I love Coral Colour

I love Coral Colour

0 Comments 🕔11:53, 23.Apr 2013

Μύρισε άνοιξη με δόση καλοκαιριού! Περίεργο αλλά τόσο αληθινό. Ψάχνω όλα τα καλοκαιρινά μας ρούχα, ανοίγω κουτιά με χρώματα φωτεινά, κλείνω κουτιά με μουντές και σκοτεινές αποχρώσεις, φορτίζω κάμερες και φωτογραφικές μηχανές και έχω ήδη αρχίσω να αναζητώ την κυκλαδίτικη γωνιά που θα μας φιλοξενήσει και φέτος. Ναι εκεί αραχτούς σε μία αμμουδερή παραλία, να απολαμβάνουμε το φυσικό μας χύμο, να διαβάζουμε τις βρεγμένες εφημερίδες που λίγο πριν είχαν γίνει καραβάκι στα χέρια των παιδιών, να ακούμε λίγο Bob Marley και να κουνάμε με το ρυθμό το βαρύ μας κεφάλι από την πρωινή αυπνία, να τραβάμε φωτογραφίες μέσω Instagram και να παίζουμε με όλων των ειδών τα φίλτρα για να σφραγίσουμε αυτές τις εικόνες με λίγο από το συναίσθημά μας, και να στέλνουμε μηνύματα σε φίλους που έχουν ίσως ξεμείνει εκεί πίσω στην τσιμεντούπολη.

Φίλοι μου ετοιμαστείτε, οι ημέρες κυλούν και περνούν με γοργό ρυθμό, ονειρευτείτε τις καλοκαιρινές σας αποδράσεις, κοντινές ή μακρινές, για δύο ή και περισσότερες ημέρες, σε νησί ή στην ξηρά αλλά με ένα πάντα κοινό παρανομαστή: ένα βαλιτσάκι ενθουσιασμού, γέλιου και γλυκιάς προσμονής. Προσμονής του ομορφότερου καλοκαιριού με τους λιλιπούτειους φίλους μας.

Γεμίστε τη βαλίτσα τους με χρώμα ΚΟΡΑΛΙ που φέτος θα σφραγίσει τις περισσότερες εμφανίσεις σε όλες τις μορφές, μπαλόνια, καπέλα, κορδέλες, φορέματα, παντελόνια, T-Shirt, παπούτσια, μαγιό, παγωτά, ζωγραφιές, παγωμένο γιαούρτι

Mα πάνω από όλα διάθεση κοραλί”, φωτεινή και λαμπερή. Φορέστε τα καλύτερά σας χαμόγελα και είστε έτοιμοι!

Yike, Yeah, WOW, Super, AWW

 

A   W   E     S     O   M    E

 

Π+Α+Β

you may also like:

No Comments

No Comments Yet!

No one have left a comment for this post yet!

WRITE A COMMENT ON THIS POST

Write a Comment