3 Ξεχωριστές προτάσεις δώρου για τη γιορτή της μητέρας

0 Comments 🕔13:54, 06.May 2019

Θυμάμαι κάθε στιγμή από εκείνα τα πρώτα λεπτά που τις αντίκρυσα και τις δύο, σε διαφορετικές φάσεις, με διαφορά 4 χρόνων μεταξύ τους. Τις κοιτούσα και τα μάτια δάκρυζαν από ένα απροσδιόριστο συναίσθημα, ένα κράμα ευτυχίας, αγωνίας, συγκίνησης, φόβου. Μοναδικό. Όπως μοναδικό είναι και το ταξίδι που ξεκινάει με αυτό το περίεργο συναίσθημα. Ένα ταξίδι δίχως χάρτη, και βαλίτσες, με πολλές άγνωστες στάσεις, πρωτόγνωρα βιώματα και ένα και μοναδικό προορισμό – την ευτυχία του παιδιού, και τη διαμόρφωση ενός ανθρώπου γεμάτου αυτοπεποίθηση, σιγουριά, ήθος και καλοσύνη.

Η γιορτή λοιπόν της μητέρας σημαίνει πολλά και για πολλούς.

Τα δώρα που λαμβάνει κανείς εκείνες τις πρώτες ημέρες από φίλους και συγγενείς, λίγο περίεργα – και το κρίνω πλέον εκ των υστέρων, γιατί ουσιαστικά έχεις πολλές και διαφορετικές ανάγκες που δεν ικανοποιούνται εύκολα με ένα κορμάκι ή ένα σκουφάκι.

Από την άλλη πλευρά, για τις μαμάδες που πλέον έχουν πίσω τους αφήσει εκείνες τις πρώτες ημέρες, τα λουλούδια, οι ζωγραφιές, οι καρδούλες και τα γλυκά μηνύματα έχουν την τιμητική τους. Σκέφτηκα όμως φέτος να δημιουργήσουμε μια πιο ξεχωριστή πρόταση για τις μαμάδες, εμάς, τις φίλες μας που είναι ήδη μητέρες ή εκείνες που σύντομα θα γίνουν. Και τι πιο όμορφο από ένα δώρο που είναι ταυτόχρονα λειτουργικό, πρακτικό και εσωκλείει όλα όσα, ή τουλάχιστον κάποια από όσα εκείνα μια μητέρα μπορεί να νιώσει.

Να λοιπόν οι 3 προτάσεις δώρων για τη γιορτή της μητέρας. Και οι 3 προτάσεις αποτελούνται από ένα Bleecker & Love αδιάβροχο τσαντάκι, συνοδευόμενο από ένα ή και δύο παιδικά βιβλία αφιερωμένα στη μοναδική αυτή σχέση ανάμεσα στη μητέρα και στο παιδί.

Bleecker & Love τσαντάκι, σε μέγεθος Medium, με εσωτερική αδιάβροχη επένδυση, απαραίτητη όχι μόνο τους καλοκαιρινούς μήνες για να μεταφέρετε τα απαραίτητα του παιδιού σας και όχι μόνο αφού μπορεί να χρησιμοποιηθεί τέλεια και από εσάς, στην παραλία αλλά και τις καθημερινές σας βόλτες.

Πρόταση δώρου Bleecker & Books Love

Bleecker & Love σχέδιο Kisses Red, συνοδευόμενο από 2 βιβλία: Το βιβλίο Καρδιά μου από τις εκδόσεις Καλειδοσκόπιο Και το βιβλίο Χάθηκα από τις εκδόσεις Κόκκινο.

Η καρδιά κάθε μαμάς είναι μέρος μαγικό. Το ίδιο κι η δική μου. Την ακούς που κτυπά;
Δεν είναι ρολόι… είναι ένα μέρος όπου συμβαίνουν πράγματα παράξενα, εκπληκτικά!
Ένα πολύ ξεχωριστό και τρυφερό παιδικό βιβλίο από τις εκδόσεις καλειδοσκόπιο

Συγγραφέας Isabel Minhos Martins
Εικονογράφος Bernardo Carvalho

Και το βιβλίο Χάθηκα από τις εκδόσεις Κόκκινο

Η μικρή κουκουβάγια κάθεται δίπλα στη μαμά της στο πιο ψηλό κλαδί του δέντρου και αποκοιμιέται. Όμως τι συμφορά, το όνειρό της την παρασύρει και σιγά σιγά γέρνει, παίρνει κλίση και…μπόινγκ μπόνγκο μπαπ, πέφτει από το κλαδί της.

Κείμενο – Εικονογράφηση: Haughton Chris

Μετάφραση: Από τον Βιβλιοφάγο Παπαθεοδούλου Αντώνης

Τιμή δώρου: 46,00 Ευρώ – για μερικές ημέρες υπάρχει στο Alice on Board, επιπλέον έκπτωση -10% σε όλους τους τίτλους παιδικών βιβλίων, συμπεριλαμβανομένων και των σετ δώρου.

Πρόταση δώρου Bleecker & Books Boy

Bleecker & Love σχέδιο Grace Bay, συνοδευόμενο από το βιβλίο Μια στιγμήαπό τις εκδόσεις Διόπτρα. Μια σχέση συχνά παρεξηγημένη… Μια σχέση μοναδική. Και για κάθε γιο μάνα είναι μόνο μία…

Συγγραφέας: Μαρίνα Γιώτη
Αριθμός σελίδων: 56

Τιμή δώρου: 37,00 Ευρώ – για μερικές ημέρες υπάρχει στο Alice on Board, επιπλέον έκπτωση -10% σε όλους τους τίτλους παιδικών βιβλίων, συμπεριλαμβανομένων και των σετ δώρου.

Πρόταση δώρου Bleecker & Books Girl

Bleecker & Love σχέδιο Kisses Red, συνοδευόμενο από το βιβλίο Μια καρδιά από τις εκδόσεις Διόπτρα. Ένα βιβλίο για τη μοναδική σχέση μητέρας και κόρης. Ένα βιβλίο-φυλακτό για όλες τις γυναίκες.
Το βιβλίο είναι αφιερωμένο στη μεγάλη σειρά των γυναικών που εναλλάσσονται στη θέση της μάνας και της κόρης.
Για όλα όσα θα θέλαμε να πούμε στις κόρες μας και στις μητέρες μας, αλλά συχνά το αφήνουμε για μια άλλη στιγμή, που δεν έρχεται ποτέ…
“Και όταν μια μέρα δεν θα μπορώ να είμαι πια κοντά σου, να ξέρεις πάντα πως θα ζω μες στην καρδιά σου”

Συγγραφέας: Μαρίνα Γιώτη
Αριθμός σελίδων: 56

Τιμή δώρου: 37,00 Ευρώ – για μερικές ημέρες υπάρχει στο Alice on Board, επιπλέον έκπτωση -10% σε όλους τους τίτλους παιδικών βιβλίων, συμπεριλαμβανομένων και των σετ δώρου.

 

you may also like:

About Author

No Comments

No Comments Yet!

No one have left a comment for this post yet!

WRITE A COMMENT ON THIS POST

Write a Comment