Καθημερινές διαδικτυακές προβολές ταινιών από το Φεστιβάλ Ολυμπίας

0 Comments 🕔09:00, 21.Mar 2020

Τώρα που τα περιοριστικά μέτρα για την προστασία από τον κορονοϊό μάς κρατάνε υποχρεωτικά μακριά από τους κινηματογράφους και τα κινηματογραφικά φεστιβάλ, το Φεστιβάλ Ολυμπίας σε συνεργασία με το Νεανικό Πλάνο παρουσιάζει επιλεγμένο ποιοτικό κινηματογράφο για παιδιά, νέους και όλη την οικογένεια με αποκλειστικές διαδικτυακές προβολές που έχουν ξεκινήσει από την Πέμπτη 19 Μαρτίου και για όσο κρατήσει ο αποκλεισμός.

Καθημερινά προβάλλονται επιλεγμένες ταινίες οι οποίες ανακοινώνονται on line και έτσι δε γνωρίζουμε τις προτάσεις που υπάρχουν καθημερινά – είναι μια ευχάριστη έκπληξη. Η μετάδοση ξεκινάει αυτόματα στις 11 το πρωί και στις 6 το απόγευμα στη σελίδα του Φεστιβάλ Ολυμπίας. Υπάρχει δυνατότητα μέσα από τη σελίδα τους να ζητήσει κανείς υπενθύμιση όταν ξεκινάει μια ταινία που θέλει να παρακολουθήσει και λίγα λεπτά πριν την έναρξη έχετε ειδοποίηση, σαν το καμπανάκι στα θεάτρα. Οι ταινίες δεν προβάλλονται ξανά ή σε άλλο χρόνο.


Συντονιστείτε στο www.facebook.com/olympiafestival/ για το καθημερινό κινηματογραφικό μας εμβόλιο στις 11 π.μ. και στις 6 μ.μ.

you may also like:

About Author

No Comments

No Comments Yet!

No one have left a comment for this post yet!

WRITE A COMMENT ON THIS POST

Write a Comment