Εγώ ο απαισιότατος 3 – Είδαμε και γράφουμε

0 Comments 🕔13:03, 07.Sep 2017

Γράφει η Αμαλία Μουστάκη

Εγώ ο απαισιότατος 3 – Είδαμε και γράφουμε

Despicable me 3 ή αλλιώς πώς η μονοψήφιας ηλικίας πιτσιρικαρία μαθαίνει να τραγουδά το I am bad και άλλα hits των ’80ς χάρη στα πολυαγαπημένα της Μinions! Mε την εμπορική επιτυχία δεδομένη (250 εκατομμύρια έσοδα μόνο στην Αμερική τις δύο πρώτες εβδομάδες προβολής) και παρά τις γκρίνιες όσων θεωρούν ότι τα αστεία και η πρωτοτυπία της κομπανίας των κιτρινομπλέ φιγούρων εμφανίζει σημάδια κόπωσης, το σίγουρο είναι πως για μια ακόμη φορά ο Απαισιότατος τηρεί τις υποσχέσεις του: 90 λεπτά απίστευτου φαν, έντασης, γέλιου, με μια κουβέντα, το απόλυτο κέφι!

εγώ ο απαισιότατος 3

ΥΠΟΘΕΣΗ

Ο κολλημένος με τη δεκαετία του ογδόντα κακοποιός Μπαλτάζαρ Μπρατ, παιδί θαύμα της εν λόγω δεκαετίας όπως μαρτυρούν και οι τεράστιες βάτες των κιτς κουστουμιών του, μεγαλώνοντας έχασε την αίγλη του τηλεοπτικού σταρ και γιαυτό μισεί οτιδήποτε έχει να κάνει με τον λαμπερό κόσμο του Χόλιγουντ. Ο πράκτορας Γκρου, ο πάλαι ποτέ Απαισιότατος, ο οποίος πλέον έχει μεταλλαχτεί σε έναν φιλήσυχο, στοργικό πατέρα που μεγαλώνει μαζί με την αγαπημένη του (και επίσης πράκτορα) Λούσι τα τρία υιοθετημάνα κοριτσάκια τους, αναλαμβάνει να συλλάβει τον μανιακό Μπρατ που έχει κλέψει το γιγάντιο ροζ διαμάντι της πόλης, αποστολή όμως που δε θα στεφθεί με επιτυχία, οπότε το πρωταγωνιστικό δίδυμο αποπέμπεται από την υπηρεσία του (ναι, η ανεργία δεν είναι μόνον προνόμιο της χώρας μας).

Το μέλλον για την οικογένεια αλλά και για τα δεκάδες Μίνιος που ζουν μαζί τους και συμμετέχουν στις αποστολές του αφεντικού τους, φαντάζει ζοφερό μέχρι που εμφανίζεται ξαφικά ο από χρόνια εξαφανισμένος δίδυμος αδελφός του Γκρου, ο εκκεντρικός πολυεκατομυριούχος Ντρου που ζει στην ειδυλλιακή Φριντόνια και πλουτίζει εκτρέφοντας γουρούνια! Τα δύο αδέλφια (ο καθένας για διαφορετικούς λόγους και με διαφορετικές προθέσεις) θα επιδοθούν σε ένα ανελέητο κυνήγι του κακοποιού Μπαλτάζαρ Μπρατ ο οποίος εκτός από το πολύτιμο διαμάντι έχει βαλθεί να καταστρέψει ολόκληρο το Χόλιγουντ (ούτε της γνωστής πινακίδας στους λόφους της πόλης εξαιρουμένης). Με την βοήθεια και των Μίνιον το καλό (ασφαλώς!) θα θριαμβεύσει, θα ζήσουν όλοι τους καλά και..χειροκρότημα!

εγώ ο απαισιότατος 3

Αν έχεις υπάρξει έφηβος τη δεκαετία του ’80 δεν υπάρχει περίπτωση να βγεις από την αίθουσα χωρίς να σιγοτραγουδάς το Into the groove, το Take on me ή το Freedom. H ταινία διαθέτει μια εξαιρετική playlist από χορευτικά hits που απογειώνουν ρυθμικά το πολύχρωμο, εκκρηκτικό σύνολο. Κατά τα άλλα τίποτα από όσα βλέπεις δεν είναι πραγματικά καινούριο. Ναι, εννοείται πως θα γελάσεις, αλλά θα έχεις συνεχώς την αίσθηση πως αυτό κάπου το έχεις ξαναδεί.

εγώ ο απαισιότατος 3

Αν μη τι άλλο, είναι η τρίτη συνέχεια της σειράς και είναι αναπόφευκτο το στοιχείο της έκπληξης να χάνεται και τα gangs να χάνουν τη δυναμική τους. Όμως! Οι δικές σου επιφυλάξεις δεν απασχολούν μάλλον τους μικρούς θεατές για τους οποίους και μόνο η λέξη Minions αρκεί να τους εξασφαλίσει μιάμιση ώρα φρενήρους διασκέδασης. Have fun, λοιπόν, και άρχισε ήδη να ετοιμάζεις το επόμενο παιδικό πάρτυ με θέμα τους κιτρινομπλε ήρωες των πιτσιρικιών σου!

Τip: είμαστε σίγουροι πως δε θα περάσει απαρατήρητη, αλλά η πιο απολαυστικη σκηνή της ταινίας είναι αυτή που θέλει τα Minions να συμμετέχουν με κλασικό μιούζικαλ σε σόου τύπου X-factor! H λέξη φαντασμαγορικό είναι λίγη για να περιγράψει αυτό που θα δεις!

Εδώ μπορείτε να δείτε το trailer της ταινίας

you may also like:

About Author

No Comments

No Comments Yet!

No one have left a comment for this post yet!

WRITE A COMMENT ON THIS POST

Write a Comment