Κουρασμένοι από τους ίδιους βαρετούς τοίχους; Για σκέψου πάλι τους πίνακες σε καμβά

0 Comments 🕔19:35, 11.Jul 2019

Είσαι λάτρης της τέχνης, και θα ήθελες να διακοσμήσεις τους τοίχους του σπιτιού σου με κάποιο έργο του Kandinsky, ίσως ένα από τα εμβληματικά έργα του Edvard Munch, του Klimt ή γιατί όχι, κάποιο έργο με τις αρχιτεκτονικές γραμμές της Lyubov Popova χωρίς να απαιτείται κάποια αριστοτεχνική διάρρηξη κάποιου μουσείου Τέχνης;  Έχεις βαρεθεί από τους ίδιους τοίχους στο σπίτι ή το γραφείο σου και χρειάζεσαι έναν αέρα ανανέωσης;

Διακόσμηση τοίχων με πίνακες σε καμβά

Η διακόσμηση των τοίχων πίνακες είναι σίγουρα μια αγαπημένη διακοσμητική πρόταση για το σπίτι μας και μία απ’ τις καλύτερες λύσεις για τη διακόσμηση του χώρου σας είναι τα αντίγραφα έργων τέχνης ή εικόνες που εκτυπώνονται και γίνονται πίνακες σε καμβά. Στην πραγματικότητα, δεν χρειάζεται να είσαι καλλιτέχνης ή κριτικός τέχνης για να βουτήξεις στη δημιουργική σου πλευρά, μήτε να απαιτείται να παραστείς σε κάποια από τις διάσημες δημοπρασίες ανά τον κόσμο.

Όταν πρόκειται για την εσωτερική διακόσμηση του σπιτιού ή του επαγγελματικού χώρου σου, δεν χρειάζεται να αποφασίσεις μόνο για το χρώμα των τοίχων ή για το είδος της επίπλωσης που θα υιοθετήσεις – αλλά ουσιαστικά για το συνολικό σχεδιασμό όλων των χώρων. Και ένας τρόπος για να αναδείξεις τον εσωτερικό σχεδιασμό είναι η διακόσμηση των τοίχων.

Σήμερα, δεν χρειάζεται να διαθέσεις πολλά χρήματα για να αγοράσεις  πίνακες ζωγραφικής. Υπάρχουν πολλά καταστήματα που μπορείς να ανακαλύψεις πίνακες σε καμβά σε μεγάλη ποικιλία και σε διαφορετικά είδη και στιλ.

Πρόκειται για αναπαραγωγές από αντίγραφα κλασσικής και σύγχρονης τέχνης, που είναι εξίσου όμορφα με τα αυθεντικά και μπορούν να διαδραματίσουν καθοριστικό ρόλο στην ενίσχυση της αισθητικής ολόκληρου του σπιτιού σας χωρίς να κοστίζουν μια περιουσία.

Δεν έχει καμία σημασία αν το έργο δεν είναι το αυθεντικό, σημασία έχει ότι αποπνέει την ίδια ενέργεια στον χώρο που πρόκειται να διακοσμήσει. Η σημαντικότητα εξάλλου ενός πίνακα καθορίζεται από την αίσθηση που σου δημιουργεί και το συναίσθημα που σου προκαλεί όταν τον αντικρίζεις σε έναν χώρο, αδιαφορώντας αν ανήκει σε κάποιον επώνυμο ή ανώνυμο καλλιτέχνη. Αυτή άλλωστε είναι και η ομορφιά της τέχνης. Η μοναδικότητά της στην ερμηνεία από τον καθένα μας.

Έτσι το βασικό που έχεις να κάνεις είναι να επισκεφθείς ένα από τα καταστήματα που διαθέτουν πίνακες  σε καμβά και να επιλέξεις αυτό που σε εκφράζει περισσότερο και ταιριάζει με την αισθητική του χώρους σου.

Γιατί όσο καλός και αν είναι ο πίνακας για να αναδειχθεί θα πρέπει να υπολογίσετε τις διαστάσεις του για να μπορείτε να τον απολαύσετε και να μην μοιάζει με ξένο σώμα στον χώρο σας. Εξάλλου οι επιλογές που έχετε να κάνετε είναι πολλές και ακόμα και ίδιες παραστάσεις μπορείτε να τις προμηθευτείτε σε διαφορετικά μεγέθη για να ταιριάζουν στον τοίχο σας για ένα επιτυχημένο αποτέλεσμα.

Όλα οι πίνακες είναι εκτυπωμένοι σε καμβά βαμβακερό και διαθέτουν τελάρο απο πεύκο άριστης ποιότητας. Και φυσικά η απόκτησή τους δεν ξεπερνάει τις περισσότερες φορές τα 15,00 Ευρώ. Έχεις την ιδέα, φαντάζεσαι το χώρο σου και σου λείπει μόνο αυτή η τελευταία διακοσμητική πινελιά για να απογειώσει το χώρο σου και να σε ανανεώσει; Τότε μην το σκέφτεσαι. Οι πίνακες σε καμβά είναι μια προσιτή, δημιουργική πρόταση.

 

 

you may also like:

About Author

No Comments

No Comments Yet!

No one have left a comment for this post yet!

WRITE A COMMENT ON THIS POST

Write a Comment