Φωτίστε το δωμάτιό τους με…μπαλόνια!

2 Comments 🕔10:06, 23.Ιαν 2014

Σε όλα μας τα πάρτυ ένα είναι το κοινό διακοσμητικό στοιχείο: τα μπαλόνια. Στην προηγούμενη δουλειά μου, ένα μέρος της αφορούσε την διοργάνωση εκδηλώσεων και κάθε φορά που άκουγα μπαλόνι, έβγαζα σπυριά. Μπαλόνια στις εισόδους, σε γλάστρες, σε αυτοκίνητα, σε πύλες, στις τουαλέτες, σε κολώνες, σε ταβάνια, όπου μπορείς να φανταστείς. Τα είχε σιχαθεί το μάτι μου. Και όμως έφθασε αυτή η στιγμή που υποκλίνομαι στην ομορφιά τους, στον “ανεβαστικό” τους αέρα, στην ατμόσφαιρα που μπορούν να δημιουργήσουν, στη χαρά που δίνουν στα παιδιά. Και για να μην μπερδευτούμε, αναφέρομαι σε εκείνα με το ήλιον που στέκουν αγέρωχα στο ταβάνι. Και κοίτα τώρα τι βρήκα!!! Αν τα έχετε ξαναδεί μπράβο σας. Εγώ τώρα τα βρήκα και το μοιράζομαι μαζί σας.

Memory_Klimek_aliceonboard_04


Καλά το καταλάβατε. Είναι φωτιστικά όχι πλαστικά αλλά γυάλινα. Φέορυν το όνομα Memory ακριβώς γιατί ο εμπνευστής και σχεδιαστής τους Boris Klimek δανείστηκε το σχήμα και την εικόνα των μπαλονιών και νοσταλγώντας την παιδική του ηλικία, σχεδίασε αυτά τα υπέροχα φωτιστικά.

Memory_Klimek_aliceonboard

Memory_Klimek_aliceonboard_02

Memory_Klimek_aliceonboard_03

Memory_Klimek_aliceonboard_03b

Καλά το καταλάβατε. Είναι φωτιστικά όχι πλαστικά αλλά γυάλινα. Φέορυν το όνομα Memory ακριβώς γιατί ο επνευστής και σχεδιαστής τους Boris Klimek δανείστηκε το σχήμα και την εικόνα των μπαλονιών και νοσταλγώντας την παιδικότητα σχεδίασε αυτά τα υπέροχα φωτιστικά. Μπορεί κανείς να τα βρει σε ποικιλία χρωμάτων με επιλογή ανάμεσα σε 3 διαστάσεις. Το κορδόνι του μπαλονιού ουσιαστικά αποτελεί και το μέσο για να ανάψουν και να σβύσουν – how smart!

Memory_Klimek_aliceonboard_06

Memory_Klimek_aliceonboard_07

Μπορούν να τοποθετηθούν στο ταβάνι ή στους τοίχους. Τα βρήκα σε αυτό το κατάστημα με τιμή 140,00 Ευρώ. Δυστυχώς στην Ελλάδα δεν έχω βρει κάποιο μαγαζί που να τα φιλοξενεί. Ίσως κάποια στιγμή να τα έχουμε και στην Ελλάδα.

xxx

you may also like:

About Author

2 Comments

Write a Comment