Cool products – pick of the summer
Ως μητέρα πλέον 2 παιδιών με διαφορετικές εντελώς ανάγκες λόγω ηλικιακής διαφοράς, οφείλω να ομολογήσω ότι έχω γίνει λάτρεις των καλλυντικών και μη, προϊόντων που βρίσκει κανείς στο φαρμακείο. Αρχικά έπεσα θύμα της υπέροχης παρουσίας τους – η αλήθεια είναι πως οι συσκευασίες τους, τα χρώματα και σχήματα αλλά και ο τρόπος προβολής τους, έχουν αποτελέσει για τις περισσότερες από αυτές τις εταιρείες βασικά θέματα πάνω στα οποία έχουν επενδύσει marketing και advertising budget. Ωστόσο στην πορεία αναγνώρισα την αξία τους κύριως λόγω της ευαίσθητης ηλικίας των παιδιών μου και έχω γίνει πιστή σε μερικά από αυτά τα προίόντα. Και πρέπει επίσης να ομολογήσω πως για κάποια από αυτά οι τιμές δεν είναι διόλου απαγορευτικές.
H Βάλια μόλις 2 μηνών, παρουσίασε από τις πρώτες κιόλας εβδομάδες, έντονη ευαισθησία στο δέρμα (πρόσωπο και στήθος κυρίως) με έντονες κοκκινίλες σαν ακμή που δεν υποχωρούσαν. Αν και η παιδίατρός μας μου σύστησε να της βάλω Fucidin (κρέμα με αντιβιοτική δράση) εγώ επέλεξα να μην το κάνω στο νεογέννητο. Φίλη μου με το ίδιο πρόβλημα που πρότεινε να δοκιμάσω της La Roche Pocay την ενυδατική κρέμα Lipikar Baume. Στην αρχή ήμουν διστακτική κυρίως γιατί η La Roche Pocay δεν ήταν στην λίστα των αγαπημένων μου εταιρειών – κυρίως γιατί δεν είχα αγαπήσει πολύ τα αντηλιακά τους- δοκίμασα την εν λόγω κρέμα και πραγματικά εντυπωσιάστηκα. Για αυτό άλλωστε και μοιράζομαι μαζί σας αυτή την πρόταση. Ενδύκνειται για την καθημερινή φροντίδα, δεν έχει άρωμα και Paraben, και είναι ειδικά σχεδιασμένη για εξαιρετικά ξηρό, ερεθισμένο δέρμα που εμφανίζει κνησμό, έντονη ξηρότητα και Ατοπική δερματίτιδα. Καλό είναι να χρησιμοποιείται 1 φορά την ημέρα.
Η Αλίκη λοιπόν Αλίκη, ετών 4, έχει μαλλιά με πυκνές μακριές μπούκλες. Πρόβλημα πολύ σοβαρό – θα με καταλάβουν οι μαμάδες που ανιμετωπίζουν το ίδιο θέμα- καθώς το χτένισμα τους έιναι επώδυνο για εκείνη και εμένα αλλά και χρονοβόρο. Είχα δοκιμάσει πολλά από τα προϊόντα των SM αλλά αυτό που τελικά έδωσε τη λύση στο πρόβλημα ήταν της Frezyderm το Magic Water. Κυριολεκτικά πρόκειται για ένα μαγικό νερό. Το βάζεις σε βρεγμένα ή στεγνά μαλλιά και το χτένισμα πλέον είναι παιχνιδάκι.

Το τρίτο προϊόν που λάτρεψα αυτό το καλοκαίρι ήταν το γαλάκτωμα After Sun της Apivita. Μετά την έκθεση στον ήλιο ή ως ενυδατικό γαλάκτωμα, η δροσερή του υφή καταπραύνει πιθανούς ερεθισμούς και αφήνει μία αίσθηση δροσιάς και φρεσκάδας. Το χρησιμοποιήσα και εγώ και τα παιδιά. Το τέλειο ήταν πως σε κάποια φαρμακεία το προσέφεραν δωρεάν μαζί με το αντηλιακό.

Και τα τρία αυτά προίόντα θα τα βρείτε στα φαρμακεία αν και της Frezyderm το Magic Water οι φαρμακοποιοί δεν το ξέρουν παντού – εγώ στην Πάτρα αναστάτωσα 3-4 φαρμακεία μέχρι τελικά να το βρούν στις κεντρικές αποθήκες και να το προμηθευτούν καθώς όπως μου είπαν τους το είχαν ζητήσει και άλλοι.
Καλή συνέχεια διακοπών και καλή επάνοδο!
Π+Α
you may also like:









No Comments Yet!
No one have left a comment for this post yet!
WRITE A COMMENT ON THIS POST