Η Βασίλισσα των πάντων – H νέα βρεφική παράσταση στο Μέγαρο Μουσικής

0 Comments 🕔10:26, 29.Oct 2020

Η Μουσική Βιβλιοθήκη Λίλιαν Βουδούρη του Συλλόγου Οι Φίλοι της Μουσικής στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, συνεχίζοντας την το επιτυχημένο πρόγραμμα παραστάσεων για μικρά παιδιά, παρουσιάζει φέτος το νέο, πρωτότυπο έργο “Η Βασίλισσα των Πάντων”, σε σκηνοθεσία του κωμικού Λάμπρου Φισφή.

Η παράσταση, με όχημα την φαντασία, ταξιδεύει μωρά, παιδιά και γονείς σε ένα κόσμο όπου όλα είναι πιθανά. Μέσα σε 40 λεπτά ξεδιπλώνονται μαγικά μέρη με εξωτικά πουλιά, πολύχρωμα ψάρια, άγριες ζούγκλες, ορμητικά ποτάμια, θορυβώδεις πόλεις, έναστρους ουρανούς και πλούσια παλάτια!

Καθισμένοι σε μαξιλάρια οι γονείς μαζί με τα παιδιά τους απολαμβάνουν τον χορό μιας ταλαντούχας χορεύτρια – performer συντροφιά με ένα ιδιαίτερα πολύπλευρο μουσικό κρουστών που δημιουργεί μουσική παίζοντας ποικίλα όργανα από όλο τον κόσμο, αλλά και καθημερινά αντικείμενα, και συμμετέχουν ενεργά τραγουδώντας, χτυπώντας καμπάνες, δημιουργώντας τον άνεμο και ό,τι άλλο χρειάζεται ώστε να βοηθήσουν την βασίλισσα στο ταξίδι της για την αναζήτηση της πραγματικής ευτυχίας. Θα καταφέρει η Βασίλισσα να βρει την ευτυχία;

Η Βασίλισσα των Πάντων

Ηπαράσταση παρουσιάζεται κάθε Κυριακή στις 14:00 & 15:30 στην ευρύχωρη αίθουσα Πολυχώρος της Μουσικής Βιβλιοθήκης “Λίλιαν Βουδούρη”. Οι θέσεις κάθε οικογένειας απέχουν 2 μέτρα από τις θέσεις των δίπλα οικογενειών, όλες οι θέσεις απολυμαίνονται και η αίθουσα αερίζεται επαρκώς πριν από κάθε παράσταση.

Η «Βασίλισσα των Πάντων» είναι η τρίτη θεατρική συνεργασία του Λάμπρου Φισφή και της Σάρας Τοσκάνο, που τα τελευταία 5 χρονιά ασχολούνται με το βρεφικό θέατρο. Είναι οι συνδημιουργοί και παραγωγοί της θεατρικής παράστασης «Θα βγω απ’ το Αυγό» που γνώρισε και γνωρίζει μεγάλη επιτυχία καθώς βαδίζει στην έκτη της σεζόν αποτελώντας τη μακροβιότερη βρεφική́ παράσταση της Αθηνάς, καθώς και της μουσικοχορευτικής παράστασης κλασικής μουσικής για μωρά «Μουσικής Εποχές», που παρουσιάστηκε στο Θέατρο Βέμπο.

Συντελεστές

Δημιουργός/Χορεύτρια: Σάρα Τοσκάνο
Μουσικός Σόλης Μπαρκί
Μουσική σύνθεση Στέφανος Τορτόπογλου
Αφηγητής Λάμπρος Φισφής
Σκηνογράφος/ενδυματολόγος: Χριστίνα Κωστέα
Βοηθός σκηνογράφου Ρενάτα Γκίκα
Φωτογραφία/Βιντεογραφία Απόστρολος Ζυγούρης
Σσεδιασμός αφίσης Μυρτώ Δεληβοριά
Σκηνοθεσία Λάμπρος Φισφής

Πολυχώρος του Συλλόγου Οι Φίλοι της Μουσικής στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών

Κάθε Κυριακή στις 14:00 & 15:30
Διάρκεια: 40 λεπτά
Εισιτήρια: € 8 (βρέφη, παιδιά, ομαδικό για περισσότερα από 15 άτομα), € 10 (ενήλικες)

you may also like:

About Author

No Comments

No Comments Yet!

No one have left a comment for this post yet!

WRITE A COMMENT ON THIS POST

Write a Comment