Στη Χώρα του Πουπωσγιατί – Κερδίστε 4 διπλές προσκλήσεις

0 Comments 🕔11:02, 15.Feb 2019

Η Έκ-πληξη, η δράση που ξεκίνησε το 2012 με στόχο να φέρει τον χορό και το σωματικό θέατρο μέσα στα σχολεία και να βγάλει τη σχολική κοινότητα από την… πλήξη της καθημερινότητας, μεταφέρεται για 2η χρονιά μέσα στον Κινητήρα με την αυτοσχεδιαστική παράσταση Στη Χώρα του Πουπωσγιατί, μια ιδέα της Σάνιας Στριμπάκου.

Με οδηγούς τρεις χορευτές και δυο μουσικούς, μικροί και μεγάλοι ταξιδεύουν υπό τους ήχους της μουσικής με τα σώματά τους σε τόπους, όπου η φαντασία συναντιέται με την τρυφερότητα και η σωματική επικοινωνία γίνεται το καλύτερο κανάλι για να μιλήσει η αγάπη. Οι χτύποι της καρδιάς και ο εσωτερικός ρυθμός, οι κινήσεις και οι εικόνες κεντρίζουν τα πού, πώς και γιατί των παιδιών και τα πού, πώς και γιατί όχι των μεγάλων, δημιουργώντας μια νέα, περιπετειώδη ιστορία.

Ένα μαγικό ταξίδι για μικρούς θεατές και τους συνοδούς τους σε μια χώρα, όπου η περιέργεια και οι αισθήσεις ξυπνούν και παρασύρονται από τη μουσική και το χορό. Για μικρούς και μεγάλους θεατές που θέλουν να σηκωθούν, να κινηθούν, να πλησιάσουν τη δράση, να διαλέξουν τι θα παρακολουθήσουν και να επηρεάσουν την εξέλιξη του έργου. Γιατί κάθε φορά γεννιέται μια μοναδική Έκ-πληξη για όλους!

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ

Σε συνεργασία με τον Κινητήρα, διοργανώνουμε ένα διαγωνισμό ώστε να δώσουμε την ευκαιρία σε 4 νικητές να την παρακολουθήσουν με τους πολύ μικρούς μας φίλους.
Συμπληρώστε την κάτωθι φόρμα μέχρι το Σάββατο 16/02 και ώρα 12.00

OΡΟΙ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ

1. Ο διαγωνισμός λήγει το Σάββατο 16/02 στις 12.00
2. Θα κληρωθούν 4 τυχεροί που θα παρακολουθήσουν την παράσταση στις 17 Φεβρουαρίου, ημέρα Κυριακή στις 17.00
3. Οι νικητές θα δημοσιευτούν στο παρόν post και θα ειδοποιηθούν με email και αναμένουμε επιβεβαίωση άμεσα.

Θέατρο Κινητήρα Ερεχθείου 22, Ακρόπολη, Αθήνα 11742, Tηλ: 210 9248328

you may also like:

About Author

No Comments

No Comments Yet!

No one have left a comment for this post yet!

WRITE A COMMENT ON THIS POST

Write a Comment