Σαν πλανόδιο τσίρκο – City Circus

0 Comments 🕔16:27, 06.Oct 2018

Σαν πλανόδιο τσίρκο – City Circus

To τσίρκο εδώ δεν είναι αόρατο. Έχει ταμπέλα, έχει όνομα, διεύθυνση και αριθμό. Και σου υπόσχεται ένα ταξίδι αντισυμβατικό, πέρα από τα καθιερωμένα, τα πεζά. Ναι εσένα μοναχικέ ταξιδιώτη που θέλεις να περιπλανηθείς.

Εγώ απλά ήμουν από εδώ περαστική. Απόλαυσα στα γρήγορα ένα αχνιστό καφέ και η τύχη το έφερε να μπω σε αυτό το μαγικό δωμάτιο. Το δωμάτιο με τις μεταμορφώσεις που μόνο όσοι έχουν αγνή και καθαρή ματιά μπορούν να μπουν. Ένα μπαούλο, μερικές χρωματιστές μάσκες, πουκάμισα και μπλούζες και έφυγες, πέταξες μακριά. “Σκούπα” σου το γέλιο που με το σθένος σου σε πετάει έξω από το παράθυρο της πεζής σου πραγματικότητας.

Λένε πως στο τσίρκο τίποτα δεν είναι όπως φαίνεται. Πίσω από τα ακροβατικά, τα ελαστικά κορμιά, τις κόκκινες μύτες και τις χορευτικές φιγούρες κρύβονται ιστορίας απλές, άλλοτε κρυφές και μελαγχολικές και άλλοτε συναρπαστικές, περίεργες, σουρεαλιστικές και πολύ συχνά μοναχικές.

Εκείνες δεν είναι νομάδες, ούτε μοναχικές ακροβάτριες. Χώσανε τα χέρια τους στους θησαυρούς μεταμφίεσης που έκρυβε το μπαούλο και τα γέλια τους ξύπνησαν όλα τα κοιμισμένα πετραδάκια της Σαρρή.  Δε χρειάστηκε σινιάλο μόνο το πρώτο κλικ της μηχανής μου και οι πόζες εναλλάσσονταν η μία την άλλη.

Σαν πλανόδιο τσίρκο.

 

ΥΓ. Το City Circus είναι ένα youth hostel Που λειτουργεί στο Κέντρο της Αθήνας στη Σαρρή στο Ψυρρή. To Zampano είναι το Bar Restaurant του και μπορείς να απολαύσεις brunch το ΣΚ ή το κρασί σου μετά τη θεατρική παράσταση.  Οι φωτογραφίες τραβήχτηκαν σε μια πολύ αυθόρμητη στιγμή τους που απόλαυσα κάθε δευτερόλεπτό της

zampano

zampano

zampano

you may also like:

About Author

No Comments

No Comments Yet!

No one have left a comment for this post yet!

WRITE A COMMENT ON THIS POST

Write a Comment