Δημιουργός ονείρων: Αγαπάμε και φορέσαμε Little Creative Factory.

0 Comments 🕔09:00, 12.Oct 2015

Πριν να γίνω μητέρα, η σχέση μου με τη μόδα γενικότερα ήταν απλά ανύπαρκτη. Τώρα θα μου πεις μας πως δηλαδή γίνεται αυτό στην εποχή μας και μάλιστα σε γυναίκα. Πόσο μάλλον σε μια γυναίκα που τα τελευταία χρόνια ασχολείται με τη παιδική μόδα επαγγελματικά. Ε λοιπόν μπορώ να σε διαβεβαιώσω πως γίνεται.

Έκτοτε ασχολούμαι διαρκώς με τη μόδα με την ευρύτερη όμως έννοια αγκαλιάζοντας όρους όπως η ομορφιά, η καλλιέργεια, το στυλ, η αισθητική. Αναζητώ όμορφα αντικείμενα, κομψά και άνετα ρούχα για τα κορίτσια ώστε φορώντας τα να νιώθουν ο εαυτός τους. Για αυτό άλλωστε και η επιλογή της μάρκας που θα φιλοξενήσει το Alice on Board τις περισσότερες φορές είναι άκρως προσωπική υπόθεση. Υπάρχουν αυστηρά κριτήρια ποιότητας, άνεσης και στυλ. Πάντα στο μυαλό μου ονειρεύομαι όμορφα, ευτυχισμένα και χαρούμενα παιδιά να χαίρονται τη ζωή τους στο έπακρο. Να τη ρουφάνε. Αλλά πάντα να δείχνουν και να νιώθουν όμορφα μέσα σε ρούχα σχεδιασμένα με φαντασία, απλές λιτές γραμμές που θα τους επιτρέπουν να παίζουν, να τρέχουν να κάνουν ποδήλατο δίχως το φόβο να τους …….«ξεκολλήσει το φτερό ή το στρας».

Ρούχα λειτουργικά αλλά συνάμα ελκυστικά, με ιδιαίτερο στυλ, υιοθετώντας την ιδέα πως τα παιδιά μπορούν να εκφραστούν μέσα από τις ενδυματολογικές προτιμήσεις. Για αυτό άλλωστε και συχνά επιλέγω μάρκες με ουδέτερο «φυλετικά» look ή καλύτερα gender-neutral look, γιατί θέλω τα παιδιά να μην χωρίζονται σε ροζ και μπλε, αλλά να είναι μοναδικοί μικροί άνθρωποι που ήρθαν για να αφήσουν το δικό τους προσωπικό σημάδι.

Και τις περισσότερες φορές όταν παραλαμβάνουμε ρούχα τότε κάνουμε πάρτυ στο σπίτι: πάρτυ μεταμφιέσεων, φωτογραφήσεων και χορευτικών παραστάσεων. Είναι μία κοριτσίστικη απολαυστική ώρα: συνδυάζουμε χρώματα, σχέδια, μάρκες μεταξύ τους, αξεσουάρ και γελάμε πολύ. Οι φωτογραφήσεις μας πάντα γίνονται με τη δική μου φωτογραφική μηχανή και πολύ συχνά με το κινητό. Κάποιες τις μοιράζομαι και κάποιες άλλες τις κρατάω για τον εαυτό μου.

little creative factory_bothJPG

Αυτές όμως τις φωτογραφίες, θέλω να τις μοιραστώ καθώς για πρώτη φορά εγώ και η Αλίκη είχαμε τη δυνατότητα να φορέσουμε τα ίδια ρούχα. Γιατί για πρώτη φορά παρήγγειλα για τον εαυτό μου μερικά από τα σχέδιά της. Τα ρούχα της αγαπημένης μου Little Creative Factory από την Ισπανία που από την πρώτη στιγμή που την είδα στα πρώτα της κιόλας βήματα, απλά την ερωτεύτηκα.

little creative factory_alice

little creative factory_alice2

Όπως η δημιουργός της Cristina δηλώνει η Little Creative Factory αποτελεί ένα “Μικρό εργοστάσιο παραγωγής Μεγάλων Ονείρων που γίνονται Πραγματικότητα. Ρούχα πολύ ξεχωριστά στη σχεδίασή τους, άνετα και απλά ώστε να επιτρέπουν σε μικρούς και μεγάλους, να ανακαλύψουν το κόσμο γύρω τους, να διευρύνουν τη φαντασία τους, να πειραματιστούν, και να παίξουν, να απολαύσουν τη ζωή.

little creative factory_abothJPG

little creative factory_pepi

Λινά φορέματα και φούστες «γεμάτες» σε άκρως φθινοπωρινούς και χειμερινούς τόνους, με σχέδια νοσταλγικά, βγαλμένα από ένα δικό της παραμύθι. Μπλούζες με κορδέλες, μεγάλα λινά καπέλα και παλτό που μόνο like μπορείς να κάνεις.

Εμείς απολαύσαμε το απόγευμά μας. Αφεθήκαμε στην ομορφιά αυτών των ρούχων που πλέον έχουν κρεμαστεί στις ντουλάπες μας και περιμένουν να κάνουν την πρώτη τους έξοδο.
Εδώ μπορείτε να δείτε τα σχέδια που θα φιλοξενήσουμε φέτος και να θέλετε περισσότερες πληροφορίες για τα μεγέθη μαμάς, παρακαλώ στείλτε μου ένα mail στο info@aliceonboard.gr

you may also like:

About Author

No Comments

No Comments Yet!

No one have left a comment for this post yet!

WRITE A COMMENT ON THIS POST

Write a Comment