KJUBO: Μία νέα πρόταση για οικογενειακή εκγύμναση

0 Comments 🕔08:54, 05.May 2017

KJUBO: Μία νέα πρόταση για οικογενειακή εκγύμναση

Θέλαμε να βρεθούμε με παρέα για παιχνίδι με τα παιδιά, ώστε να πούμε και μια ενήλικη κουβέντα με τις φίλες μου που από καιρό είχα χάσει. Και ξέρεις ότι το καλό δημιουργικό παιχνίδι, και ειδικά για ηλικίες άνω των 7 ετών που έχουν μπουχτίσει με τις μαγειρικές και τις ζαχαροπλαστικές και θέλουν δράση και περιπέτεια ομαδική, εκτός τους ελεύθερου στο πάρκο και στα δάση είναι ολίγον σπάνιο φαινόμενο. Η λύση βρέθηκε και ακούει στο όνομα Kjubo. Δυσκολεύομαι και εγώ ακόμα να το προφέρω ως λέξη.

Ένας χώρος εκγύμνασης στη Κηφισιά (Καλυφτάκη 74) που μέχρι πριν μερικές ημέρες αγνοούσα πλήρως την ύπαρξή του. Ένας χώρος κινητικής δράσης με χρήση κύβων και μεγάλων μαλακών γεωμετρικών επιφανειών που προσφέρουν ουσιαστικά προκλήσεις αναρρίχησης, ισορροπίας και ελεγχόμενης πτώσης στα παιδιά μας.

kjubo για όλους

kjubo για όλους

kjubo για όλους

Με προέλευση τη Γερμανία και αναπτυσσόμενα ραγδαίως στη κεντρική και την υπόλοιπη Ευρώπη η μέθοδος Kjubo motion έχει μπει δυναμικά στη ζωή παιδιών και εκπαιδευτικών φυσικής αγωγής διευκολύνοντας και μεγιστοποιώντας την κατάκτηση κινητικών και πνευματικών δεξιοτήτων.

Τα παιδιά για μία ολόκληρη ώρα οργανωμένα και με κοινό ομαδικό στόχο την «κατάκτηση ενός πλανήτη», με μουσική Star wars και οδηγό την αφοσιωμένη ομάδα του χώρου πηδούσαν από κύβο σε κύβο, κρεμάστηκαν σε σκοινιά, ανέβηκαν ξύλινες σκάλες, σκαρφάλωσαν τοίχους, μπήκαν σε ρόδες, βοήθησαν και έδωσαν τα χέρια το ένα στο άλλο.

kjubo για όλους

kjubo για όλους

kjubo για όλους

kjubo για όλους

kjubo για όλους

kjubo για όλους

Εμείς πάλι εκείνη την ώρα απολαμβάναμε τον καφέ μας στο εσωτερικό του χώρου – υπάρχει και εξωτερικός χώρος. To καφέ προσφέρει πλήρες μενού με επιλεγμένα και άκρως υγιεινά σνακ – η pizza είναι φτιαγμένη από πίτα ολικής αλέσεως, δροσιστικά smoothies Και φυσικούς χυμούς και οι τιμές τους είναι κάτι περισσότερο από εξαιρετικές (η pizza των 8 ατόμων έχει περίπου 5,00 Ευρώ).

kjubo για όλους

kjubo για όλους

kjubo για όλους

Σαφώς ο χώρος επιδέχεται αισθητικής βελτίωσης αλλά είναι προφανές ότι καταβάλλεται μία αξιοσημείωτη προσπάθεια.

Εναλλακτικά θα μπορούσαμε την ώρα που τα παιδιά βίωναν τη δική τους περιπέτεια, να ζήσουμε και εμείς μία στο ειδικά διαμορφωμένο χώρο του γυμναστηρίου. Ουσιαστικά λοιπόν πρόκειται για ένα ολοκληρωμένο χώρο οικογενειακής εκγύμνασης.

Τώρα για το κόστος. Εμείς για μία φορά πληρώσαμε 10,00 Ευρώ και 9,00 Ευρώ για το 2ο παιδί (ξέρω ότι δεν είναι φθηνό αλλά αντισταθμίζεται και με τις οικονομικές και άκρως υγιεινές προτάσεις φαγητού και φυσικά υπάρχουν μηνιαίες κάρτες με καλύτερες τιμές. Ο χώρος της Kju:bo Motion Arena μπορεί να φιλοξενήσει παιδικά και θεματικά parties, με πολλαπλές επιλογές συνθέσεων CUBES, ανάλογα με την ηλικία, το θέμα ή ακόμα και το φύλο του “τιμώμενου” προσώπου – η φίλη μου οργάνωσε parkour για τους φίλους του γιού της.

Οι εκδηλώσεις μπορούν να πραγματοποιούνται τόσο στην κεντρική εσωτερική αρένα, όσο και στον εξωτερικό χώρο!

KJUBO: Μία νέα πρόταση για οικογενειακή εκγύμναση

Χαίρομαι ιδιαίτερα όταν βλέπω τέτοιες ιδέες να ολοκληρώνονται και να γίνονται προτάσεις δράσης για μία οικογένεια. Αυτός και ο λόγος που μοιράζομαι εδώ αυτή την εμπειρία καθώς δεν πρόκειται για διαφημιστικό άρθρο. Αν επισκεφθείτε το χώρο δείτε πρώτα το πρόγραμμα που υπάρχει (ανά μία ώρα) και τηλεφωνήστε για μία κράτηση.

(+) Καλά οργανωμένοι χώροι εκγύμνασης
(+) Εκπαιδευμένο προσωπικό
(+) Ασφάλεια
(+) Υγιεινές προτάσεις φαγητού
(+) Parking

(-) Αισθητική εσωτερικού και εξωτερικού χώρου

Kjubo Motion Arena
Διεύθυνση: Καλυφτάκη 74, Κηφισιά 145 64
Τηλέφωνο: 21 0807 7100
Email : info@kjubo.gr

you may also like:

About Author

No Comments

No Comments Yet!

No one have left a comment for this post yet!

WRITE A COMMENT ON THIS POST

Write a Comment