Παπούτσια Teva: Με οδηγό την περιπέτεια

0 Comments 🕔11:00, 06.Ιούν 2016

Παπούτσια Teva: Με οδηγό την περιπέτεια

Καλοκαιρινό παπούτσι. Πονεμένη και δύσκολη ιστορία. Γιατί θέλεις να ικανοποιεί άπειρες περιπτώσεις με βασικό όμως κεφάλαιο τη θάλασσα και την εξόρμηση στις παραλίες και τα βράχια. Θέλεις ένα παπούτσι που να μπορεί να ακολουθήσει τα βήματά τους σε όλες τους τις μικρές και μεγάλες εξερευνήσεις και να μπορεί να αντέξει: να μην γλιστράει, να κρατάει σταθερό το βήμα τους, να αντέχει τις σκληρές μάχες με τους αχινούς, και να αντέχει στο χρόνο ακόμα και αν αυτός μετριέται με τους καλοκαιρινούς μόνο μήνες.

S14-FEB-history-2x

Τα τελευταία 4 χρόνια έχω γίνει φανατική των TEVA παπουτσιών για τα κορίτσια. Ίσως κάποιοι γελάσετε γιατί δυστυχώς η εικόνα τους έχει συνδεθεί με λευκή κάλτσα και γερμανούς τουρίστες στις παραλίες μας να πίνουν μπύρες. Όμως εδώ είμαι κάθετα αντίθετη. Γιατί πολύ απλά στις ημέρες τέτοια στερεότυπα πρέπει να καταρρίπτονται.

teva shoes

teva shoes

S14-FEB-cat-banner-kids-2x

Παπούτσια Teva: Με οδηγό την περιπέτεια

Όλα ξεκίνησαν το 1984 όταν ένας οδηγός στο ποτάμι του Grand Canyon ανακάλυψε μέσα του μία μεγάλη αλήθεια: μέσα σε κάθε άνθρωπο υπάρχει το πνεύμα της περιπέτειας και της ανακάλυψης που απλά περιμένει να ξυπνήσει. Ένιωσε ότι το μόνο πράγμα που κρατάει πίσω τον οποιαδήποτε νιώσει αυτή τη λαχτάρα της περιπέτειας από το να κάνει το μεγάλο βήμα και να βουτήξει στη ζωή που θέλει να ζήσει είναι μόνο μία μικρή ανακάλυψη. Και έτσι προχώρησε στη σχεδίαση και δημιουργία αυτής της ανακάλυψης.

Teva-S14_W_TevaSphereVersa

Ένα ταπεινό και καταπληκτικά απλό Velcro strap πάνω σε ένα flip top – ήταν αυτό που δημιούργησε την αναγνωρίσιμη πλέον εικόνα του TEVA και το έχει καταστήσει σε ένα ισχυρό brand icon. Έχει ταυτιστεί πια με το πνεύμα της περιπέτειας, της εξερεύνησης και της ακροβασίας ανάμεσα στο ήρεμο και το ανήσυχο, το επίπεδο και το απότομο, το ασφαλές και το επικίνδυνο.

Και τα τελευταία χρόνια έχουν κάνει μία υπέροχη δουλειά στο επίπεδο της σχεδίασης ώστε να ανατρέψουν προφανώς την εικόνα του γερμανού τουρίστα και να εισέλθουν σε νέες αγορές με ανανεωμένη εικόνα. Σχέδια που τονίζουν πλέον και τον urban χαρακτήρα τους όπως τα σχέδια Beauty & Youth.

S15-MAY-beauty-and-youth-slide-2

Τα κορίτσια και εγώ απλά τα έχουν λατρέψει και προτείνω να τα γνωρίσετε αν δεν τα ξέρετε ήδη. Η παρότρυνση είναι προσωπική και δεν έχει ΚΑΝΕΝΑ απολύτως εμπορικό όφελος – το τονίζω. Μην φοβηθείτε το στυλ τους. Έχουν πολλά σχέδια και χρώματα και συνδυάζονται εύκολα με πολλά ρούχα.

teva valia 3

teva alice 1

Έχουμε επισκεφθεί τις Μυκήνες, έχουμε περπατήσει πάνω στα βράχια της Κέας και της Ίου, έχουμε πάει σχολείο και έχουμε παίξει κρυφτό στο πάρκο και ακόμα τα Teva τους παραμένουν άθικτα για να τα δωρίσουμε σε φιλαράκια.

teva shoes

teva shoes

teva shoes

teva valia 2

teva alice

Στα πλεονεκτήματά τους είναι η αντοχή τους και ανθεκτικότητά τους, η πλαστική τους σόλα και τα σταθερά δεσίματα που κρατούν σταθερό το πόδι και η πολυχρηστικότητά τους: από θάλασσα, βουνό, περπάτημα στην πόλη και παιχνίδι στο πάρκο.

teva shoes 1

teva shoes 2

teva shoes hurricane 1
teva shoes nova 1

teva shoes toachi 1

Στην Ελλάδα μπορείτε να τα βρείτε εδώ.

Ελπίζω να τα αγαπήσετε όσο και εμείς,

x

To άρθρο Παπούτσια Teva: Με οδηγό την περιπέτεια έχει γραφτεί για το blog.aliceonboard.gr και δεν είναι διαφημιστικό

you may also like:

About Author

No Comments

No Comments Yet!

No one have left a comment for this post yet!

WRITE A COMMENT ON THIS POST

Write a Comment