Κερδίστε 2 αντίτυπα του βιβλίου: “Ο Λιλίκος φορούσε Tod’s”

0 Comments 🕔08:53, 29.Jul 2015

Σήμερα, θέλω να αφιερώσω την ημέρα στις μαμάδες- εμάς που κάπου εκεί ανάμεσα σε κουβαδάκι και φτυαράκι στην παραλία, θέλουμε να διαβάσουμε και μερικές σελίδες ενός βιβλίου. Κατά προτίμηση ένα βιβλίο εύπεπτο, διασκεδαστικό που να τρέχει σαν το γάργαρο νερό. Ένα βιβλίο που στις σελίδες του σίγουρα θα συναντήσουμε χαρακτήρες γνώριμους και γιατί όχι, καταστάσεις που έχουμε ζήσει ή έχει πάρει το αυτί μας από φίλους. Ένα βιβλίο που θα μας κάνει να γελάσουμε με το χιούμορ που θα συναντήσουμε στη γραφή του, στις καταστάσεις που περιγράφονται, ακόμα και στο ονόματα των βασικών χαρακτήρων: Ο Λιλίκος και η Λιλίκα!

ο λιλίκος φορούσε tod's_1

Έχω λοιπόν στα χέρια μου δύο αντίτυπα του βιβλίου «Ο Λιλίκος φορούσε Tod’s» από την αγαπημένη Ανδριάννα Σακκά και τις εκδόσεις Πατάκη και θέλω να σας προσφέρω για να έχετε μαζί σας στις διακοπές. Ένας διαγωνισμός λοιπόν αστραπή για τις επόμενες δύο ημέρες.

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ

Η Λιλίκα – κατά κόσμον Αλεξάνδρα Οικονόμου – είχε από μικρή δύο μεγάλα όνειρα. Να δουλέψει σε ένα περιοδικό μόδας και να ζήσει έναν μεγάλο, θυελλώδη έρωτα. Τα όνειρά της πραγματοποιούνται όταν πιάνει δουλειά ως συντάκτρια μόδας στο μεγάλο γυναικείο περιοδικό Femme και γνωρίζει εκεί τον γοητευτικό Λιλίκο της. Ζει το όνειρό της και δεν επιτρέπει σε κανέναν να της το χαλάσει.

Γρήγορα όμως το όνειρο γεμίζει ρωγμές. Η οικονομική κρίση κλονίζει το περιοδικό, οι απολύσεις ξεκινούν και τα μαχαίρια βγαίνουν από τις θήκες τους και ενώ ο Λιλίκος μοιάζει χαμένος στο παράλληλο σύμπαν του η Λιλίκα αναρωτιέται: Ένα όνειρο θα έπρεπε να πονάει τόσο πολύ; Ποιο είναι το κόστος της επιτυχίας; Και τέλος, που τελειώνει η αλήθεια και που ξεκινάει το ψέμα;

Εδώ μπορείτε να διαβάσετε μερικές σελίδες του βιβλίου.

ο λιλίκος φορούσε tod's_2

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΔΡΙΑΝΝΑ ΣΑΚΚΑ

Απόφοιτος του Τμήματος Ξένων Γλωσσών, Μετάφρασης και Διερμηνείας του Ιονίου Πανεπιστημίου με ειδίκευση στην Οικονομική – Νομική και Λογοτεχνική μετάφραση. Από το 1999 έως το 2013 εργάστηκε ως μεταφράστρια σε εκδοτικούς οίκους ενώ από το 2004 εργάζεται ως δημοσιογράφος μόδας σε περιοδικά γενικής ύλης και στον διαδικτυακό Τύπο. Τον Ιούνιο του 2012 κυκλοφόρησε από τις εκδόσεις Πατάκη το πρώτο της μυθιστόρημα, με τίτλο «Ο Λιλίκος φορούσε Tod’s». Το 2014 έρχεται η συνέχεια με τίτλο “Η Λιλίκα προβάρει Vera Wang“. Το μυθιστόρημα δημοσιεύτηκε διαδικτυακά σε γυναικείο site.

Τη γνώρισα πέρυσι το καλοκαίρι και αμέσως μου έδωσε να διαβάσω το βιβλίο της. Όταν τη ρώτησα αν θα ήθελε να τρέξουμε ένα διαγωνισμό για το Alice on Board, μου έστειλε δύο αντίτυπα. Ο χρόνος όμως πέρασε και εγώ ξεχάστηκα και ποτέ δεν το έκανα. Δημόσια λοιπόν απολογούμαι και προσυπογράφω στην παροιμία «Κάλλιο αργά παρά ποτέ».

Αν λοιπόν θέλετε να αποκτήσετε ένα αντίτυπο του βιβλίου «Ο Λιλίκος φορούσε Tod’s» συμπληρώστε στην κάτωθι φόρμα τα στοιχεία σας μέχρι την Παρασκευή 31/07 ώστε να προλάβουμε τις διακοπές.

ΟΡΟΙ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ

1. Ο διαγωνισμός λήγει την Παρασκευή 31 Ιουλίου 2015, στις 24.00
2. Θα κληρωθούν 2 τυχεροί που θα κερδίσουν από ένα αντίτυπο του βιβλίου
3. Οι νικητές θα δημοσιευτούν στο παρόν post και θα ειδοποιηθούν με email
4. Οι νικητές του διαγωνισμού, εφόσον κατοικούν στην Αθήνα, παραλαμβάνουν το βιβλίο τους από το Showroom του Alice on Board (Μαρκορα 28, 111 41 Α. Πατήσια Τηλ.: 211 8008645 Ώρες λειτουργίας Καθημερινά: 9:30 – 15:00). Διαφορετικά η αποστολή του βιβλίου θα γίνει ταχυδρομικώς

you may also like:

About Author

No Comments

No Comments Yet!

No one have left a comment for this post yet!

WRITE A COMMENT ON THIS POST

Write a Comment