Τα φυλλαράκια των Διακοπών – Κερδίστε 2 αντίτυπα

0 Comments 🕔10:32, 08.Ιούν 2017

Τα φυλλαράκια των Διακοπών – Κερδίστε 2 αντίτυπα

Η αντίστροφη μέτρηση για τις καλοκαιρινές διακοπές έχει ξεκινήσει. Το κολύμπι, η θάλασσα και η ξεκούραση πρωτοστατούν στις επιλογές όλων μας. Γιατί όχι όμως να μην έχουμε και μερικές προτάσεις βιβλίων, διαδραστικών ώστε να παιδιά να διασκεδάσουν διαβάζοντας;

Θυμάμαι με πόση λαχτάρα άνοιγα το «διακοποβιβλίο» μου κάθε καλοκαίρι, τις ώρες της καλοκαιρινής σιέστας των δικών μου, όταν ο ήλιος έκαιγε και μαζευόμασταν στα δωμάτιά μας για κανά 2 ώρίτσες και ξαπλωμένες στο κρεβάτι ρουφούσαμε κάθε μικρή ή μεγάλη ιστορία, χαράζαμε γραμμές πάνω στις κουκίδες που έπρεπε να ενωθούν ή περιστασιακά κάναμε και μία μικρή επανάληψη της προπαίδειας – εντάξει μία στις 30 ημέρες.

Και τώρα ως μαμά, δεν θέλω να κάνω εγώ τις επιλογές τους σε βιβλία αλλά να περιορίζομαι σε προτάσεις. Και αυτή εδώ η νέα άφιξη από τις εκδόσεις Μεταίχμιο και το Elniplex είναι μία εξαιρετική ιδέα. Η αγαπημένη σειρά βιβλίων Τα φυλλαράκια των διακοπών, για παιδιά προσχολικής και πρωτοσχολικής ηλικίας που καλλιεργεί τη σκέψη, τη φαντασία και τη δημιουργικότητά τους με τον πιο απολαυστικό και παιχνιδιάρικο τρόπο.

τα φιλαράκια των διακοπών

Με φόρα και όρεξη για νέες καλοκαιρινές αποστολές έφτασαν στο Μεταίχμιο τα νέα «Φυλλαράκια».

Μετά Τα Φυλλαράκια των Μαθηματικών, Τα Φυλλαράκια της Γλώσσας και Τα Φυλλαράκια της Τέχνης, τα αγαπημένα φιλαράκια των παιδιών, που γεννήθηκαν από τη φαντασία της συντακτικής ομάδας του βραβευμένου εκπαιδευτικού portal ELNIPLEX και πήραν μορφή από τα πινέλα της εικονογράφου Ρένιας Μεταλληνού, ετοιμάζονται για τις καλοκαιρινές τους διακοπές με Τα Φυλλαράκια των διακοπών.

Σε κάθε βιβλίο υπάρχει μια ιστορία σε εξέλιξη. Τα φιλαράκια προσπαθούν κάθε φορά να λύσουν ένα μυστήριο και με τη βοήθεια του παιδιού-αναγνώστη να ολοκληρώσουν με επιτυχία μια αποστολή.

Γιατί να πάμε… διακοπές με τα Φυλλαράκια;
Σε αυτό το βιβλίο, η Πίξελ, ο Άνω Κάτω, η Φαρσί, ο Σαρδάμ, η Πόζα Λίζα, η Τζόγια, ο Τάτσι Μίτσι Κότσι, ο Αμανέους και ο σκύλος τους, ο Φιρφιρής, θα χαρίσουν στα παιδιά πολλές ώρες ευχάριστης απασχόλησης και ψυχαγωγίας. Το βιβλίο είναι γεμάτο χιούμορ, περιπέτεια, φαντασία, ενώ παράλληλα με στοχευμένες, διασκεδαστικές ασκήσεις βοηθά το παιδί, που θα γίνει μέλος της πιο απίθανης παρέας και όλοι μαζί θα ταξιδέψουν σε ένα μοναδικό δρομολόγιο γνώσεων και δημιουργικότητας, να αναπτύξει δεξιότητες μαθηματικές, γλωσσικές, περιβαλλοντικές.

Μία παρέα παιδικών με όρεξη, κέφι όπως κάθε παιδί που το καλοκαίρι αναστατώνει το σύμπαν με τις νέες του ιδέες, με τις ανακαλύψεις και το ατελείωτο παιχνίδι του.

