4 Ιδέες για δωράκια πάρτυ

0 Comments 🕔08:33, 08.May 2014

Ετοιμάζετε πάρτυ και θέλετε να βρείτε μερικά όμορφα και ταυτόχρονα διασκεδαστικά δώρα για τους μικρούς μας φίλους; Η DJECO αλλά και η OMY Design έχουν μερικές ιδιαίτερες προτάσεις με εκπαιδευτικό αλλά και διασκεδαστικό χαρακτήρα. Σας τις παρουσιάζουμε παρακάτω. Εσείς επιλέξτε το θέμα, την ιδέα και σκεφτείτε μία απλή συσκευασία δώρου – αν θέλετε ιδέες για συσκευασίες, δείτε μερικές προτάσεις στο Love Wrap Board μου στο pinterest.

ΟΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΜΑΣ

1. ΧΑΡΟΥΜΕΝΑ ΤΕΡΑΤΑΚΙΑ

Ένα σετ με γλυκά τερατάκια που θα διασκεδάσουν τους φίλους μας. Κάθε σετ περιλαμβάνει 8 κάρτες με κρυφά χρωματιστά παράθυρα έκπληξη. Οι φίλοι μας και τα ζωγραφίζουν αλλά και “ανοίγουν” τα κρυφά παράθυρα ώστε να αποκαλυφθεί το χρώμα.

party give aways1

djeco small monsters

Επιλέγοντας αυτό το σετ, έχετε στη διάθεσή σας 8 δωράκια.

2. ΕΝΩΣΤΕ ΤΙΣ ΤΕΛΕΙΕΣ – ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΤΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

Ένωστε τις τελείες βάσει της αρίθμησης που υπάρχει πάνω σε κάθε κάρτα. Όμορφο και δημιουργικό σετ δραστηριότητας για τους μικρούς μας φίλους. Περιλαμβάνει 5 κάρτες με όμορφες εικόνες. Οι φίλοι μας καλούνται να ενώσουν τις τελείες ώστε να αποκαλυφθεί ολόκληρη η εικόνα και στη συνέχεια μπορούν να την ζωγραφίσουν!!!

party give aways 2

djeco_join the dots

Μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε δύο διαφορετικά σχέδια: ζώα του δάσους και βυθός. Επιλέγοντας αυτό το σετ, έχετε στη διάθεσή σας 8 δωράκια.

3. ΖΩΓΡΑΦΙΖΩ ΣΕ ΚΑΡΤΕΣ ΑΠΟ ΒΕΛΟΥΔΟ

Πέντε υπέροχες κάρτες με βελούδινη μαύρη υφή στο φόντο και λευκά σχέδια έτοιμα για να τα ζωγραφίσουν οι μικροί μας φίλοι. Τα χρώματα πάνω στο μαύρο φόντο δημιουργούν μία υπέροχη αντίθεση! Με θέμα το δάσος, η κάθε κάρτα που διαφέρει και δημιουργεί και μία διαφορετική αφορμή για εξιστόρηση. Το πακέτο περιλαμβάνει 5 κάρτες από βελούδινο φόντο με διάσταση 20×20 εκ. Κατάλληλο για παιδιά από +3. Υπάρχει ποικιλία θεμάτων όπως τα άγρια ζώα στο δάσος, περιπέτεια με το χιόνι και τη βροχή, και τα πουλιά στα δέντρα.

Djeco_mal_selv_billeder_paa_velour__5_stk-_fugle_3_grande

VELOUR ALL _DJECO

4. SOUS PLAT OMY

Να μία ακόμη δημιουργική και πρωτότυπη ιδέα: Ένα σετ από 24 χάρτινα σουπλά, πρόταση της γαλλικής OMY Design, για να γίνει η ώρα του φαγητού πιο απολαυστική. Υπάρχει διαθέσιμο με 2 διαφορετικές εκδόσεις: σχέδια από πόλεις, το Citymap όπως το Παρίσι, η Ν.Υόρκη, το Τόκυο, το Λονδίνο, το Ρίο και ένας παγκόσμιο χάρτη, αλλά υπάρχει και το Fantastic με 6 διασκεδαστικά, εορταστικά σχέδια. Πριν μερικές ημέρες προστέθηκε και το Games όπου παρουσιάζει πανιχνίδια όπως ο λαβύρινθος, ενώστε τις τελείες και πολύωρη απασχόληση. Η διάσταση του κάθε σουπλά είναι 30 x 42 εκ, και είναι τυπωμένο σε ανακυκλώσιμο χαρτί.

sous plat OMY DESIGN

colorset_citymap1

colorset_fantastic2

Πρότασή μας είναι να επιλέξετε κάποιο από τα παραπάνω δώρα και να χρησιμποποιήσετε ένα για κάθε παιδί. Με αυτό τον τρόπο έχετε μία οικονομική αλλά και ποιοτική πρόταση δώρου για τους μικρούς φίλους των φίλων μας.

ΧΧΧ

you may also like:

About Author

No Comments

No Comments Yet!

No one have left a comment for this post yet!

WRITE A COMMENT ON THIS POST

Write a Comment