Μία βόλτα στο μουσείο με… σακίδιο για όλη την οικογένεια στο Μουσείο Φωταερίου

0 Comments 🕔14:01, 30.Sep 2020

Υπάρχουν πολλές επιλογές για να γίνει αξέχαστη μία βόλτα στο μουσείο. Οι δράσεις για παιδιά και μεγάλους δειλά δειλά κάνουν την εμφάνισή τους. Και το Μουσείο Φωταερίου με τους ανθρώπους τους με ενθουσιασμό αναμένουν να υποδεχθούν τους φίλους τους αυτή την Κυριακή 4 Οκτωβρίου σε μια πρωτότυπη δράση που έχουν ειδικά σχεδιάσει με στόχο να συστήσει τους μουσειακούς χώρους μέσω μιας διαδραστικής διαδρομής.

Έτσι, από τις 11.00 έως τις 13.00, ολοι μας μπορούμε να ανακαλύψουμε ξανά το μουσείο με οδηγό… το κίτρινο σακίδιο μέσα από τη διαδρομή  «Μία βόλτα στο μουσείο με… σακίδιο».

Μια βόλτα στο μουσείο, λίγα λόγια για τη διαδρομή

Κάνε «Μία βόλτα στο μουσείο με… σακίδιο» και ανακάλυψέ το παλιό εργοστάσιο φωταερίου μέσα από μια εναλλακτική διαδρομή που κάνει την επίσκεψη παιχνιδάκι! Οι οικογένειες με παιδιά 4-11 ετών μπορούν να δανειστούν το διαδραστικό κίτρινο σακίδιο που προσφέρει όλες τις απαραίτητες οδηγίες για την περιήγηση στο μουσείο και να ακολουθήσουν μια διαδρομή χωρίς ξεναγό, στους δικούς τους χρόνους και ρυθμούς με τον πιο διασκεδαστικό τρόπο!

Το διαδραστικό σακίδιο έχει σχεδιαστεί σε δύο εκδοχές και απευθύνεται σε οικογένειες με παιδιά 4-6 ετών και 7-11 ετών. Περιλαμβάνει χάρτες, αυτοκόλλητα, παιχνίδια μνήμης, επιτραπέζια, κάρτες ζωγραφικής και παζλ που προσκαλούν τα παιδιά να παίξουν δημιουργικά, να ακονίσουν τη μνήμη και τη φαντασία τους και να γνωρίσουν το μουσείο μέσα από τη διάδραση και το παιχνίδι.

Πάρε λοιπόν το κίτρινο σακίδιο και ανακάλυψε μόνος σου το παλιό εργοστάσιο που έδινε φως και ενέργεια σε όλη την Αθήνα για περισσότερο από 130 χρόνια!

 

Πληροφορίες: Απευθύνεται σε οικογένειες με παιδιά 4-11 ετών
Είσοδος: 1 ευρώ
Κόστος χρήσης σακιδίου: 3€
Ώρες λειτουργίας μουσείου:
Τρι-Τε-Πα-Σα: 10.00-18.00 (Τελευταία είσοδος: 17.00)Ο επισκέπτης μπορεί να δανειστεί το διαδραστικό σακίδιο από το Πωλητήριο (Shop) του ΒΜΦ ή από το Φυλάκιο της Τεχνόπολης, αφήνοντας την ταυτότητά του, και να το επιστρέψει πάλι εκεί αφού ολοκληρώσει τη διαδρομή του στο μουσείο.

Καλή διασκέδαση,

Πέπη

you may also like:

About Author

No Comments

No Comments Yet!

No one have left a comment for this post yet!

WRITE A COMMENT ON THIS POST

Write a Comment