Χαρίζουμε με αγάπη. Σφραγίζουμε με χρώμα.

0 Comments 🕔20:15, 16.Jun 2015

Τι θα ήταν ετούτο εδώ το Blog αν δε μπορούσε να μοιραστεί και να επικοινωνήσει μία πρόσκληση ή καλύτερα μία έκκληση ανθρωπιστικής βοήθειας; Βοήθειας όχι σε μακρινούς προορισμούς, αυτό το έχουν αναλάβει άλλοι μεγάλοι οργανισμοί που το κάνουν χρόνια πολύ καλά, αλλά εδώ σε ετούτο εδώ τον βασανισμένο τόπο που χρόνια τώρα οι δείκτες ανεργίας και φτώχιας έχουν χτυπήσει καμπανάκια; Φίλοι, συγγενείς, γείτονες, οικογένειες της διπλανής πόρτας ζητούν με αξιοπρέπεια βοήθεια όχι για να ταξιδέψουν, όχι για να αποκτήσουν ένα παιχνίδι αλλά για να θρέψουν τα παιδιά τους.

Το Give the Kids χρόνια τώρα, αποτελούμενο κυρίως από μία γυναίκα τη Χριστίνα Κοπανά και το μονάκριβο παιδί της, σιωπηλά το κάνουν. Μήπως όμως έχει έρθει η στιγμή όλοι να βάλουμε ένα χεράκι; Όπου μπορεί και όσο μπορεί ο καθένας. Αυτή τη φορά προσφέροντας ένα μπουκάλι γάλα, ένα κουτί μακαρόνια, λίγο ρύζι και όσπρια, αλεύρι, πάνες για τους μικρούς μας φίλους, ζάχαρη για να γλυκαθούν και μέλι για να πάρουν δυνάμεις.

Είμαι σίγουρη πως όλοι εσείς οι φίλοι μας, θα είστε εκεί για να προσφέρετε μία σακούλα, ένα δέμα, ένα κουτί. Αρκούν 5,00 ευρώ για να κάνετε τη διαφορά.

give the kids

ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΠΟΥ

Την Κυριακή, 21/06 και ώρα 11.00-17.00 σας περιμένουμε όλοι εμείς οι φίλοι του Give the Kids και η αγαπημένη Αρετή στην εναλλακτική γωνιά του Free Thinking Zone Σκουφά 64 και Γριβαίων στο κέντρο της Αθήνας.για να Χαρίσουμε με Αγάπη και να Σφραγίσουμε με Χρώμα.
Συντροφιά με τις φίλες από τα blogs Ανθομέλι, Babytips, Bright Side of Mom, Days Of Bliss, Κids Cloud, Μy Lovable Baby, Οikaliteressyntagesmou, Owl Mommy, Share Your Likes και StatusUPdate, θα σας περιμένουμε μαζί με τα παιδά σας για να ζωγραφίσουμε για να σφραγίσουμε τα δέματα που θα ταξιδέψουν στις πονεμένες οικογένειες με λίγη παιδική καλοσύνη, και γενναιοδωρία που είμαι σίγουρη πως διαθέτουμε περίσσια. Έτσι απλά χωρίς τυμπανοκρουσίες, και μουσικές. Απλά, λιτά και αγαπησιάρικα.

Αν το μοιραστείτε και αν είστε εκεί θα έχουμε όλοι μαζί κάνει τη διαφορά. Αυτό άλλωστε δεν είναι το ζητούμενο;

xxx

you may also like:

About Author

No Comments

No Comments Yet!

No one have left a comment for this post yet!

WRITE A COMMENT ON THIS POST

Write a Comment