Οδηγός για σούπερ κορίτσια – Τα έχει όλα

0 Comments 🕔15:28, 12.Aug 2020

Ένας οδηγός για σούπερ κορίτσια δηλώνει ο τίτλος και η αλήθεια είναι πως θα έπρεπε να έχει ένα τίτλο που θα δηλώνει όλα όσα ο αναγνώστης τελικά θα νιώσει όπως ένας Οδηγός που θα αγαπήσει κάθε κορίτσι. Γιατί από την στιγμή που κατέφθασε στο σπίτι μας, μια επιπλέον θεματική τσακωμού προστέθηκε ανάμεσά τους. Ποια θα το διεκδικήσει το βράδυ, ποια θα το πάρει μαζί της στην παραλία και ποια θα προλάβει να το αρπάξει το μεσημέρι για την επόμενη γυμναστική, δραστηριότητα ή μαγειρική συνταγή. Γιατί πολύ απλά ο οδηγός αυτός τα έχει όλα.

Ένας οδηγός για σούπερ κορίτσια που τα έχει σχεδόν όλα

Στις σελίδες του κάθε μικρό, έφηβο κορίτσι θα βρεί ένα πλούσιο περιεχόμενο, όμορφα δομημένο για ενδιαφέροντα θέματα. Θέματα που πιθανώς να έβρισκε κανείς σε ένα καλοστημένο κοριτσίστικο περιοδικό δίχως τα κουτσομπολιά, τις εξαντλητικές δίαιτες, τις «γελοίες» προτάσεις ομορφιάς, και τα λανθασμένα πρότυπα.

Γιατί αυτός ο εύχρηστος και διασκεδαστικός οδηγός φυσικά και εμπεριέχει προτάσεις DIY για να διακοσμήσει το δωμάτιο της, να φτιάξει με τα ίδια της τα χέρια φυτικά προϊόντα, να οργανώσει την ντουλάπα της, να κερδίσει το πρώτο της χαρτζιλίκι, συνταγές με ποιοτικά υλικά, συμβουλές χαλάρωσης αλλά και πολλά τρελά παιχνίδια με τις φίλες της. Ταυτόχρονα θα διαβάσει για τρόπους να χαλαρώσει όταν νιώθει θυμό, σκέψεις και ιδέες για όσα ίσως θέλει να κάνει όταν μεγαλώσει, και το σπουδαιότερο από όλα: σε κάθε κεφάλαιο θα διαβάσει για μια γυναίκα που η ιστορία της και η ζωή της σίγουρα θα την εμπνεύσουν.

Το εύχρηστο σχήμα του, το σκληρό χαρτί που ο εκδοτικός επέλεξε για να τυπώσει, τα χιουμοριστικά σκίτσα των σελίδων του που μου θύμισαν την Πάττυ της εποχής μου, το στήσιμο των σελίδων και το εύστοχο λαστιχάκι στο εξώφυλλο που αμέσως του προσδίνει μια ιδιότητα προσωπικής agendas είναι μερικά από τα στοιχεία που αμέσως εντυπωσιάζουν.

Συγγραφέας: Ορόρ Μεγέρ
Μετάφραση: Μαρίζα Ντεκάστρο
Σελίδες 128

Κυκλοφορεί από τις Εκδόσεις Καστανιώτης

Για παιδιά 8+

you may also like:

About Author

No Comments

No Comments Yet!

No one have left a comment for this post yet!

WRITE A COMMENT ON THIS POST

Write a Comment