Aden and Anais – Κερδίστε σχέδια από τη σειρά της Disney

5 Comments 🕔14:52, 26.Απρ 2018

Aden and Anais – Κερδίστε σχέδια από τη σειρά της Disney

Από τότε που γεννήθηκε την είχα μέσα σε ένα swaddle χρωματιστό. Τυλιγμένη στην αρχή, φασκιωμένη όπως τα παλιά τα χρόνια, μετά σκεπασμένη ή ακουμπισμένη σε αυτό στην παραλία ή το καρότσι, και πάντα στην αγκαλιά της, εκεί κοντά στο πρόσωπο και στο στήθος. Η απαλή υφή του της έγινε συνήθεια: της ομόρφαινε τα όνειρα, της απάλυνε τους εφιάλτες, τη νανούριζε, την καθησύχαζε.

Το βάφτισε doudou και ακόμα και σήμερα στα 6 της, αν και το έχει διακόψει τη μονιμη σχέση της μαζί του, δεν υπάρχει ποτέ περίπτωση να φύγουμε για διακοπές χωρίς αυτό – είναι κάτι σαν ο μυστικός της φίλος.

Στην αρχή το είχαμε μόνο με μεγάλα αστέρια σε τέσσερα διαφορετικά χρώματα αλλά κάθε εξάμηνο προσθέταμε και ένα ακόμα.
Εγώ πάντως που τα αγαπώ με τη σειρά μου και πάντα πλέον θα είναι στενά συνδεδεμένα με τη Βάλια συνεχώς εμπλουτίζω τη γκάμα των σχεδίων που φιλοξενώ στο Alice on Board από την αγαπημένη Aden & Anais.

Διαγωνισμός Aden and Anais

H εταιρεία Aden + Anais δημιουργήθηκε από μια αυστραλιανή μητέρα τριών παιδιών, την Raegan Moya-Jones.

Η Moya-Jones σύντομα άρχισε να ενημερώνεται για διάφορες παραδοσιακές πρακτικές της μητρότητας. Μία από αυτές , το τύλιγμα ή αλλιώς “φάσκιωμα” του μωρού με ύφασμα απαλής μουσελίνας, την εντυπωσίασε ιδιαίτερα. Ανακάλυψε ότι το μωρά κοιμόταν πιο ήρεμα και πιο γαλήνια μέσα σε αυτή, ακόμα και τις πιο κρύες νύχτες του χειμώνα ή τις πιο ζεστές ημέρες του καλοκαιριού. Και, το πιο σημαντικό, έκανε η ίδια η πράξη της το “φάσκιωμα” ως ένα επιπλέον τρόπο για να χτίσει έναν δεσμό με τα μωρά της.

Όταν μετακόμισε στις ΗΠΑ η Raegan αδυνατούσε να βρούμε swaddles όπως αυτά που θυμόταν από το σπίτι. Οι μόνες διαθέσιμες swaddles ήταν πολύ μικρές. Ή, απλά μη ελκυστικές και όμορφες. Και έτσι κάπως γεννήθηκε η Aden + Anais.

Διαγωνισμός Aden and Anais

Η ΤΕΧΝΗ ΤΟΥ ΦΑΣΚΙΩΜΑΤΟΣ

Έχει τις ρίζες από τις αρχές της ανθρωπότητας. Από το 4000 Π.Χ. υπάρχουν ανακαλύψεις για μητέρες που φάσκιωναν τα μωρά τους στην αρχαία Ασία. Το φάσκιωμα χρησιμοποιήθηκε και από τους αρχαίους Έλληνες και Ρωμαίους.

Διαθέτει την ικανότητα να ηρεμεί και να ανακουφίζει τα μωρά, και αν και για πολλά χρόνια οι μητέρες το γνώριζαν από μητρικό ένστικτο, σήμερα η επιστήμη έρχεται να αποδείξει τα πλεονεκτήματα του.

Σήμερα, αποτελεί μία πολύ επιτυχημένη μάρκα, ευρέως γνωστή ακόμα και σε διασημότητες που την επιλέγουν για την ποιότητα των υφασμάτων της αλλά και τα υπέροχα και μοντέρνα σχέδιά της.

