XMAS ORNAMENTS – WIN ONE!

2 Comments 🕔19:12, 07.Dec 2013

Eίναι πολύ αγαπημένα αφού συνδέονται με τη βάφτιση της Βάλιας μας! Ήμουν σίγουρη ότι αυτά θα ήταν η μπομπονιέρα που θα προσφέραμε στους μεγάλους την ημέρα εκείνη. Ένα γλυκό χαριτωμένο δεντράκι που μπορεί κανείς να στολίσει τα κλαδιά του Χριστουγεννιάτικου δέντρου ή να στολίσει μία γωνιά του σπιτιού του. Τα συνόδευε ένα μικρό πουγκάκι με κεντημένο το αρχικό της γράμμα Β! Σαν ένα μικρό Αγιοβασιλάκι που σκορπίζει χαρά με τα μικρά δωράκια του. Και φέτος τα σκέφτηκα πάλι, γιατί ήθελα να σας τα προσφέρω. Τα δημιουργήσαμε λοιπόν εκ νέου ώστε να μπορείτε και εσείς να τα αποκτήσετε εδώ – όπως τότε σε άσπρο και κόκκινο χρώμα.

DSC_0454

DSC_0455

Και σας στέλνουμε με αυτά τις πιο θερμές ευχές μας για τις ημέρες που έρχονται. Να είναι ημέρες ευτυχίας, αγάπης και προσφοράς – τι άλλο να ευχηθεί κανείς!

DSC_0465

Μπορείτε να τα βρείτε εδώ αλλά μπορείτε και να αποκτήσετε ένα από τα πέντε που θα σας προσφέρουμε δώρο! Συμπληρώστε τα στοιχεία σας και μπείτε στην κλήρωση για να τα αποκτήσετε. O διαγωνισμός ισχύει μέχρι την Τετάρτη 11/12.

HO HO HO

Οι 5 νικήτριες του διαγωνισμού μέσω randomizer για τα Χριστουγεννιάτικα δεντράκια είναι οι: Χατζεριάν Δέσποινα, Σπηλιωτοπούλου Αθηνά, Παπαμιχαήλ Έλενα, Μπεγνή Έφη & Ζεπίδου Άννα. Σας ευχαριστούμε πολύ ΌΛΟΥΣ για τη συμμετοχή σας!

you may also like:

About Author

2 Comments

  1. 🕔 8:51, 10.Dec 2013

    ShareYourLikes

    Είναι πανέμορφα και σε ευχαριστούμε που σκέφτηκες να μας χαρίσεις κάτι που λόγω Βάλιας έχει αγαπήσει πολύ 🙂

    reply comment
    • 🕔 9:00, 10.Dec 2013

      Pepi Author

      Σοφία μου είναι πραγματικά πολύ όμορφα!

      reply comment

Write a Comment