«Οι Απίθανοι 2» – «The Incredibles 2» – Pixar

0 Comments 🕔13:07, 29.Ιούν 2018

«Οι Απίθανοι 2» – «The Incredibles 2» – Pixar

Όσοι έχουν παρακολουθήσει την πρώτη ταινία με τις περιπέτειες των Απίθανων, τότε σίγουρα ανυπομονούσαν για αυτή την άφιξη γιατί η αγαπημένη οικογένεια υπερ-ηρώων είναι και πάλι εδώ στους «Απίθανους 2» με νέες περιπέτειες.

the incredibles 2

Λίγα λόγια για την ταινία

Η νέα ταινία ξεκινά από τη στιγμή του φινάλε της πρώτης ταινίας, όπου ο Υπονομευτής (Underminer), έκανε την εμφάνισή του και η οικογένεια των Απίθανων φόρεσε ξανά τις ειδικά σχεδιασμένες στολές της για να τον αντιμετωπίσει. Οι ρόλοι εδώ αντιστρέφονται καθώς η Έλεν (μητέρα) είναι εκείνη που αναλαμβάνει τον πρωταγωνιστικό ρόλο με τον Μπομπ (πατέρας) να παραμένει στο σπίτι προσπαθώντας να τα καταφέρει με την καθημερινότητα και τα 3 super απίθανα παιδιά του, την Βάιολετ, τον Ντας και τον Jack Jack, ο οποίος και ανακαλύπτει σε αυτή την ταινία και τις δικές του υπερδυνάμεις που εντυπωσιάζουν.

Όταν όμως ένας καινούργιος, ιδιοφυής εχθρός συλλαμβάνει ένα επικίνδυνο σχέδιο, οι Απίθανοι θα πρέπει να βρουν έναν τρόπο να συνεργαστούν ξανά με τον Frozone για να νικήσουν – εύκολο στα λόγια, αλλά όχι στην πράξη, ακόμα κι όταν είσαι ένας από τους «Απίθανους». O Screenslaver είναι εδώ ο κακός της ιστορίας μας. Άγνωστα τα αρχικά του κίνητρα αλλά οι προθέσεις του ξεκάθαρες – να κατατροπώσει και να εξαφανίσει από προσώπου γης τους Σούπερ ήρωες.

the incredibles 2

Μας άρεσε

H νέα ταινία έρχεται να σφραγίσει την επιτυχία της πρώτης με ένα σενάριο που σφύζει από δράση, ένταση, χιούμορ και κινηματογραφικά εφέ. Μια παραδοσιακή οικογένεια με ευφυΐα και προσαρμοστικότητα που ανατρέπει η ίδια το στερεοτυπικό της ύφος, προσαρμόζεται στις ανάγκες που επιτάσσει το νέο οικονομικό μοντέλο και αναδιανείμει με επιτυχία τους ρόλους της.

O μπαμπάς το σπίτι παλεύει με την καθημερινότητα, τις σχολικές εργασίες, το φαγητό και τη διαπαιδαγώγηση των παιδιών, ενώ η μητέρα αναλαμβάνει ένα σημαντικό έργο – να αλλάξει την Κοινή γνώμη και να επαναφέρει τη νομιμότητα των Super Heroes οι οποίοι τα τελευταία χρόνια είναι αναγκασμένοι να διατηρούν την ανωνυμία τους.

Και ο ρόλος του Jack Jack, του μωρού της οικογένειας είναι ιδιαίτερα επιτυχημένος και αξιομνημόνευτος με την πρόσφατη ανακάλυψη των απίθανων δυνάμεων που κατέχει, της πολυμορφίας του αλλά και της εμπλοκής του σε όλη την ιστορία. Σκηνές χιουμοριστικές που προκαλούν γαργαλιστικό γέλιο σε μικρούς και μεγάλους.

Το 2004, η πρώτη ταινία έσπασε τα ταμεία, με εισπράξεις περισσότερες από 630 εκατομμύρια δολάρια στο διεθνές box office και παραμένει μία από τις πιο αγαπημένες παραγωγές υπερ-ηρώων. Αν και animated, ανταγωνίζεται στα μάτια των κριτικών τις καλύτερες live-action παραγωγές του είδους.

Σας το προτείνουμε. Eμείς την απολαύσαμε

x

you may also like:

About Author

No Comments

No Comments Yet!

No one have left a comment for this post yet!

WRITE A COMMENT ON THIS POST

Write a Comment 

Your email address will not be published. Required fields are marked *