MasterpassΤΜ: online αγορές με μοναδικά προνόμια, από τη Mastercard

0 Comments 🕔19:37, 23.Dec 2017

  1. MasterpassΤΜ: online αγορές με μοναδικά προνόμια, από τη Mastercard
    Για να κρατήσεις μόνο τις στιγμές!

Τα ΣΚ μας είναι πάντα «στολισμένα» άλλοτε με δημιουργικές και εκπαιδευτικές δραστηριότητες, και άλλοτε με στιγμές οικογενειακής χαλάρωσης και απόλαυσης συνδυασμένες με βόλτες για αγορές μικρές ή μεγάλες.

Νέες θεατρικές παραστάσεις, νέες αφίξεις cosy εστιατορίων και καφέ για brunch (πάντα Kids friendly), ενδιαφέρουσες πολιτισμικές προτάσεις, κινηματογραφικές ταινίες, βιβλιοπωλεία αλλά και νέοι ταξιδιωτικοί προορισμοί, μακρινοί ή κοντινοί, γίνονται το αγαπημένο μου κυνήγι. Ένα κυνήγι εμπειριών, εικόνων και ερεθισμάτων για εκείνες και εμένα.

masterpass

Πολύ συχνά για να μην σπαταλάμε το χρόνο μας σε ατελείωτες ουρές μπροστά σε ταμεία, αλλά και να οργανώνω πιο αποτελεσματικά τις εξόδους μας, επιλέγω να προπληρώσω τις εισόδους σε αυτές τις εμπειρίες διαδικτυακά, άλλωστε το επιτάσσει κατά κάποιο τρόπο και ο συνεχώς αναπτυσσόμενος κόσμος του εμπορίου που δημιουργεί ιδανικές συνθήκες για κάτι τέτοιο.

Οι περισσότερες πλέον αγορές υπηρεσιών και προϊόντων είναι εφικτό να γίνουν ηλεκτρονικά, δίχως πορτοφόλια, δίχως ρέστα και κέρματα που τα κυνηγάς στο πάτωμα, και σίγουρα δίχως τη δική σου προσωπική φυσικά παρουσία σε ένα μέρος.

Έτσι κάπως τα εισιτήρια για τις παραστάσεις στο Μέγαρο Μουσικής που ειδικά τα τελευταία χρόνια παρουσιάζει εξαιρετικές παιδικές παραστάσεις, τις αγορές των αξεσουάρ για τη φωτογραφική μου μηχανή στο Πλαίσιο, αλλά και κάποια επιλεγμένα ταξίδια μας στην Ελλάδα τα πληρώνω ηλεκτρονικά.

masterpass

Και επειδή πλέον το μυαλό δεν είναι πάντα σε ετοιμότητα για να θυμάται χιλιάδες αριθμούς και κωδικούς καρτών, αλλά και ο χώρος στο τσαντάκι μου περιορισμένος για όλες τις πιστωτικές και χρεωστικές κάρτες η λύση που βρήκα είναι μία – MasterpassΤΜ

Την παγκόσμια ηλεκτρονική πλατφόρμα πληρωμών από τη Mastercard, MasterpassΤΜ.

Τι είναι το Masterpass

Mία αξιόπιστη ψηφιακή πλατφόρμα πληρωμών που σου επιτρέπει να αποθηκεύσεις σε αυτή όλες τις πιστωτικές, χρεωστικές, προπληρωμένες κάρτες αλλά και κάρτες επιβράβευσης, σε ένα ασφαλές περιβάλλον, για γρηγορότερες και πιο ασφαλείς διαδικτυακές αγορές σε χιλιάδες επιχειρήσεις στο διαδίκτυο.

masterpass

Με αυτό τον τρόπο, κάθε φορά που θέλεις να ολοκληρώνεις μια ηλεκτρονική συναλλαγή δεν χρειάζεται να συμπληρώσεις τα στοιχεία σου, απλά κάνεις ένα κλικ στο masterpass σου και συμπληρώνεις μόνο τον κωδικό σου.

Εδώ μπορείς να βρεις όλες τις πληροφορίες που χρειάζεσαι και να κάνεις τη σύνδεσή σου
Αγοραστικές εμπειρίες

Με το Masterpass οι επιλογές σου για online αγορές είναι πολλές, καθώς είναι πλέον διαθέσιμο σε περισσότερους από 6.000 online εμπόρους σε όλη την Ελλάδα, προφέροντας γρήγορες και ασφαλείς ψηφιακές αγοραστικές εμπειρίες στους καταναλωτές, ενώ διατίθεται σε 360.000 εμπόρους και 41 χώρες, ανά τον κόσμο. Εδώ μπορείς να βρεις τη λίστα με όλα τα συνεργαζόμενα e-shops που συνεχώς εμπλουτίζεται.

Επιπλέον, τα πρώτα ολοκληρωμένα ψηφιακά wallets που βασίζονται στην υπηρεσία Masterpass, είναι ήδη διαθέσιμα στην Ελλάδα, σε desktop και mobile app εκδόσεις: το “my Alpha wallet” από την Alpha Bank και το Eurobank Masterpass από την Eurobank.

Eιδική προσφορά – Κέρδος €5 επιστροφή

Και το φοβερό νέο είναι πως κάνοντας χρήση οποιασδήποτε κάρτας Mastercard® μέσω MasterpassΤΜ, σε όλα τα συνεργαζόμενα e-shops με το σήμα MasterpassΤΜ, μέχρι και τις 10 Φεβρουαρίου 2018, έχετε επιστροφή €5!

masterpass

Επισκέψου τα e-shops των: Πλαίσιο, Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, ΤΡΑΙΝΟΣΕ, την Hellas Direct, το Alice on Board ή οποιοδήποτε άλλο από τα online καταστήματα με το σήμα Masterpass ΤΜ, χρησιμοποίησε οποιαδήποτε κάρτα Mastercard® για την πληρωμή και απόλαυσε αυτό το ξεχωριστό προνόμιο, για τα χριστουγεννιάτικα δώρα, αλλά και τις καθημερινές αγορές σου.

Τώρα μπορείς πολύ απλά και εύκολα να αγοράσεις αυτό που θέλεις εύκολα, γρήγορα και με ασφάλεια, οπουδήποτε κι αν βρίσκεσαι, με το κινητό, το tablet, το PC και κάθε συνδεδεμένη συσκευή σου.

Ας κάνουμε τη ζωή μας ευκολότερη για να κρατήσουμε και να συντηρήσουμε τα ουσιώδη και αναντικατάστατα: τις μοναδικές στιγμές και τις προσωπικές μας εμπειρίες με τους αγαπημένους μας. Κράτα λοιπόν τη στιγμή.

Disclaimer: Άρθρα σαν αυτό, υποστηρίζονται από συνεργασία με εταιρείες των οποίων προϊόντα ή υπηρεσίες χρησιμοποιώ, αγαπώ και προτείνω έτσι και αλλιώς. Με τον τρόπο αυτό επισφραγίζεται η εμπιστοσύνη μου στις εταιρείες αυτές, αλλά και υποστηρίζεται ευγενικά η καλή πορεία αυτού του blog.
Το άρθρο έχει γραφτεί σε συνεργασία με την Mastercard

you may also like:

About Author

No Comments

No Comments Yet!

No one have left a comment for this post yet!

WRITE A COMMENT ON THIS POST

Write a Comment