ΝΤΑΜΠΟ – Πρώτο trailer και teaser αφίσα

0 Comments 🕔12:16, 20.Ιούν 2018

Ήταν από τα αγαπημένα μου παιδικά βιβλία. Με τις ώρες διάβαζα τις περιπέτειες του χαριτωμένου αυτού πλάσματος που η φύση τον προίκισε με τη δύναμη να αλλάξει τον κόσμο και την οπτική του. Ο Ντάμπο, το γλυκό αυτό ελεφαντάκι με τα πελώρια αυτά και τα μελαγχολικά μάτια σε μερικούς μήνες θα είναι πρωταγωνιστής στη μεγάλη οθόνη και δεν ήθελα να μην το μοιραστώ.

Dumbo – The movie

dumbo_trailer

dumbo_trailer

Από την Disney και τον οραματιστή σκηνοθέτη Tim Burton, η νέα, περιπετειώδης, live-action ταινία «Ντάμπο» («Dumbo»), προχωράει την πολυαγαπημένη κλασική ιστορία, στην οποία η διαφορετικότητα έχει την τιμητική της, η οικογένεια είναι ύψιστης σημασίας και τα όνειρα πετούν.

Ο ιδιοκτήτης τσίρκου Max Medici (Danny De Vito) επιστρατεύει τον Holt Farrier (Colin Farrell), πρώην αστέρι του τσίρκου, και τα παιδιά του Milly (Nico Parker) και Joe (Finley Hobbins) για να φροντίσουν ένα νεογέννητο ελέφαντα με υπερμεγέθη αυτιά, τα οποία τον κάνουν περίγελο ενός τσίρκου που πνέει τα λοίσθια.

dumbo_trailer

dumbo_trailer

Όταν ανακαλύπτουν όμως ότι ο Ντάμπο μπορεί να πετάξει, το τσίρκο ξαναζεί τις παλιές του δόξες, προσελκύοντας τον επιχειρηματία V.A. Vandever (Michael Keaton), που θέλει το ασυνήθιστο παχύδερμο για την Dreamland, το εντυπωσιακό του σόου. Ο Ντάμπο φτάνει σε νέα ύψη στο πλευρό της γοητευτικής και ταλαντούχας ακροβάτριας Colette Marchant (Eva Green), μέχρι που ο Holt ανακαλύπτει ότι, πίσω από την εκτυφλωτική γυαλάδα της Dreamland, κρύβονται σκοτεινά μυστικά.

28 ΜΑΡΤΙΟΥ 2019 ΣΤΟΥΣ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥΣ μεταγλωττισμένο, με υπότιτλους και σε 3D

you may also like:

About Author

No Comments

No Comments Yet!

No one have left a comment for this post yet!

WRITE A COMMENT ON THIS POST

Write a Comment 

Your email address will not be published. Required fields are marked *