Inspired for Life – Ειδική προσφορά γνωριμίας από εμάς

0 Comments 🕔08:03, 08.Οκτ 2018

Inspired for Life – Ειδική προσφορά γνωριμίας από εμάς

Γράφει η Αμαλία Μουστάκη

Γύρω εκεί στα είκοσι, όταν ξεκινάς, περιμένεις μόνο τα εύκολα. Περιμένεις μια διαφορετική ζωή, ανάσες βαθιές, χορταστικές, χρόνο, χώρο και δουλειά όπως τα επιθυμείς, πολλές και μεγάλες αγκαλιές. Και τα χρόνια περνούν, οι ανάσες λιγοστεύουν, οι αγκαλιές σπάνιες, ο χρόνος ασφυχτικός και ανελέητος.

Διαβάζεις εδώ κι εκεί σε βιβλία αυτοβοήθειας πως πρέπει να κάνεις κάτι, η φίλη στο τηλέφωνο σου βάζει πότε πότε τις φωνές, η μαμά ευχαριστεί τον θεό που τουλάχιστον έχεις την υγεία σου κι εσύ έχεις κάνει σημαία το “και μη χειρότερα” και βολεύεσαι στις μισές ανάσες, στη μερική απασχόληση, στην περίπου σχέση. Στην “περίπου” ζωή. “Ημί” παντού!

Αλλά (επειδή σε κάθε ιστορία που αξίζει το όνομα της υπάρχει ένα αλλά), η αλήθεια είναι ότι το μόνο πράγμα στο οποίο βρίσκεσαι στη μέση είναι ανάμεσα στο πριν και μετά της ζωής σου. Ανάμεσα σε δύο κόσμους, ακριβώς στο σημείο που πρέπει να ισορροπήσεις τις δυστυχίες και τις ευτυχίες σου, να προχωρήσεις τη ζωή σου, να πολεμήσεις αν χρειαστεί, βρε αδελφέ, γι’αυτήν την καημένη την ανάσα που νομίζεις ότι ποτέ δεν είναι αρκετή.

“Κι επειδή με όλα αυτά με τις βαθιές ανάσες αρχίζω και μου ακούγομαι πολύ ποιητική, αν όχι και μελό, να πω ότι νιώθω απίστευτα τυχερή που ζω σ’αυτήν την μαγική μεταβατική εποχή της επικοινωνίας, της έκφρασης, των ευκαιριών και της δημιουργίας.

 

Την εποχή του διαδικτύου. Που ό,τι θες -των ανασών συμπεριλαμβανομένων- το βρίσκεις απλώς ένα κλικ μακριά. Και εξηγώ: Φαντάζομαι ότι και η Χιονάτη, καθώς θα καθάριζε το παραμυθένιο σπιτάκι των νάνων, παρόμοιες σκέψεις θα έκανε και καλύτερα πράγματα θα ονειρευόταν να της τύχουν.

Ένα βασιλόπουλο πχ. Αλλά στο δικό της παραμύθι, όφειλε να περιμένει τη μάγισσα μητριά, να δαγκώσει το δηλητηριασμένο μήλο, να κλειστεί στο γυάλινο φέρετρο, να περιμένει πότε θα εμφανιστεί το εν λόγω βασιλόπουλο για να τη σώσει. Ουφ! πολλή κούραση, πολύς χρόνος.

 

Στο δικό μου, κι άμα θες και στο δικό σου παραμύθι, το live happily ever after έχει και καλή νεράιδα, τη Nichole, αλλά έχει και δικό του domain για να τη βρίσκεις εύκολα και γρήγορα: http://www.inspiredforlife.gr. Τόσο γρήγορα που ίσα που προλαβαίνεις τις καινούριες συνεδρίες που αρχίζουν μέσα στον Οκτώβριο. Ανάσα βαθιά και ξεκινάς!”

