Κερδίστε 3 διπλές προσκλήσεις για την παράσταση Ερωτόκριτος στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο

0 Comments 🕔07:44, 16.Oct 2019

Ο “Ερωτόκριτος” του Βιτσέντζου Κορνάρου, ένα από τα σημαντικότερα έργα της ελληνικής λογοτεχνίας, έκανε πρεμιέρα με μεγάλη επιτυχία στις 13 Οκτωβρίου στην Παιδική Σκηνή του Γυάλινου Μουσικού Θεάτρου, με αφορμή και την ανακήρυξη του έτους 2019 από το Υπουργείο Πολιτισμού ως ‘έτους Ερωτόκριτου’!

Η σπουδαία αυτή ιστορία που μας χάρισε ο Β. Κορνάρος, ταξιδεύει μικρούς και μεγάλους στη λαϊκή μας παράδοση και σε εκείνες τις εποχές των ιπποτών και των ηρώων, τότε που όλα ήταν μεγάλα, και οι αγάπες και τα μίση και οι πόλεμοι και οι γιορτές.

Στον «Ερωτόκριτο» με αφορμή την ιστορία αγάπης δυο νέων, ξετυλίγεται μπροστά στα μάτια των παιδιών μια ολόκληρη εποχή όπου κυριαρχούν μεγάλες αρετές, όπως η πίστη, η τιμή, η γενναιότητα αλλά και οι συμβάσεις, οι συγκρούσεις και τα στερεότυπα. Ξεδιπλώνεται ένας ολόκληρος κόσμος  που καθορίζεται τόσο από τη μοίρα όσο και από την τόλμη, το θάρρος και την ισχυρή θέληση των ανθρώπων…

Στη αυτή την εκδοχή, θα χαμογελάσουμε με την ταπεινότητα των ηρώων, θα γελάσουμε με τις γκάφες τους, θα συγκινηθούμε με την επιμονή τους για όσα αγαπούν, για όσα θέλουν να πετύχουν. Θα ανακατέψουμε το τότε και το σήμερα, τη γλώσσα εκείνη με τη γλώσσα τη δική μας και όλα αυτά θα τα ταιριάξουμε με μουσική τόση όση έχει και η ίδια η ποίηση του Β. Κορνάρου και κάνει αυτή την ιστορία να ακούγεται στ’ αυτιά μας σαν τραγούδι!

 

Διαγωνισμός – Κερδίστε 3 διπλές προσκλήσεις

Σε συνεργασία με Γυάλινο Μουσικό Θέατρο, θέλουμε να σας προσφέρουμε 3 διπλές προσκλήσεις για την Κυριακή 20 Οκτωβρίου και ώρα 11.30. Για να λάβετε μέρος δηλώστε συμμετοχή στην κάτωθι φόρμα και θα χαρούμε να κάνετε Like τη σελίδα του Blog Alice on Board στο Facebook – πάντα μας ενθαρρύνει!

 

Όροι Διαγωνισμού

-Ο διαγωνισμός λήγει τη Παρασκευή 18.10.2019 στις 12.00
-Θα κληρωθούν 3 τυχεροί που θα παρακολουθήσουν την παράσταση την Κυριακή 20 Οκτωβρίου και ώρα 11.30

– Κάθε διαγωνιζόμενος συμμετέχει μόνο μια φορά. Επιπλέον συμμετοχές με το ίδιο όνομα ή/και το ίδιο e-mail δε θα ληφθούν υπόψη.
– Οι νικητές θα δημοσιευτούν στο παρόν post και θα ειδοποιηθούν με email και αναμένουμε επιβεβαίωση άμεσα

 

Πληροφορίες Παράστασης

Καθημερινές οργανωμένα για σχολεία στις 10:30, Κυριακές: 11:30 & 15:00

Τιμές εισιτηρίων: Κανονική τιμή: 10€ – Μειωμένο: 7€  (ΑΜΕΑ, Φοιτητές, Άνεργοι), Ειδικές τιμές για group και συλλόγους

ΓΥΑΛΙΝΟ ΜΟΥΣΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ – Λ. ΣΥΓΓΡΟΥ 143, 17121 ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ

Γραφείο Οργάνωσης Παιδικής Σκηνής: 210 9327356, 210 9327287  – Ταμείο: 210 9315600

you may also like:

About Author

No Comments

No Comments Yet!

No one have left a comment for this post yet!

WRITE A COMMENT ON THIS POST

Write a Comment