Τύπωσε την ιδέα σου. Διακόσμησε. Εμπνεύσου. Κέρδισε δώρα

0 Comments 🕔11:30, 02.Φεβ 2016

Τύπωσε την ιδέα σου. Διακόσμησε. Εμπνεύσου. Κέρδισε δώρα

Μου αρέσουν οι φωτογραφίες. Καθημερινά ασχολούμαι με την καταγραφή σε ψηφιακή μορφή στιγμών μας που για φέτος έχω βάλει στόχο να τυπωθούν και σε χαρτί. Ωστόσο, ανακάλυψα, όχι γιατί δεν υπήρχαν πριν αλλά τώρα τους υιοθέτησα εγώ, νέους τρόπους εκτύπωσης αυτών των στιγμών με ποικίλες χρήσεις. Και τους ανακάλυψα μέσα από μία τυχαία διαφήμιση στο Facebook για το Printory που σας είχα αναφέρει για πρώτη φορά εδώ όταν εκτύπωσα τα πρώτα μου μαξιλάρια για το σαλόνι.

printory_2

printory_1

Η επιλογή της εφαρμογής άπτεται στο δικό σου στυλ, στο δικό σου γούστο αλλά κυρίως στον σκοπό που θέλεις να εξυπηρετήσεις.

Έτσι μπορείς να τυπώσεις μία στιγμή πάνω σε ένα μαξιλάρι και να την προσφέρεις δώρο στους φίλους σου ώστε να θυμάσαι τις καλοκαιρινές σας διακοπές. Το έκανα τα Χριστούγεννα και ήταν super. Ή να τυπώσεις ένα διακοσμητικό μαξιλάρι με ένα αγαπημένο σου ρητό που σε εμπνέει ή μία πρόταση με την οποία ταυτίζεσαι απόλυτα. Σύντομα σκέφτομαι να τυπώσω αυτό σε μερικά ακόμα μαξιλάρια στο σπίτι – απλά δοκιμάζω ακόμα τις αντοχές του μπαμπά μας!!!!

inspirational quotes 2

Μπορείς να τυπώσεις μία μπλούζα με τη ηλικία του μικρού μας φίλου ώστε να την φορέσει στα γενέθλιά του. Η γιατί όχι μία κούπα για να πίνουν το γάλα τους και εσύ τον καφέ τους. Αλλά όλα να φέρουν τη δική σου προσωπική σφραγίδα. Τους τελευταίους μήνες τα κορίτσια απολαμβάνουν το γάλα τους σε κούπες που έχω τυπώσει για το Alice on Board που μου αρέσουν τρελά.

printory_cup alice on board 1

printory_cup alice on board 2

printory_cup alice on board 3

Πιστέψτε με στο Printory σου δίνεται η δυνατότητα μέσω μίας πολύ απλής εφαρμογής να τυπώσεις σε χαμηλές τιμές ότι μπορείς να φανταστείς. Κάρτες προσωπικές για να βάζετε μέσα στα δώρα όταν πηγαίνετέ σε πάρτυ, δικές σας business cards αν δεν έχετε ακόμα ή κάρτες προωθητικές, διακοσμητικά αντικείμενα, T-Shirt και παζλ που μπορούν να γίνουν όμορφο δώρο επίσης σε ένα πάρτυ. Οι επιλογές πολλές. Και όλα έρχονται στο σπίτι σας άψογα συσκευασμένα.

printory_delivery alice on board

Και φυσικά εξασφάλισα για εσάς 2 δώρα από το αγαπημένο πλέον Printory ώστε να μπορείτε να γνωρίσετε τις υπηρεσίες του. 2 Τυχεροί λοιπόν μπορούν να κερδίσουν ένα μαξιλάρι ή μία κορνίζα ανάλογα με την επιλογή τους με ειδική προσωποποιημένη εκτύπωση.

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ

Για να δηλώσετε συμμετοχή, συμπληρώνετε την κάτωθι φόρμα και αν φυσικά το επιθυμείτε και σας ενδιαφέρουν τα άρθρα μας, τότε μπορείτε να κάνετε και Like τη σελίδα μας στο Facebook.

ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

1. Ο διαγωνισμός λήγει τη Δευτέρα 08 Φεβρουαρίου στις 15.00
2. Θα κληρωθούν 2 τυχεροί που θα κερδίσουν 1 κορνίζα ή 1 μαξιλάρι ανάλογα με την επιλογή τους
3. Οι νικητές θα μπορούν να προχωρήσουν στην επιλογή τους ΜΕΤΑ τις 14/02
4. Τα ονόματα των νικητών θα δημοσιευτούν στο παρόν post και θα ειδοποιηθούν με email για να επιβεβαιώσουν τα στοιχεία τους
5. Για τη διαδικασία και τον τρόπο παραγγελίας του δώρου οι νικητές θα ενημερωθούν σχετικά από το Blog.aliceonboard.gr μέσω e-mail

Αν αναζητάτε μερικές ιδέες για εκτύπωση ρητών ή λέξεων που εμπνέουν μπορείτε να δείτε αυτό το Board που έχω δημιουργήσει στο Pinterest ή αυτό.

ΝΙΚΗΤΕΣ

Οι δύο νικήτριες με τις οποίες και θα επικοινωνήσουμε μέσω e-mail είναι:
1. Αφθονία Διγαλέτου
2. Τατιάνα Κοντούλη

you may also like:

About Author

No Comments

No Comments Yet!

No one have left a comment for this post yet!

WRITE A COMMENT ON THIS POST

Write a Comment