Το νέο mobile παιχνίδι Harry Potter – Ρίξτε μια ματιά

0 Comments 🕔11:07, 02.Mar 2018

Το νέο mobile παιχνίδι Harry Potter – Ρίξτε μια ματιά
Hogwarts Mystery

Κάθε Παρασκευή απόγευμα και αφού έχουμε μαζευτεί κάποιες φίλες των κοριτσιών και εγώ με ένα μπολ pop corn η κάθε μια στα πόδια της θα ξεκινήσει η προβολή ταινίας. H ζωή των φοιτητών στο Hogwarts και οι περιπέτειές τους κατακλύζουν με αγωνία και σασπενς το σαλόνι μας. Τα βράδια, στο κρεβάτι πάλι με ένα βιβλίο της σειράς θα αποκοιμηθούμε και στα όνειρά μας θα έχουμε να αντιμετωπίσουμε δράκους, μαγικά φίδια και αόρατες απειλές. Έτσι στο άκουσμα του νέου mobile Παιχνιδιού ενθουσιάστηκα.

Το νεό mobile παιχνίδι της Google για τον Harry Potter βρίσκεται προ των πυλών και οι προεγγραφές έχουν αρχίσει. Ένα νέο που ΄σίγουρα θα ενθουσιάσει τους λάτρεις του ήρωα, τουλάχιστον εμείς τον λατρεύουμε πλέον στα 10 χρόνια μας! Το πολυαναμενόμενο παιχνίδι Hogwarts Mystery έρχεται την άνοιξη του 2018 και φέρνει μαζί του και μια καινοτομία αφού είναι το πρώτο στο οποίο οι παίκτες μπορούν πραγματικά να δημιουργήσουν το δικό τους χαρακτήρα και να “βιώσουν τη ζωή ως φοιτητές του Hogwarts”.

harry potter

Οι Jam City και Warner Bros της Interactive Entertainment έχουν συνεργαστεί για να δημιουργήσουν αυτό το παιχνίδι ρόλων, που σίγουρα υπόσχεται έναν κόσμο μαγείας και διασκέδασης για τους οπαδούς του Harry Potter.

“Στην αφηγηματική αυτή περιπέτεια, οι παίκτες θα δημιουργήσουν ένα προσωποποιημένο avatar σπουδαστών, θα παρακολουθήσουν μαθήματα, θα μάθουν μαγικές δεξιότητες και θα σχηματίσουν φιλίες ή αντιπαλότητες με άλλους μαθητές”, ανέφερε ο Jam City σε δελτίο τύπου. “Στο παιχνίδι, οι παίκτες λαμβανουν σημαντικές αποφάσεις που επηρεάζουν τη διαδρομή του χαρακτήρα τους στο Hogwarts. Το παιχνίδι διαθέτει ένα νέο σύστημα συναντήσεων όπου οι αποφάσεις των παικτών και οι ενέργειες επηρεάζουν τις αναζητήσεις τους, επιτρέποντας στους οπαδούς του Harry Potter να δημιουργήσουν τη δική τους κληρονομιά ως μάγισσα ή μάγος”.

Μπορείτε να κάνετε εκ των προτέρων εγγραφή εδώ στο Google Play τώρα και εν τω μεταξύ μπορείτε να ονειρευτείτε για τον άλλο σας εαυτό, το φοιτητή του Hogwarts alter. Στο κάτωθι trailer μπορείτε να πάρετε μια γεύση ή καλύτερα να ρίξετε μια κρυφή ματιά στη δράση που υπόσχεται το νέο αυτό παιχνίδι.

Αναμένουμε λοιπόν,

x

you may also like:

About Author

No Comments

No Comments Yet!

No one have left a comment for this post yet!

WRITE A COMMENT ON THIS POST

Write a Comment