Τhe Meet Market – Κτήμα Αρίστη

0 Comments 🕔08:08, 01.Nov 2018

Τhe Meet Market – Κτήμα Αρίστη 

Ήταν τόοοοοσο ωραία την πρώτη φορά, οπότε σκεφτήκαν- ΑΣ ΤΟ ΕΠΑΝΑΛΑΒΟΥΜΕ!

Το Κτήμα Αρίστη και η ομάδα του Meet Market, ενώνουν ξανά τις δυνάμεις τους για μια πολύ ξεχωριστή Κυριακή για παιδιά, αυτή τη φορά στη φθινοπωρινή εκδοχή.

Την Κυριακή 4 Νοέμβρη στις όμορφες εγκαταστάσεις του Κτήματος Αρίστη, σε μια μικρή όαση μέσα στο αστικό τοπίο η οποία βρίσκεται μόλις 5 λεπτά μακριά με τα πόδια από τη στάση του Μετρό Χαλάνδρι. Η πρόσβαση γίνεται και με το αμάξι σας γιατί έχουμε αρκετό χώρο για πάρκινγκ!

Μια ημέρα διασκέδασης και ψυχαγωγίας, γεμάτη εκπαιδευτικές δραστηριότητες για όλη την οικογένεια που θα σας φέρουν πιο κοντά στη φύση και στην αφθονία που μας προσφέρει απλόχερα το φθινόπωρο.

Και προφανώς, θα μπορέσετε να ενδώσετε σε λίγο shopping therapy! Θα υπάρχουν 15 περίπτερα τοπικών και ανεξάρτητων ελληνικών επιχειρήσεων, με κατεύθυνση προς το παιδί και την οικογένεια, dj sets, νόστιμα και υγιεινά σνακ και κάθε λογής δραστηριότητες που θα σας απασχολούν δημιουργικά!
The Meet Market Sunday for Kids & Families: Μια γιορτή νομαδικής αγοράς για παιδιά και οικογένειες με τοπικά προϊόντα, δια δραστικά παιχνίδια, dj sets και θετική ενέργεια.

LINEUP:
Kids Clothing & Accessories:
Cow Makes MOO, Crafter Mama, House of Mint, κουμπί, Moonchild Kidswear, Papaki & maxum

Toys, Home Deco, Art & Paper Goods:
Evi Renieri, Εργαστήριο 37, Mamuka Handcrafts, Vintage Lovers, YAZ

Mind, Body & Soul for the Family:
bee naturalles, euzinshop.gr, Le Votre Piree, Gourmet Life Kids

ΔΡΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΜΙΚΡΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΟΥΣ:
The Art of Braids από την Όλγα Ιωαννάκου
Τίτλος: Ελάτε να φτιάξουμε τα μαλλιά μας πλεξούδες με σχέδια
Κόστος/πλεξούδα 5€
11:00 – 18:00

ΠΑΙΔΙΚΕΣ ΔΡΑΣΕΙΣ

12:00 – 13:30  Τρώγεται μια ιστορία;
Απευθύνεται σε παιδιά από 4 έως 7 ετών
Ομάδα 12 ατόμων
Αντικείμενο: Τι γίνεται όταν τα παραμύθια συναντάνε το παιχνίδι και την μαγειρική; Οι lactus-pactus ετοιμάζουν ένα ξεχωριστό βιωματικό εργαστήριο μέσα στον οποίο τα παιδιά εκφράζονται, συνεργάζονται, επικοινωνούν, απελευθερώνουν τη φαντασία τους και…. μαγειρεύουν! Με εργαλείο το θεατρικό παιχνίδι και τη μαγειρική τα παιδιά καλλιεργούν μια σειρά δεξιοτήτων που ενισχύουν την πνευματική και καλλιτεχνική ανάπτυξη της προσωπικότητάς τους. Μέσα από παραμύθια, αυτοσχεδιασμούς, αισθητηριακά παιχνίδια και συνταγές μαγειρικής τα παιδιά ενεργοποιούν τη
φαντασία τους, αναπτύσσουν τη ψυχοκινητική τους έκφραση και οξύνουν την κρίση τους.

