίες
Ημέρες & ώρες παραστάσεων: κάθε Σάββατο στις 15:00 & Κυριακή στις 11:30
Διάρκεια: 50 λεπτά
Χώρος: Θέατρο Γκλόρια Μικρό.
Διεύθυνση: Ιπποκράτους 7, Αθήνα
Εισιτήριο: Κανονικό 9 ευρώ (για σχολεία 6 ευρώ)
Τηλέφωνο ταμείου: 2103642334 | Καθημερινά 10:30-13:00 & 18:00-22:30

Καλή επιτυχίαyou may also like:

About Author

No Comments

No Comments Yet!

No one have left a comment for this post yet!

WRITE A COMMENT ON THIS POST

Write a Comment