8 παιχνίδια για το ταξίδι ή αλλιώς On Board Games

0 Comments 🕔11:57, 24.May 2017

On Board Games ή αλλιώς παιχνίδια για το ταξίδι

Πριν από μερικές εβδομάδες κάναμε το πρώτο μας οικογενειακό ταξίδι στο Λονδίνο. Ενθουσιασμός, προετοιμασίες ώστε να μην ξεχάσουμε κάτι απολύτως απαραίτητο και φυσικά οι τελευταίες πινελιές λίγο πριν το ταξίδι: τα παιχνίδια που θα έχουμε μαζί μας μέσα στο αεροπλάνο γιατί ένα ταξίδι 4 περίπου ωρών θέλει την απασχόλησή του. Φυσικά δεν είναι όλα τα παιχνίδια ιδανικά για ταξίδι – το τεράστιο κουτί LEGO ή το παζλ με τα 500 τεμάχια σίγουρα δεν είναι οι ενδεδειγμένες λύσεις.

παιχνίδια για το ταξίδι

Παιχνίδια για το ταξίδι λοιπόν – πρέπει να είναι παιχνίδια

– Ελαφριά και σε μικρές συσκευασίες και

– Ικανά για επανάληψη (πχ. να διαθέτουν κάρτες)

– Εύκολα στη χρήση

– Που δεν χρειάζονται μεγάλες επιφάνειες

Εμείς ευτυχώς από προηγούμενα ταξίδια μας οδικώς αλλά και με το πλοίο έχουμε αποκτήσει εμπειρία στα «ταξιδιάρικα παιχνίδια» και σχεδόν βρίσκονται σε ετοιμότητα σε μία από τις τσάντες των κοριτσιών. Εδώ έχω συγκεντρώσει μερικά από αυτά τα παιχνίδια και σας τα προτείνω γιατί τα έχουμε δοκιμάσει, είναι οικονομικά και τα κορίτσια τα έχουν απολαύσει.

παιχνίδια για το ταξίδι

παιχνίδια για το ταξίδι

παιχνίδια για το ταξίδι

παιχνίδια για το ταξίδι

Όλα είναι κατάλληλα για ηλικίες 4+

ON BOARD GAMES – ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ

παιχνίδια για το ταξίδι

1. Δημιουργώ με αυτοκόλλητα – Πακέτο με 240 αυτοκόλλητα που περιλαμβάνει στοιχεία για να διακοσμήσετε τα πρόσωπα. Κάρτες με κενά πρόσωπα περιμένουν να τις δημιουργήσετε. Περιλαμβάνει 8 κάρτες

2. Mini Graphic Mandala – 30 κάρτες Mandala έτοιμες για ζωγραφική. Το κουτί έχει διάσταση 15×11,5 εκατοστά και οι εικόνες είναι τόσο υπέροχες που μπορείτε και εσείς να τις ζωγραφίσετε και να χαλαρώσετε

3. Μωσαϊκό ελέφαντας – βασίζεται στην τεχνική των ψηφιδωτών και περιέχει προεκτυπωμένες κάρτες και αυτοκόλλητα

4. Σαρδέλες – παιχνίδι παρατήρησης και μνήμης για τους μικρούς μας φίλους. Παρατηρήστε τις σαρδέλες που είναι στο τραπέζι για μερικά δευτερόλεπτα και μετά βρείτε τις αντίστοιχες που έχετε στις δικές σας κάρτες.

5. Επιτραπέζιο Ναυμαχία – Ποιος παίκτης θα βυθίσει πρώτος τα σκάφη του αντιπάλου; Ένα παιχνίδι ναυμαχίας όπου οι παίκτες πρέπει να υπολογίσουν την θέση του αντιπάλου τους και να καταφέρουν να βυθίσουν το σκάφος του.

6. Ζωγραφική, συμπληρώνω τις εικόνες – Περιλαμβάνει 5 κάρτες με όμορφα σκίτσα από χαριτωμένα ζωάκια στη θάλασσα και οι φίλοι μας καλούνται να ενώσουν τις τελείες ώστε να αποκαλυφθεί ολόκληρη η εικόνα. Και φυσικά στη συνέχεια μπορούν να την ζωγραφίσουν!!!

7. Pocket Game & Colring της OMY – Ένα μέτρο εκτυπωμένο χαρτί γεμάτο παιχνίδια και ζωγραφιές αλλά και ένα πολύχρωμο μολύβι. Ιδανικό για το πάρτυ, τα ταξίδια, ή την απασχόληση σε ένα εστιατόριο. Υπάρχει με διαδορερική θεματολογία – πόλεις, magic και cosmos.

8. Mini Logig, Μάντεψε ποια – Γίνε εσύ ο πρώτος που θα βρει το όνομα του χαρακτήρα που έχει επιλέξει ο αντίπαλός σου και κέρδισε. 30 διαφορετικές κάρτες, με αγορίστικους χαρακτήρες και ονόματα αλλά και ένα μολύβι για να σημειώνουν οι μικροί μας φίλοι.

Eσάς ποιο είναι το αγαπημένο σας παιχνίδι όταν ταξιδεύετε;

you may also like:

About Author

No Comments

No Comments Yet!

No one have left a comment for this post yet!

WRITE A COMMENT ON THIS POST

Write a Comment