XMAS ORNAMENTS – WIN ONE!
Eίναι πολύ αγαπημένα αφού συνδέονται με τη βάφτιση της Βάλιας μας! Ήμουν σίγουρη ότι αυτά θα ήταν η μπομπονιέρα που θα προσφέραμε στους μεγάλους την ημέρα εκείνη. Ένα γλυκό χαριτωμένο δεντράκι που μπορεί κανείς να στολίσει τα κλαδιά του Χριστουγεννιάτικου δέντρου ή να στολίσει μία γωνιά του σπιτιού του. Τα συνόδευε ένα μικρό πουγκάκι με κεντημένο το αρχικό της γράμμα Β! Σαν ένα μικρό Αγιοβασιλάκι που σκορπίζει χαρά με τα μικρά δωράκια του. Και φέτος τα σκέφτηκα πάλι, γιατί ήθελα να σας τα προσφέρω. Τα δημιουργήσαμε λοιπόν εκ νέου ώστε να μπορείτε και εσείς να τα αποκτήσετε εδώ – όπως τότε σε άσπρο και κόκκινο χρώμα.
Και σας στέλνουμε με αυτά τις πιο θερμές ευχές μας για τις ημέρες που έρχονται. Να είναι ημέρες ευτυχίας, αγάπης και προσφοράς – τι άλλο να ευχηθεί κανείς!
Μπορείτε να τα βρείτε εδώ αλλά μπορείτε και να αποκτήσετε ένα από τα πέντε που θα σας προσφέρουμε δώρο! Συμπληρώστε τα στοιχεία σας και μπείτε στην κλήρωση για να τα αποκτήσετε. O διαγωνισμός ισχύει μέχρι την Τετάρτη 11/12.
HO HO HO
Οι 5 νικήτριες του διαγωνισμού μέσω randomizer για τα Χριστουγεννιάτικα δεντράκια είναι οι: Χατζεριάν Δέσποινα, Σπηλιωτοπούλου Αθηνά, Παπαμιχαήλ Έλενα, Μπεγνή Έφη & Ζεπίδου Άννα. Σας ευχαριστούμε πολύ ΌΛΟΥΣ για τη συμμετοχή σας!
you may also like:
ShareYourLikes
Είναι πανέμορφα και σε ευχαριστούμε που σκέφτηκες να μας χαρίσεις κάτι που λόγω Βάλιας έχει αγαπήσει πολύ 🙂
Pepi ★Author
Σοφία μου είναι πραγματικά πολύ όμορφα!