Γράμμα στον Άγιο Βασίλη και όχι μόνο!

0 Comments 🕔13:29, 12.Dec 2013

Ναι δεν έχεις ακόμα προλάβει να γράψεις γράμμα στον Αγιο Βασίλη μικρέ/ή μου φίλη και το κατανοώ απολύτως. Άντε τώρα να του τηλεφωνήσεις, να μιλάει ασταμάτητα και απολύτως λογικό αφού όλοι τώρα θα του τηλεφωνήσουν, για να βρείς τελικά τη διεύθυνσή του αφού δεν έχεις ιδέα που πέφτει αυτό το Ροβανιέμι. Είναι και αυτός πολυάσχολος άνθρωπος αφού μετακινείται συνέχεια λόγω των ημερών από εργαστήρι σε εργαστήρι – αλλού συσκευάζει τα παιχνίδια, αλλού τα ρούχα και αλλού βρίσκει τους φίλους και τα συναισθήματα. Άσε που μπορεί και κάποιο από τα γράμματα να πάει στα spam γιατί δεν ήταν σωστά τοποθετημένο στο φάκελο το γραμματόσημο, και τελικά να βρεθείς χωρίς δώρα κάτω από το χριστουγεννιάτικο δέντρο. Βρήκα λοιπόν έτοιμη την λύση για εσένα μικρέ μου και μικρή μου φίλη:

20130628144941

να το γραμματάκι για τον αγαπημένο σου Άγιο Βασίλη. Το συμπληρώνεις με τις ευχές και τις επιθυμίες σου, μην αγχωθείς έχεις λίγο καιρό ακόμα, το βάζεις μέσα στην ειδική τσαντούλα και το πηγαίνεις στο ταχυδρομείο της γειτονιάς σου ή το δίνεις στο ταχυδρομικό περιστέρι που επισκέπτεται το μπαλκόνι σου τα κρύα πρωινά. Και αν βρίσκεις αυτό το τσαντάκι πολύ γουστόζικο και προτιμάς να το κρατήσεις για εσένα, απλά αντέγραψε τη διεύθυνση του χαμογελαστού Santa με τη γενειάδα και κράτησε το τσαντάκι – όχι και το γράμμα όμως!

20130628145011

Επίσης αν δεις ένα τάρανδο να σου χτυπάει με τη μουσούδα του το τζάμι, μάλλον θα έχει πεινάσει. Η προετοιμασία είναι εξαντλητική και τόσους μήνες τα ποδαράκια του έχουν ατονήσει. Η καθημερινή γυμναστική, και η σωστή διατροφή θα τον κρατήσουν σε άψογη φόρμα για την μεγάλη ημέρα. Πρόσφερέ του λοιπόν μερικές μπουκιές ξηρής τροφής που περιέχουν όλα τα θρεπτικά συστατικά σε σωστές αναλογίες και μετά σου έχω ένα μυστικό – κράτα το σακουλάκι και γέμισέτο με καλούδια για τη δασκάλα σου. Συνόδευσέ το μόνο με μία μεγάλη αγκαλιά!

20120813150318

Και αν ακόμα η μαμά, δεν σου έχει φέρει το μικρό δεντράκι από την αποθήκη για το δωμάτιό σου, με αυτό το washi tape (Κοινώς σελοτέιπ χρωματιστό) μπορείς έυκολα να δημιουργήσεις το δεντράκι σου. Απλές γραμμές, δεν είναι δύσκολο.

20131115152842

20130628102229

Και θυμήσου δεν υπάρχει τελειτότητα! Eίσαι ένα ξεχωριστό πλάσμα, με ιδιαιτερότητες και ταλέντα. Ότι και να δημιουργήσεις, θα έιναι υπέροχο γιατί θα είναι ΔΙΚΟ ΣΟΥ!

HO HO HO

you may also like:

About Author

No Comments

No Comments Yet!

No one have left a comment for this post yet!

WRITE A COMMENT ON THIS POST

Write a Comment