14:00 – 15:30  Αχ και να ήμουν μια μέρα κηπουρός!
Απευθύνεται σε παιδιά από 4 έως 10
Ομάδα 15 ατόμων
Αντικείμενο: Ένα διαδραστικό εργαστήρι στο βιολογικό λαχανόκηπο του Κτήματος Αρίστη όπου οι μικροί μας επισκέπτες αναλαμβάνουν δράση και βοηθούν στις εποχιακές καλλιεργητικές εργασίες του κτήματος. Φροντίζουν τον λαχανόκηπο, φυτεύουν το δικό τους φυντάνι το οποίο και παίρνουν μαζί τους φεύγοντας οπότε επωμίζονται την ευθύνη για τη φροντίδα και το μεγάλωμά του, κάνοντας έτσι την αρχή για να αναπτύξουν μια σχέση αμοιβαιότητας με τη διατροφή τους.

16:00 – 17:00 και 17:00 – 18:00  Ενδυνάμωση συνεργατικότητας και Παιχνίδια συντονισμού και επικοινωνίας
Απευθύνεται σε παιδιά από 4 έως 8 ετών
Ομάδα 20 ατόμων
Αντικείμενο: Μια σύγχρονη και σίγουρα διασκεδαστική αναβίωση των κοινωνικών και κλασσικών παιχνιδιών που ενθουσιάζουν μέχρι και σήμερα τους μικρούς μας φίλους, όπως είναι η σκυταλοδρομία, η τσουβαλοδρομία και πολλά ακόμα δια δραστικά παιχνίδια, θα πραγματοποιηθεί στο Κτήμα Αρίστη. Τα παιδιά, θα δημιουργήσουν νέες μνήμες με φόντο το πράσινο, ενώ οι γονείς θα ανακαλέσουν τις δικές τους από την παιδική τους ηλικία.

11:00 – 13:00, 13:30 – 15:00 και 16:00-18:00  Face Painting από την Σταματία Μαυρίκου
Αντικείμενο: Τα πρόσωπα των μικρών μας φίλων γίνονται καμβάς
ζωγραφικής για πολύχρωμα σχέδια αγαπημένων θεμάτων με glitter κ πολλή φαντασία! Ζωγραφική προσώπου (face painting) για μικρούς αλλά και για μεγάλους, με αγάπη για τα παιδιά και την τέχνη.

Για να προλάβετε να κλείσετε θέση στις Παιδικές Δράσεις, επικοινωνήστε με το Κτήμα Αρίστη!

DJ LINEUP:
11:00 – 12:00: DJ Booth
12:00 – 14:00: George Dimitrakopoulos
14:00 – 16:00: Pipi Dee
16:00 – 18:00: Black Athena

Πρόσβαση

Εάν έρχεστε από το Μετρό Αγίας Παρασκευής:
Παίρνετε την οδό Μαρία Πολυδούρη με κατεύθυνση προς βόρεια και στρίβετε δεξιά στην οδό Θεσσαλονίκης. Στη συνέχεια στρίβετε αριστερά στην οδό Φρίξου και στο τέλος του δρόμου δεξιά βρίσκεται η οδός Κέας. Στα 50 μέτρα αριστερά θα συναντήσετε το κτήμα.

Εάν έρχεστε από το μετρό του Χαλανδρίου: 
Προχωράτε κατά μήκος της οδού Δουκίσσης Πλακεντίας με κατεύθυνση προς Χαλάνδρι και στα 260 μέτρα δεξιά βρίσκετε την οδό Πλουτάρχου. Στα 200 μέτρα στη συμβολή με την οδό Κέας, βρίσκεται το κτήμα.

Εάν έρχεστε με αμάξι:
Προχωράτε στην οδό Παπανικολή κι αφού περάσετε την πλατεία Κένεντυ ακολουθώντας τη Δουκίσσης Πλακεντίας με κατεύθυνση προς Γέρακα, στον τρίτο δρόμο δεξιά βρίσκεται η οδός Κέας.

Κτήμα Αρίστη: Πλουτάρχου & Κέας, Χαλάνδρι. ΤΚ. 152 34

Τ. +30 210 6085559 / +30 210 6833747
K. +30 6980 855 565
E. info@ktimaaristi.com

Για περισσότερες πληροφορίες:
https://www.themeetmarket.gr/el/event/ktima-aristi-sunday-for-kids/
http://ktimaaristi.

you may also like:

About Author

No Comments

No Comments Yet!

No one have left a comment for this post yet!

WRITE A COMMENT ON THIS POST

Write a Comment