Full του κόκκινου. Της αγάπης. Βάλια.

1 Comment 🕔18:31, 01.Dec 2016

Εορτάσαμε τη βάφτιση της πριν από 4 περίπου χρόνια. Από τότε κρατάω σε ένα φάκελο όλες τις αναμνήσεις, άλλες σε άσπρο μαύρο και άλλες με πολυχρωμία, άλλες με χαμόγελα και άλλες με περισυλλογή. Και μετράω τα χαμογελαστά πρόσωπα που μας τίμησαν με την παρουσία τους ακόμα και αν είχαν να ταξιδέψουν 500 χλμ για αυτό. Φίλοι και συγγενείς που ήρθαν να προσφέρουν απλόχερα τις ευχές τους στην μικρή μας Βάλια.

χριστουγεννιάτικη βάπτιση βάλιας 1

valia_baptism_15

Κάποιοι χάθηκαν στην αγκαλιά των αγγέλων και κάποιοι άλλοι εξαφανίστηκαν από τη ζωή μας σα να τους κατάπιε η μαύρη τρύπα του χρόνου. Και κάθε φορά που κοιτάω αυτές τις φωτογραφίες συγκινούμαι με όλα αυτά.

Και κηρύσσω για πρώτη φορά την έναρξη ενός φωτογραφικού post χωρίς πολλά λόγια και φλυαρίες. Άλλωστε εκτός από την συγκινησιακή φόρτιση της εκδήλωσης αυτό που θέλω να μοιραστώ είναι το κλικ των στιγμών μέσα από το φακό της Αλεξάνδρας Σταμοπούλου. Τις λεπτομέρειες της βάφτισης φωτογράφισε ο Χρήστος Θεολόγου.

χριστουγεννιάτικη βάπτιση βάλιας 2

χριστουγεννιάτικη βάπτιση βάλιας 3

χριστουγεννιάτικη βάπτιση βάλιας 4

Τα μαρτυρικά, μαρτύρησε για να δημιούργησε η λατρεμένη μας νονά Βικυ με το mamiki της – όλο το βράδυ το πέρασε να ξεμπλέκει ένα ένα τα κορδόνι που είχαν γίνει ένας τεράστιος κόμπος. Και η πρόσκληση φυσικά ήταν δημιουργία της αγαπημένης μου αδελφής Μαρίζας.

χριστουγεννιάτικη βάπτιση βάλιας 5

χριστουγεννιάτικη βάπτιση βάλιας μαρτυρικά

χριστουγεννιάτικη βάπτιση βάλιας μαρτυρικά

BEHIND THE SCHENES ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ

Για πρώτη φορά ανέθεσα σε event planner μία προσωπική μας στιγμή και δεν μετάνιωσα στιγμή. Όχι μόνο για το ξεχωριστό και ποιοτικό αποτέλεσμα, όχι μόνο για την ειλικρινή και άψογη συνεργασία που με έσωσε στις δύσκολες στιγμές αλλά και γιατί που προσέφερε μία καλή φίλη, την Έλενα Χαβιάρα.

valia_baptism_11

Μετά την βάφτιση το πάρτυ μας φιλοξενήθηκε στο Ξενοδοχείο Life Gallery γιατί ταίριαζε γάντι με τη ζεστή Χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα που θέλαμε ενώ τη δημιουργική απασχόληση των παιδιών ανέλαβε η πολύχρωμη Σπείρα και η Γιάννα Κοντού.

χριστουγεννιάτικη βάπτιση βάλιας παιδιά

χριστουγεννιάτικη βάπτιση βάλιας παιδιά

valia_baptism_16

χριστουγεννιάτικη βάπτιση βάλιας ξενοδοχείο

Ο χώρος των παιδιών ήταν ξεχωριστός και διακοσμήθηκε με ένα μεγάλο και πλούσιο dessert table από το οποίο τα παιδιά τσιμπολογούσαν για 4 τουλάχιστον ώρες. Το photobooth “Must” της Rock Paper Scissors για τέτοιες εκδηλώσεις, περίμενε μικρούς και μεγάλους με αστείες στέκες και κορνίζες. Τα γλυκά είχε αναλάβει η Cakes by Samantha, ενώ τα printables τα είχε σχεδίασε η αγαπημένη μου αδερφή Μαρίζα – γραφίστρια που με έχει σώσει άπειρες φορές.

valias_vaptism_dessert-4

valia_baptism_14

valia_baptism_10

valias_vaptism_dessert-3

valias_vaptism_dessert-2

valias_vaptism_dessert-1

Ένα δέντρο φτιαγμένο με κοριτσίστικη κορδέλα για την πρόσκληση, υφασμάτινα χριστουγεννιάτικα δεντράκια οι μπομπονιέρες των μεγάλων, τσίγκινα κουτάκια που μας προμήθευσε η αγαπημένη μας νονά mamiki, που είχαμε βάλει με gingerbread στολίδια για τα παιδιά που είχαμε βρει από την Oscar and Ellen!

valia_vaptism_bobonieres

valias_vaptism_dessert-5

Ο χώρος του φαγητού «των μεγάλων» διακοσμήθηκε με τις minimal συνθέσεις που ετοίμασε η συνεργάτης της Έλενας και ανθοδέτρια Αγγελική Καρσανίδου. Στο τραπέζι γλυκών των μεγάλων εκτός από τα παραδοσιακά μελομακάρονα και κουραμπιέδες περίμεναν και τα δεντράκια των ευχών που στολίζονταν με χάρτινες μπάλες που είχαμε σχεδιάσει και κόψει με τα χεράκια μας.

χριστουγεννιάτικη βάπτιση βάλιας ξενοδοχείο

χριστουγεννιάτικη βάπτιση βάλιας ξενοδοχείο

χριστουγεννιάτικη βάπτιση βάλιας ξενοδοχείο

χριστουγεννιάτικη βάπτιση βάλιας ξενοδοχείο

χριστουγεννιάτικη βάπτιση βάλιας

χριστουγεννιάτικη βάπτιση βάλιας ξενοδοχείο

Όλα κύλησαν όπως έπρεπε. Όμορφα. Αγαπημένα. Χαλαρά. Και τώρα αφού κατάφερα να τελειώσω αυτή τη μινι παρουσίαση εδώ, αυτό που απομένει είναι να τυπώσω και μερικές φωτογραφίες. Γιατί ο χρόνος κυλάει. Και ξεχνάμε. Αλλά οι εικόνες πάντα μένουν για να μας θυμίσουν, να μας γρατζουνίσουν λίγο τη χορδή της απουσίας, ή του νόστου και κάπως έτσι να δημιουργηθεί το soundtrack της ζωής μας. Εκείνο το μοναδικό.

χριστουγεννιάτικη βάπτιση βάλιας ξενοδοχείο

Νονά σε αγαπάμε!

you may also like:

About Author

1 Comments

  1. 🕔 7:20, 02.Dec 2016

    mummyslittleman

    Πολύ όμορφη η βάφτιση σας, λατρεύω το κόκκινο και επίσης μου άρεσε πολύ που έγινε Χριστούγεννα. Θα ήθελα να σε ρωτήσω , δεν σε άγχωσε το ενδεχόμενο να σου αρρωστήσει; Επειδή εμένα με προβληματίζει , αλλά θα ήθελα πολύ να βαφτίσω το δεύτερο μωράκι μου τα Χριστούγεννα .

    reply comment

Write a Comment