Διαγωνισμός Aden and Anais

Ειδικά τώρα τους καλοκαιρινούς μήνες και σίγουρα κατά τη διάρκεια των διακοπών, αυτές οι βαμβακερές μουσελίνες θα σας συναρπάσουν.
Μπορείτε να τις βρείτε σε διαφορετικά μεγέθη με βασιλιά το Swaddle των 120×120 αλλά και μικρότερα, τα Musy των 70×70, κουβέρτες αλλά και διάφορα άλλα αξεσουάρ.

Ειδικά τα swaddles έχουν πολλές δυνατότητες – είτε για δική σας χρήση ως μαντήλια πολλών εφαρμογών ή παρεό, είτε για τη δική τους φροντίδα: ύπνος, θάλασσα!!! Σας το λέω από προσωπική εμπειρία.

ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ DISNEY – ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ

Με αυτή την εξαιρετική μαγική πορεία, δεν θα μπορούσε να επιλέξει καλύτερο συνεργάτη για μερικά Limited edition σχέδια από τη μαγεία της Disney. Πολλά και υπέροχα τα σχέδια που από κοινού έχουν δημιουργήσει με έμπνευση λατρεμένους χαρακτήρες και ήρωες της Disney.

Διαγωνισμός Aden and Anais

Σε συνεργασία με την Aden and Anais σκεφτήκαμε να σας συστήσουμε μία αγαπημένη σειρά της Disney – τα 101 σκυλιά της Δαλματίας και να σας προσφέρουμε τη δυνατότητα να τα αποκτήσετε ώστε να τα γνωρίσετε καλύτερα.

Διαγωνισμός Aden and Anais

Διαγωνισμός Aden and Anais

ΔΩΡΑ

Οι τυχεροί θα κερδίσουν

1. 1 σετ swaddle: περιλαμβάνει 4 τεμάχια διαφορετικών σχεδίων, διάσταση 120×120 cm έκαστο
2. 1 σετ Musy: περιλαμβάνει 3 τεμάχια διαστάσεων 70×70
3. 1 βαμβακερή κουβέρτα – Dream Blanket διαστάσεων 120x120cm

Για την συμμετοχή σας παρακαλούμε συμπληρώστε την κάτωθι φόρμα, κάντε Like στη σελίδα μας στο FB και στο Instagram και σημειώστε με σχόλιο στο κάτω μέρος του άρθρου πως σκέφτεστε να χρησιμοποιήσετε το δώρο που θα κερδίσετε αν είστε ο/η τυχερός/ή

ΟΡΟΙ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ

1. Ο διαγωνισμός λήγει τη Παρασκευή 04 Μαίου 2018, στις 24.00
2. Θα κληρωθούν 3 τυχεροί
3. Οι νικητές θα δημοσιευτούν στο παρόν post και θα ειδοποιηθούν με email
4. Έγκυρη είναι μία μόνο συμμετοχή
5. Στην κλήρωση θα γίνουν δεκτές οι συμμετοχές που πληρούν ΜΟΝΟ όλους τους όρους του Διαγωνισμού

Καλή Επιτυχία

ΝΙΚΗΤΡΙΕΣ

1. Α. Σταματιάδου
2. Νία Διγαλέτου
3. Γ. Κίκερη

you may also like:

About Author

5 Comments

 1. 🕔 6:34, 27.Απρ 2018

  Nana stm

  Για την μπεμπα μου που έρχεται! !!

  reply comment
 2. 🕔 6:36, 27.Απρ 2018

  Giannakik

  Στην παραλία το καλοκαίρι για τα κορίτσια μου !!!

  reply comment
 3. 🕔 6:57, 27.Απρ 2018

  feggaroskepasis

  …ποτέ τα 3 δεν είναι αρκετά. Θέλω κι άλλα για τον γιο μου!

  reply comment
 4. 🕔 7:32, 27.Απρ 2018

  semi1214

  Δεν έχω παιδιά αλλά θα τα φορέσω εγώ!

  reply comment
 5. 🕔 13:36, 27.Απρ 2018

  Νία Διγαλετου

  Για το ανηψακι που περιμένουμε

  reply comment

Write a Comment 

Your email address will not be published. Required fields are marked *