τα φιλαράκια των διακοπών

τα φιλαράκια των διακοπών

Στόχος αυτής της σειράς βιβλίων είναι να εμπλέξει τα παιδιά προσχολικής και πρωτοσχολικής ηλικίας σε μια ενδιαφέρουσα διαδραστική διαδικασία μάθησης και ψυχαγωγίας.

Το παιδί-αναγνώστης γίνεται μέλος μιας παρέας φίλων και, μέσα από μια συναρπαστική περιπέτεια γεμάτη χιούμορ και ανατροπές αναπτύσσει λογικομαθηματικές και γλωσσικές δεξιότητες. Το βιβλίο περιλαμβάνει πολλά «ανοιχτά» φύλλα εμπέδωσης, που επιδέχονται περισσότερες από μία σωστές απαντήσεις και καλλιεργούν τη σκέψη, την κρίση, τη φαντασία και τη δημιουργικότητα των παιδιών.

Τα φυλλαράκια των Διακοπών – Κερδίστε 2 αντίτυπα

Σε συνεργασία με τις εκδόσεις Μεταίχμιο σας προσκαλούμε να λάβετε μέρος σε ένα διαγωνισμό απλό, και διασκεδαστικό. Λάβετε θέση, συμπληρώστε την κάτωθι φόρμα και ίσως να είστε εσείς ένας από τους τυχερούς που θα κερδίσουν 2 αντίτυπα.

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Για να κερδίσετε 1 από τα 2 βιβλία μπορείτε να λάβετε μέρος στο διαγωνισμό συμπληρώνοντας την κάτωθι φόρμα συμπληρώνοντας το μέρος που απολαμβάνατε να διαβάζετε και εσείς το καλοκαιρι. Θα χαρώ πολύ να επισκεφθείτε και να κάνετε Like τη νέα μας σελίδα στο Facebook ή ακόμα και να την μοιραστείτε με τους φίλους σας εφόσον βρίσκεται ενδιαφέρον το περιεχόμενο.

ΟΡΟΙ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ
1. Ο διαγωνισμός λήγει τη Τετάρτη 14 Ιουνίου 2017, στις 24.00
2. Θα κληρωθούν 2 τυχεροί
3. Οι νικητές θα δημοσιευτούν στο παρόν post και θα ειδοποιηθούν με email
4. Οι νικητές του διαγωνισμού, εφόσον κατοικούν στην Αθήνα, μπορούν να παραλάβουν το βιβλίο τους από το βιβλιοπωλείο των από τον Πολυχώρο Μεταίχμιο (Ιπποκράτους 118, Αθήνα). Διαφορετικά η αποστολή του βιβλίου θα γίνει ταχυδρομικώς

ΝΙΚΗΤΕΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ

1. Φανή Γεωργιλά
2. Σωτηρία Νταλιάνη

Ζήστε αξέχαστες καλοκαιρινές διακοπές παρέα με τα Φυλλαράκια!

Το ELNIPLEX είναι ένα εκπαιδευτικό portal που λειτουργεί από τον Οκτώβριο του 2012. Σήµερα αποτελεί έναν από τους σηµαντικότερους εκπαιδευτικούς δικτυακούς προορισµούς, µε χιλιάδες καθηµερινούς επισκέπτες.
Τα φυλλαράκια της Τέχνης δημιουργήθηκαν από την εξαµελή οµάδα του ELNIPLEX: νηπιαγωγούς, παιδαγωγούς ειδικής αγωγής, δασκάλους, εµψυχωτές και µουσικούς µε πολυετή εµπειρία στην εκπαίδευση (Φωτεινή Βαρδάκα, Χρυσάνθη Δενδρή, Μαίρη Μπιρμπίλη, Απόστολος Πάππος, Καίτη Παρασκευά, Δώρα Πουρή).

Εικονογράφηση: Ρένια Μεταλληνού
Ηλικία: Από 5 ετών
Εξώφυλλο: μαλακό
Σχήμα: 21 x 28,
Σελίδες: 48
Τιμή: 7,70€)
Χρόνος έκδοσης: Μάιος 2017

you may also like:

About Author

No Comments

No Comments Yet!

No one have left a comment for this post yet!

WRITE A COMMENT ON THIS POST

Write a Comment 

<