Όταν ο Βάγκνερ συνάντησε τις ντομάτες – Προβολή του βραβευμένου ντοκιμαντέρ για καλό σκοπό

0 Comments 🕔11:00, 21.Nov 2019

Το Σωματείο «Ελληνικό Παιδικό Μουσείο» με μεγάλη χαρά προσκαλεί τους φίλους του και όλους όσοι επιθυμούν να ενισχύσουν το έργο του στην προβολή του βραβευμένου ντοκιμαντέρ της Μαριάννας Οικονόμου «Όταν ο Βάγκνερ συνάντησε τις ντομάτες» το Σάββατο 7 Δεκεμβρίου 2019 και ώρα 16:00 στον κινηματογράφο Δαναό.

Το πρωτότυπο και γεμάτο χιούμορ ντοκιμαντέρ που διαδραματίζεται σε ένα χωριό του θεσσαλικού κάμπου μιλάει για τη δύναμη των ανθρώπινων σχέσεων, τη σημασία να βλέπει κανείς τη ζωή διαφορετικά και να επαναπροσδιορίζεται σε δύσκολους καιρούς.

Την προβολή θα τιμήσει με την παρουσία της η Μαριάννα Οικονόμου, σκηνοθέτης και μέλος της Γενικής Συνέλευσης του Σωματείου και θα συνομιλήσει με το κοινό. Επίσης, μετά την προβολή θα μοιραστούν στο κοινό παραδοσιακοί σπόροι από την κοινότητα «Πελίτι» (https://peliti.gr/).

Λίγα λόγια για την ταινία

Σε ένα χωριό του θεσσαλικού κάμπου που αργοπεθαίνει, δύο ξαδέλφια και πέντε γυναίκες, αποφασίζουν να κάνουν μια νέα αρχή. Με λίγη βοήθεια από τη μουσική του Βάγκνερ που παίζουν στα χωράφια και τις ιστορίες που διηγούνται για να πάρουν κουράγιο, επιχειρούν να διεισδύσουν στην παγκόσμια αγορά με τη βιολογική καλλιέργεια ενός παλιού σπόρου ντομάτας. Με χιουμοριστική και ποιητική ματιά, η ταινία μιλάει για τη δύναμη των ανθρώπινων σχέσεων, τη σημασία να βλέπει κανείς τη ζωή διαφορετικά και να επαναπροσδιορίζεται σε δύσκολους καιρούς.

Εισιτήρια: 10 ευρώ

Τα έσοδα θα διατεθούν για την ενίσχυση των σκοπών του Ελληνικού Παιδικού Μουσείου

Πληροφορίες, κρατήσεις, αγορά εισιτηρίων:

Δείτε το Trailer της ταινίας

you may also like:

About Author

No Comments

No Comments Yet!

No one have left a comment for this post yet!

WRITE A COMMENT ON THIS POST

Write a Comment