Νέες αφίξεις: Yellowpelota

0 Comments 🕔10:58, 06.Oct 2015

Υπάρχουν ρούχα που μπορούν να σε ταξιδέψουν σε άλλες εποχές. Σε εποχές όπου τα παιδιά με ασφάλεια έπαιζαν και γελούσαν στα σοκάκια, δημιουργούσαν αυτοσχέδια παιχνίδια με καλάθια, σκοινιά, πανιά και ότι άλλο έβρισκαν εύκαιρο. Και υπάρχουν χρώματα που σα να δημιουργήθηκαν μόνο για αυτά τα super ευτυχισμένα παιδιά που μοιράζονται τα μυστικά τους στις γωνιές.

yellowpelota general

Αυτό σκέφτηκα όταν πρωτοσυνάντησα τα σχέδια της Yellowpelota στην Playtime την περυσινή χρονιά. Και αυτό που ένιωσα ήταν μια γλυκιά νοσταλγία. Πριν από μερικές ημέρες την καλωσόρισα στο Alice on Board On Line shop μου γιατί λόγω των capital controls υπήρξαν πολλές καθυστερήσεις. Να όμως που η αισθητική της, το νοσταλγικό και λίγο Vintage look της έφερε πίσω την χαρά και την απόλαυση της νέας δημιουργίας.

yellowpelota dress

yellowpelota pants

yellowpelota baby

yellowpelota bow overall

Η Yellowpelota εμφανίστηκε το 2013. Υψηλής ποιότητας απαλά υφάσματά, vintage αισθητική και λιτά σχέδια τα βασικά στοιχεία που φέρουν την υπογραφή της. Κάθε χρώμα έχει επιλεγεί με προσοχή ώστε να αναδείξει την ποιότητα του υφάσματος. Εμπνευστές της μάρκας δύο επαγγελματίες από τον χώρο των Τεχνών και του Design.

furbelows-dress

Λατρεύω την φούστα με flare cut σε ιδιαίτερο brick red χρώμα που ταιριάζει τέλεια με το button shirt παρόμοιας απόχρωσης. Ενώ από τη συλλογή Baby έχω φυσικά ξεχωρίσει αυτό το Bow Overall αλλά και το Bow Culotte.

pocket-skirt

button-shirt (1)

bow-overall

yellowpelota baby

bow-culotte

bow-culotte (1)

Η Βάλια από τότε που δοκίμασε το φόρεμα αυτό, δεν το έχει ξαναβγάλει. Είναι άνετο, απαλό στην υφή και κάνει τεράστια φούρλα….

EMROIDERED DRESS

Δείτε όλες τις προτάσεις μας από την κολεξιόν της Yellowpelota εδώ.

xxx

you may also like:

About Author

No Comments

No Comments Yet!

No one have left a comment for this post yet!

WRITE A COMMENT ON THIS POST

Write a Comment