Λίγα λόγια για το Inspired for Life

Πρόκειται για ένα ομαδικό coaching πρόγραμμα, που επιστρέφει τον Οκτώβριο, για να σε βοηθήσει να βάλεις μια άνω τελεία, σε όσα έχουν περάσει, να κάνεις τη δική σου επανεκκίνηση ζωής κ να σχεδιάσεις μια ζωή με νόημα.

Το πρόγραμμα αποτελείται από 6 δίωρες, εβδομαδιαίες συναντήσεις και έρχεται μαζί με δύο πρακτικά workbook που θα σε κρατούν, on track με όσα είναι σημαντικά για σένα, μέσα στα χρόνια που έρχονται κ με το πιο inspired community γυναικών, να σε υποστηρίζει κ να σε ενθαρρύνει, σε κάθε σου βήμα.

Γιατί στη ζωή, μπορείς είτε συνειδητά να διεκδικήσεις όσα είναι σημαντικά για εσένα ή να τρέχεις συνεχώς πίσω από εφήμερες υποχρεώσεις.

Το Inspired for life θα σε διδάξει πως να κάνεις το πρώτο και πως να αποφύγεις το δεύτερο.

“To Inspired for Life…

Είναι ένα χαμόγελο την ώρα της αναποδιάς. Είναι ένας μικρός χορός νίκης την ώρα της επιτυχίας. Είναι η αίσθηση ότι υπάρχει λύση για όλα τα προβλήματα.

Η βεβαιότητα ότι μπορείς να καταφέρεις οτιδήποτε βάλεις κατα νου. Είναι η πίστη ότι ζωή είναι όμορφη όσες αναποδιές και δύσκολες στιγμές κι αν χρειαστεί να αντιμετωπίσεις! Inspired for Life σημαίνει ότι στην αβεβαιότητα της καθημερινότητας είσαι σίγουρη για τουλάχιστον ένα πράγμα…

Για τον εαυτό σου. Για την αξία κ τη δύναμη σου. Για τα όνειρα κ τις προσωπικές σου αξίες. Για όλα όσα είσαι κ για όλα όσα γίνεσαι.

Ο επόμενος κύκλος των Inspired for Life, ξεκινάει τον Οκτώβριο, όμως οι προ-εγγραφές έχουν ήδη ξεκινήσει!

Ειδική Προσφορά για εσένα από το Blog Alice on Board

Aν θέλεις να κάνεις και εσύ, τη δική σου ανάλαφρη επανεκκίνηση ζωής, αυτό τον Οκτώβριο, κάνε προκράτηση της θέσης σου, σήμερα και μέχρι τις 30/10, με 50€, “κλείδωσε” την ειδική τιμή του IFL {180€} από 240,00 Ευρώ, μόνο για τις αναγνώστριες/φίλες του Alice on Board και τακτοποίησε το υπόλοιπο σου, με την έναρξη των ομάδων τον Οκτώβριο!

Για να αποκτήσεις την ειδική τιμή χρησιμοποίησε τον κωδικό AOBO είτε ηλεκτρονικά εδώ είτε προφορικά κατά την επικοινωνία σου με το Inspired for Life

Πληροφορίες & προκράτηση θέσης εδώ: http://www.inspiredforlife.gr/

Πρόγραμμα

Τρίτη 30/10, 20:00 – Online via Skype

Πέμπτη 01/11, 10:00

Πέμπτη 01/11, 19:00

Σάββατο 03/11, 11:00

Κυριακή 04/11, 17:00

Κάνε εδώ σήμερα την κράτησή σου (οι εγγραφές ολοκληρώνονται στις 30/10) και

μην ξεχάσεις τον κωδικό για την ειδική πρόσφορά: AOBO

you may also like:

About Author

No Comments

No Comments Yet!

No one have left a comment for this post yet!

WRITE A COMMENT ON THIS POST

Write a Comment 

Your email address will not be published. Required fields are marked *