Ιδέες για δημιουργικά Πασχαλινά Αυγά

0 Comments 🕔12:19, 03.Apr 2018

Ιδέες για δημιουργικά Πασχαλινά Αυγά
DIY Creative Easter Eggs

Έφτασε η ώρα των Πασχαλινών αυγών και οι ιδέες δίνουν και παίρνουν. Εγώ μία φορά προσπάθησα καθώς συνήθως απουσιάζουμε από το σπίτι και το αποτέλεσμα ήταν μάλλον αστείο αλλά αν μείνεις στην Αθήνα, έχεις χρόνο και κέφι, αλλά πάνω όλα θέλεις να δοκιμάσεις και κάτι λίγο διαφορετικό, συγκέντρωσα μερικές ιδέες με οδηγίες στους συνδέσμους, βασικά δανείστηκα ιδέες άλλων και τις μοιράζομαι μαζί σου.

Απλά και χαριτωμένα

Βαριέσαι λίγο όπως και εγώ; Να μια ωραία ιδέα για να μη νιώσεις απόλυτη ενοχή. Η πρώτη μία πολύ απλή έκδοση του «αβαφτου» αυγού – ανοίγεις το ψυγείο, παίρνεις τα καφέ αυτγά σου (δεν χρειάζονται λευκά) και με ένα μη τοξικό λευκό μαρκαδόρο ζωγραφίζεις ή γράφεις.

πασχαλινά αυγά ιδέες
via
Η δεύτερη λίγο πιο περίπλοκη γιατί πρέπει να φτιάξεις στεφανάκια. Μπορούν όμως αυτό το έργο να αναλάβουν οι μικροί μας φίλοι. Λίγο σύρμα, μερικά αγριολούλουδα από το πάρκο και είστε έτοιμοι.

πασχαλινά αυγά ιδέες

via

Washi Tape

Και μία ακόμη απλή και ξεκούραστη ιδέα. Κόβεις washi tape της αρεσκείας σου και δημιουργείς σχέδια πάνω στα αυγά σου. Aν θέλεις να βρείς μερικά όμορφα σχέδια για washi tapes ρίξε μια ματιά εδώ. Θα συμφωνήσω ότι έχει κάποιο βαθμό δυσκολίας στη σύνθεση και στην ιδέα της κοπής του washi tape αλλά ακόμα και αν δεν είναι άρτιο το αποτέλεσμα, μπορείς απλά να πεις ότι το έφτιαξαν τα παιδια…χα χα

via

Με σφραγίδες φρούτα και λαχανικά

Σταδιακά αυξάνουμε το βαθμό δυσκολίας αλλά είναι τόσο όμορφα που αν κάνεις κέφι να φτιάξεις και τις σφραγίδες χαράζοντας τις γόμες που υπάρχουν πίσω από τα μολύβια, θα εντυπωσιάσεις τον εαυτό σου. Εναλλακτικά μπορείς να βρεις μερικές μικρές σφραγίδες. Μου αρέσει πολύ αυτό το γλυκό και χαριτωμένο αποτέλεσμα – πρέπει να βρεις λευκά αυτά.

πασχαλινά αυγά ιδέες

πασχαλινά αυγά ιδέες

via

Glitter για glamour εμφανίσεις των αυγών

Σιχαίνομαι το glitter σε όλες τις εφαρμογές του πλην κάποιων εξαιρέσεων. Αυτή η ιδέα βρίσκεται εδώ γιατί έχει μια απλότητα στην εφαρμογή της και φαντάζομαι πως αν επιλέξεις να την υλοποιήσεις θα κάνεις τις κόρες σου super ευτυχισμένες. Λίγη κόλλα λοιπόν, λίγο washi tape για να ορίσεις τις περιοχές προς επικάλυψη με glitter και φυσικά glitter.
Τώρα αν δεν τα φάτε, μπορείτε να τα κρατήσετε και για Χριστουγεννιάτικη διασκόσμηση (χα χα)

πασχαλινά αυγά ιδέες

via

Βαφή με βερνίκι νυχιών (διακοσμητικά αυγά)

Έχεις μερικά παλιά βερνίκια νυχιών; Τότε μπορείς να δημιουργήσεις μερικά καλλιτεχνικά αυγά σαν και αυτά – προφανώς και δεν πρόκειται να τα φάτε. Οδηγίες θα βρείς εδώ.

πασχαλινά αυγά ιδέες

via

Με διακοσμητικά μηνύματα

Η αγαπημένη μου με βαθμό δυσκολίας βέβαια. Βάφεις τα αυγά όπως επιθυμείς, εδώ στην εικόνα με φυσικές βαφές (παντζάρια, τζίντερ κα) και στη συνέχεια με ειδικούς μη τοξικούς μαρκαδόρους κάνεις σχέδια, γράφεις μηνυματάκια ή ότι άλλο σκεφτείς.

πασχαλινά αυγά ιδέες

via

Καλό Πάσχα

Π

you may also like:

About Author

No Comments

No Comments Yet!

No one have left a comment for this post yet!

WRITE A COMMENT ON THIS POST

Write a Comment