Μαύρο και άνετο: NUNUNU AW15

0 Comments 🕔07:47, 01.Oct 2015

Αν αναζητάτε γλυκά σχέδια και κλασικά μωρουδίστικα χρώματα, τότε η μάρκα NUNUNU δεν είναι αυτό που ψάχνετε. Μοντέρνα αστική σχεδίαση, σκούρα χρώματα με το μαύρο να υπερισχύει, χιούμορ και ιδιαίτερο στυλ είναι αυτό που υπογραμμίζει τη φιλοσοφία της NUNUNU.

V CAPE GIRL

kids_1133x1000_27-1000x1133

kids_1133x1000_13-1000x1133

Οι σχεδιαστές της Iris Adler και Tali Milchberg που μετά από πολλά χρόνια επαγγελματικής ενασχόλησης με το fashion styling αποφάσισαν να σχεδιάσυν ρούχα πέρα από όλα τα κλισέ της παιδικής μόδας όπως την ήξεραν. Ως μητέρες οι ίδιες, έχουν βαθιά γνώση της δυσκολίας να ντύσεις ένα παιδί με ενέργεια και άποψη και έτσι μέσα από τις συλλογές τους, επιδιώκουν να προσφέρουν πάντα μία κολεξιόν όπου το παιδί έχει πρωταγωνιστικό ρόλο διαμορφώνοντας ένα προσωπικό στυλ. Τα υφάσματα που επιλέγουν έχουν εξαιρετική ποιότητα, για αυτό και μόλις δει κανείς και αγγίξει τα ρούχα τους, σίγουρα θα θέλει και άλλα.

BE WARE T-SHIRT

BE WARE T-SHIRT_packshot

H φετινή τους κολεξιόν AW15 είναι εδώ και αν και παραμένει πιστή στις βασικές αρχές της μάρκας, έχει να προσθέσει στοιχεία που όλοι μας περιμέναμε. Φουστάνια 360 μοιρών και Box Dresses με γραμμές λιτές αναβαθμισμένα στυλιστικά, χωρίς να κραυγάζουν αλλά με άποψη. Για εμένα αυτή θα έπρεπε να είναι η φιλοσοφία του παιδικού ρούχου.

360 CIRCLE DRESS

360 CIRCLE DRESS 2

CIRCLE DRESS OLIVE

NINJA SHIRT 0805

Κομμάτια που συνδυάζονται μεταξύ τους, ουδέτεροι προς το σκούρο χρωματισμοί αφού τα ίδια είναι λαμπερές προσωπικότητες, prints με χιούμορ και άνετες φαρδιές γραμμές – thumbs up από εμένα γιατί μόνο έτσι μπορούν να τρέξουν, να κάνουν φούρλες τα κορίτσια χωρίς να παριστάνουν τις Barbie και να μπορούν να σκαρφαλώσουν άνετα τα δέντρα.

Έχουν γίνει διάφορες εμφανίσεις με τα NUNUNU από γνωστούς ηθοποιούς και τα παιδιά τους όπως η Heidi Klum, o Orlando Bloom, η Jennifer Garner, η Halle Berry, η Jessica Alba.

celebrities 1

celebrities 2

Και επειδή το V FOR VENDETTA έχει μία ιδιαίτερη θέση στην καρδιά μου, και το μαύρο και άνετο ως λύση δεν το αλλάζω με τίποτα, δίνω ένα τεράστιο like στη φετινή πρόταση V κάπα σε μαύρο χρώμα με εσωτερική επένδυση γεμάτη αστέρια. Η τεράστια κουκούλα δίνει τον “επαναστατικό τόνο” και περνάει το μήνυμα: Προσέξτε γιατί είμαι εδώ!

x

you may also like:

About Author

No Comments

No Comments Yet!

No one have left a comment for this post yet!

WRITE A COMMENT ON THIS POST

Write a Comment