Μικρές διακοσμητικές πινελιές – Petit Monkey

0 Comments 🕔09:12, 11.Sep 2018

Μικρές διακοσμητικές πινελιές – Petit Monkey

Simplicity is the soul of efficiency – A. Einstein

Μπορεί το φθινόπωρο να έχει μπει για τα καλά στη ζωή μας αλλά γιατί όχι να μη συνεχίσουμε να τα βλέπουμε πιο φωτεινά κάθε μέρα τα πρόσωπά μας/τους. Η Βάλια πρωτάκι φέτος και ήδη το νέο της γραφείο την περιμένει στη γωνία με μερικές μικρές αναβαθμίσεις όπως ράφια και ντουλάπια για τα βιβλία, και ένα μικρό ξύλινο παγκάκι για να διαβάζει που διαθέτει άπλετο χώρο αποθήκευσης στο εσωτερικό του.

Σε αυτό συνέβαλλε η πρόσφατη ανακάλυψη μου σε μικροέπιπλα και διακοσμητικά – η μάρκα Petit Monkey με έδρα της την Ολλανδία που σχεδιάζει άκρως χαριτωμένα μικροέπιπλα, όπως αυτά ράφια, και τα ξύλινα παιχνίδια ενώ παράλληλα σε συνεργασία με Illustrators δημιουργεί προτάσεις διακόσμησης για το παιδικό δωμάτιο όπως αυτά τα καλόγουστα μαξιλάρια.

petit monkey

Διακοσμητικά μαξιλάρια – Διακόσμηση παιδικό δωμάτιο

Όλα τα μαξιλάρια είναι κατασκευασμένα από 100% Bio Βαμβάκι και είναι τυπωμένο με ειδικά μελάνια, φιλικά προς το περιβάλλον και τα παιδιά φυσικά και όλα έχουν δύο όψεις – αυτό είναι το στοιχείο της έκπληξης που κρύβουν.

petit monkey

petit monkey

petit monkey

petit monkey

petit monkey

Ξύλινα Ράφια – Διακόσμηση παιδικό δωμάτιο

Τα ξύλινα ράφια έχουν πρωτότυπη σχεδίαση Ινδιάνικης σκηνής και είναι κατασκευασμένα φυσικά από ξύλο, και βαμμένα με μη τοξικές βαφές. Είναι εύκολα στη συναρμολόγηση (περιλαμβάνονται οι βίδες) και μπορείς να τα βρεις σε 3 διαφορετικά χρώματα – μαύρο, mint και απαλό ροζ. Πίσω από το σχέδιο βρίσκεται η Suzy Ultman.

petit monkey

petit monkey

Ξύλινα Παιχνίδια και Βαλίτσες από Χαρτόνι – Διακόσμηση παιδικό δωμάτιο

Εκτός από μικροέπιπλα, η Petit Monkey έχει να παρουσιάσει και μια ευρέια γκάμα με ξύλινα παιχνίδια όπως αυτές οι ιδιαίτερες μπαμπούσκες, τα ξύλινα χωριά και οι πόλεις αλλά και αυτές οι βαλίτσες από χαρτόνι που σχεδιαστικά διατηρούν τη φιλοσοφία της εταιρείας με τα διπλής όψης πρόσωπα. Ένα πολύ χαρούμενο δώρο για τους φίλους μας.

petit monkey

petit monkey

petit monkey

petit monkey

petit monkey

Τα ξύλινο χωριό ή οι ξύλινες μπαμπούσκες σε άσπρο μαύρο, χρωματισμένες στο χέρι είναι μια όμορφη πρόταση διακόσμησης, παιχνιδιού αλλά και δώρου. Μικρές αλλαγές που μπορούν εύκολα να αλλάξουν την εικόνα ενός δωματίου. Να δώσουν χρώμα και να φρεσκάρουν τη μορφή. Και αν μάλιστα σε αυτά προσθέσει κανείς και μερικά έργα τέχνης των ίδιων των παιδιών τότε το αποτέλεσμα θα είναι εξατομικευμένο.

nesting dolls

Eδώ μπορείτε να δείτε μερικά από τα σχέδια της Petit Monkey και πολλά άλλα είδη για τη διακόσμηση παιδικού δωματίου.

x

you may also like:

About Author

No Comments

No Comments Yet!

No one have left a comment for this post yet!

WRITE A COMMENT ON THIS POST

Write a Comment