DIY Καρναβαλική Μάσκα

0 Comments 🕔12:18, 01.Mar 2016

DIY Καρναβαλική Μάσκα

Θα περάσει και αυτό το Καρναβάλι και δεν θα το έχουμε καταλάβει. Ευτυχώς για εμάς το επόμενο ΣΚ λίγο πριν αποχαιρετήσουμε το τριώδιο, οι δρόμοι της Πάτρας μας περιμένουνε για να ξεχυθούμε και να τους χορέψουμε. Ως τότε απλά απασχολούμαστε τα απογεύματά μας, αν και ο καιρός έχει ευνοήσει τη μάχη και έτσι Πάρκο-DIY κατασκευές σημειώσατε 1.
Ωστόσο δε μπορώ να μην μοιραστώ μαζί σου αυτές τις τόσο απλές μάσκες που φτιάξαμε με τα κορίτσια. Όχι απαραίτητα για να τις φορέσουμε, άλλωστε πόσο να αντέξει μία χειροποίητη γλυκιά χάρτινη, super ευαίσθητη μασκούλα αλλά να είναι όμορφο να φτιάχνεις πράγματα με τα χέρια σου.

DIY Καρναβαλική Μάσκα 1

Είναι ωραίο από αυτή την ηλικία να σκέφτονται εναλλακτικές χρήσεις των υλικών, να γεννούν ιδέες, να διασκεδάζουν με διαφορετικά πράγματα και να βλέπουν τα χέρια τους να πλάθουν εικόνες και αντικείμενα.

DIY Καρναβαλική Μάσκα 3

Έχω και εκείνο το φοβερό βιβλίο το Playful, με καταπληκτικές ιδέες crafting για τα παιδιά από την MerMag που αγόρασα εδώ και συνεχώς με παρακινεί για νέα πράγματα. Μάσκες λοιπόν από χάρτινα πιάτα.

DIY Καρναβαλική Μάσκα λοιπόν.

ΥΛΙΚΆ ΠΟΥ ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΕΊΤΕ

– Χάρτινα πιάτα
– Ψαλίδι
– Κόλλα
– Χρωματιστό χαρτί
– Λαστιχάκι ή κορδέλα
– Συρραπτικό

Σκέφτεστε την μάσκα που θέλετε να φτιάξετε και προχωράτε – δεν υπάρχουν οδηγίες. Εμείς εδώ φτιάξαμε ένα κύριο γάτο/κούνελο/ποντίκι δεν έχω ιδέα στην πραγματικότητα.

DIY Καρναβαλική Μάσκα 6

DIY Καρναβαλική Μάσκα 1

Το σημαντικό είναι να έχετε χρωματιστά χαρτιά ώστε όλα τα χαρακτηριστικά του προσώπου να τα δημιουργήσετε με αυτά. Ξεκινάτε κόβοντας δύο τρύπες για μάτια και στη συνέχεια με χρωματιστό χαρτί δημιουργείτε δύο κύκλους και τους κολλάτε στα μάτια (είναι πιο όμορφα). Κόβετε μύτες, στόματα, αυτιά και κολλάτε. Εδώ όπως θα δεις έχουμε δύο εκδοχές.

Η μία είναι της Βάλιας – 3,5 ετών και η άλλη της Αλίκης 7,5 ετών. Βρες τις διαφορές….

DIY Καρναβαλική Μάσκα valia

DIY Καρναβαλική Μάσκα 2

DIY Καρναβαλική Μάσκα 4

DIY Καρναβαλική Μάσκα 8

DIY Καρναβαλική Μάσκα 10

Εμείς το χαρήκαμε πολύ και θα φτιάξουμε και άλλες μέχρι την επόμενη εβδομάδα. Σχετικές με αυτή την περίοδο κατασκευές έχω προσπαθήσει κα στο παρελθόν όπως αυτός ο γλυκούλης χαρταετός αλλά και ιδέες μεταμφιέσεων όπως αυτή και αυτή με οδηγίες για να φτιάξετε μόνη σας μία tutu skirt.

Καλό μήνα να έχουμε.

you may also like:

About Author

No Comments

No Comments Yet!

No one have left a comment for this post yet!

WRITE A COMMENT ON THIS POST

Write a Comment