Diapers and Milk – Love for leggings

0 Comments 🕔09:34, 06.Apr 2016

Diapers and Milk – Love for leggings

Εκεί που καθημερινά «έβγαινα» από τα ρούχα μου με τις παράλογες στυλιστικές επιλογές τους με φορέματα αεράτα, ροζουλιά και ως επί το πλείστων ακατάλληλα για παιδικές χαρές και πάρκα καθώς όλο και κάποιο τούλι θα πιανόταν σε πρόκα και μετά το ξήλωμα της φούστας θα γινόταν με συνοπτικές διαδικασίες, ένα νέο κεφάλαιο έχει ξεκινήσει.

Το κεφάλαιο άνεση, παιχνιδιάρικη διάθεση με συνδυασμούς που αν και αρχικά περίεργους, τελικά μάλλον πρωτοποριακούς θα τους έλεγα και με βασιλιά φυσικά το Legging. Παντού legging Λέμε. Κάτω από φούστες και φορέματα που είναι πια κοντά και τα επιλέγουν ως μπλούζες, με T-Shirts ή πουκάμισα, σε όλες τις φάσεις και εκδηλώσεις της ζωής τους. Το σχολείο, το πάρκο, τη βόλτα, το πάρτυ και η Βάλια περιστασικά, το αγαπημένο της legging το βάζει και για πιτζάμα. Φοβερή ιστορία.

DIAPERS AND MILK

Diapers and Milk – Love for leggings

Η Leia το γνώριζε φυσικά αυτό όταν δημιούργησε τη Diapers and Milk για αυτό και πριν από δύο χρόνια τα πρώτα σχέδιά της τα είχαμε φιλοξενήσει στο Alice on Board.

DIAPERS AND MILK

Είχαν όμως κάποιες «καθημερινές» δυσκολίες καθώς είχε επιλέξει στη σύνθεση τους να μην βάλει καθόλου ελαστίνη παρά μόνο οργανικό βαμβάκι και έτσι χάθηκε η ελαστικότητά τους. Τώρα όμως στη νέα της κολεξιόν αυτό το θέμα λύθηκε. Τα δοκιμάσαμε, τα φορέσαμε και δεν τα ξαναβγάλαμε.

diapers and milk 2

DIAPERS AND MILK_

Τα φετινά σχέδια διατηρούν το ασπρόμαυρο και minimal ύφος της προηγούμενης σειράς με μοναδική προσθήκη χρώματος στην αγαπημένη Rebeca με τα παπαγαλάκια – νομίζω τουλάχιστον πως είναι παπαγαλάκια

diapers and milk 3

DIAPERS AND MILK

και το legging Frankie που το σχέδιο του θυμίζει μάρμαρο για ένα σικ look και μπου σίγουρα μπορεί να συνδυαστεί με όλη τη χρωματική παλέτα.

diapers and milk 4

DIAPERS AND MILK

Έτσι κάπως για φέτος προσκυνώ την αγαπημένη έμπνευση των leggings και σας προσκαλώ να τα γνωρίσετε. Και για εσένα που διαβάζεις ειδικά το Blog και σε ευχαριστώ από καρδιάς θα χαρώ πολύ να κάνεις χρήση του ειδικού voucher Diapers&Milk ώστε να κερδίσεις -5% στην αγορά των leggigns!

diapers and milk voucher code
xxx

you may also like:

About Author

No Comments

No Comments Yet!

No one have left a comment for this post yet!

WRITE A COMMENT ON THIS POST

Write a Comment